Şimdi Ara

FIFA 15 Ultimate Team - Sözleşme Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
9.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamam işte her biri 3% bonus veren 4 adet parlak altın menajerin var, 12% ediyor. Onlardan daha fazla satın alıp bonusu %50 yapacaksın sonra rahatlarsın. Fitness coach olmasa da olur, pek bir işe yaradığı söylenemez. Takımı dinlendirirken falan da bir etkisi yok sadece fitness kartı basarken bonus verir, ona da ihtiyaç olmuyor zaten kartın kendisi yetiyor doldurmaya.

Bak Gökhan Gönül'ün olduğu resimde kontrat 28 maçlık, Staff modifier - 3 yazan yer menajerlerin etksini gösteriyor. Bonusu %50 yaptığın zaman orada 14 yazacak. Tek kartla 31 yerine 42 maç kontrat imzalayacaksın kısacası.
  • Fitness sorununu çözmek için hiçbirinizin aklına iki ayrı kadro kurmak gelmiyor mu acaba? Ben 13'ten beri böyle yapıyorum. Birbirine denk sayılacak en az iki ayrı kadro kuruyorum. Birbirlerinin yedeklerine koyuyorum bir maç biriyle diğer maç diğeriyle oynuyorum böylece fitness kartlarına para harcamamış oluyorum. Şuan 6 ayrı kadrom var ve sırayla oynuyorum hiç fitness kartı kullanmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLoneaqLe

Oyuncuları rotasyonlu olarak kullanacaksın ya da doğrudan fitness kartı basacaksın ki enerjileri dolsun. Param yok dediğine göre fitness kartlarına bulaşma şimdilik, ilerde işler yoluna girince onu ayarlarsın. Kontrat sorununu çözmek istiyorsan ilk iş pazardan ucuza Gold antrenörleri toplamaya bak. Parlak olanlar 3% kontrat bonusu verir, mat olanlar 1%. Maksimum kontrat bonusu 50%'dir. Yani 50 tane 1%'lik antrenörün varsa 28 maçlık kontrat 42 maçlık sayılır. Başka türlü kontrata para yetişmez, hele PC'de oynuyorsan hileciler yüzünden iyice batarsın. İlk başlarda antrenörler biraz pahalı olur herkes toplamaya çalıştığı için, fiyatları takip etmen lazım. Eğer iyi oynuyorsan fifayı, parayı online turnuvalarda daha çabuk kasarsın ama kadroyu kurmadan zorlanırım dersen en rahat single player oynayarak kasarsın.

Bu birden fazla menajer alıp kontrat % sini arttırmak saçma olmuş onun yerine koçlar arttırmalıydı kontratı sonuçta bir takımın bir menajeri olur ama birkaç koçu olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRECRUIT -- 12 Kasım 2014; 15:58:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Fitness sorununu çözmek için hiçbirinizin aklına iki ayrı kadro kurmak gelmiyor mu acaba? Ben 13'ten beri böyle yapıyorum. Birbirine denk sayılacak en az iki ayrı kadro kuruyorum. Birbirlerinin yedeklerine koyuyorum bir maç biriyle diğer maç diğeriyle oynuyorum böylece fitness kartlarına para harcamamış oluyorum. Şuan 6 ayrı kadrom var ve sırayla oynuyorum hiç fitness kartı kullanmadım.

Ben de öyle yapıyorum. As kadroyla online , cacık kadroyla da offline takılıyorum. Fitness derdi olmuyor. Sadece paketten fitness gelirse ara sıra kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freqX

quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Fitness sorununu çözmek için hiçbirinizin aklına iki ayrı kadro kurmak gelmiyor mu acaba? Ben 13'ten beri böyle yapıyorum. Birbirine denk sayılacak en az iki ayrı kadro kuruyorum. Birbirlerinin yedeklerine koyuyorum bir maç biriyle diğer maç diğeriyle oynuyorum böylece fitness kartlarına para harcamamış oluyorum. Şuan 6 ayrı kadrom var ve sırayla oynuyorum hiç fitness kartı kullanmadım.

Ben de öyle yapıyorum. As kadroyla online , cacık kadroyla da offline takılıyorum. Fitness derdi olmuyor. Sadece paketten fitness gelirse ara sıra kullanıyorum.

O zaman 6 dı şuan 12 tane kadrom var en son kurduğum Arjantin karması silver kadro tam Pacewhore oldu tutabilene aşk olsun

http://www.futhead.com/15/squads/8317207/

Bu da saf Alman ırkından oluşan fantazi kadrom Esswein hala iş yapıyor

http://www.futhead.com/15/squads/8317756/

• quote:

Tamam işte her biri 3% bonus veren 4 adet parlak altın menajerin var, 12% ediyor. Onlardan daha fazla satın alıp bonusu %50 yapacaksın sonra rahatlarsın. Fitness coach olmasa da olur, pek bir işe yaradığı söylenemez. Takımı dinlendirirken falan da bir etkisi yok sadece fitness kartı basarken bonus verir, ona da ihtiyaç olmuyor zaten kartın kendisi yetiyor doldurmaya.

Bak Gökhan Gönül'ün olduğu resimde kontrat 28 maçlık, Staff modifier - 3 yazan yer menajerlerin etksini gösteriyor. Bonusu %50 yaptığın zaman orada 14 yazacak. Tek kartla 31 yerine 42 maç kontrat imzalayacaksın kısacası.

Benim ki yüzde 49 oldu herşeyden fazlaca veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Tamam işte her biri 3% bonus veren 4 adet parlak altın menajerin var, 12% ediyor. Onlardan daha fazla satın alıp bonusu %50 yapacaksın sonra rahatlarsın. Fitness coach olmasa da olur, pek bir işe yaradığı söylenemez. Takımı dinlendirirken falan da bir etkisi yok sadece fitness kartı basarken bonus verir, ona da ihtiyaç olmuyor zaten kartın kendisi yetiyor doldurmaya.

Hocam antrenörün ülkesi ve ligi farkı olsa bişey değişir mi? Yine kontrat a etki eder dimi

Yani 1.antrenör fransız ligi de Portekiz olsa
    2.antrenörde Alman ligi de ingiltere olsa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexi7 -- 23 Kasım 2014; 20:40:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alexi7 kullanıcısına yanıt
    Ligi, ülkesi farketmez 50% sınırına kadar etki eder dostum.
  • quote:

Ligi, ülkesi farketmez 50% sınırına kadar etki eder dostum.

Peki butun menajerler farklı mı olmalı? mesela A.Wenger menajerim var. Aynısından toplasam yine aynı etki yaratır mı yoksa her menajer farklı mı olmalı?
  • guraycan23 kullanıcısına yanıt
    Evet hepsi birbirinden farklı olmalı kullanabilmen için.
  • %50 yapmadan kontrat basmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman573 -- 22 Ocak 2015; 14:32:13 >
  • Bu oyunun sözleşme olayına ayar oluyorum. Para yok pul yok sözleşmeler bitti maç yapamıyorum
  • Arkadaşlar bu % 50 kontrat arttırma olayı tam olarak nasıl oluyor ? iki tane menejer vardı %6 dı staff için , 3-4 tane daha menejer aldım , gene bi oyuncuya kontrat vermeye kalktığımda gene %6 etki ediyor diyor.. nasıl oluyor anlamadım yardımcı olur musunuz ?
  • oyunun ilk başında bize verilen bronze takımla offline oynayarak para kasmaya bak.. o adamların kontratı bıtınceye kadar devam et biraz işkence olacak ama para kasarsın en az 700 coins verir maç başına div atladıkçada offline sezonda coins gelir.. bu şekilde para birikir en mantıklı hareket bu şuan için.. ayrıca yukarda bahsedilen quick sell fiyatına topcu alıp kontratı bitince quick sell yapmakta bütçeyi geliştirir..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.