Gündüz LED ve Stop LED yanıp sönme sorunu
Merhabalar. Motosikletim için gündüz ledi ve led stop aldım. Motosikletim kontakta iken ledlerde bir problem olmuyor fakat motosikleti çalıştırdıktan sonra gündüz ledlerim yanıp sönmeye başlıyor. Aynı zamanda sinyalde olduğu için sinyallerle beraber yanıp sönüyor. Fakat dediğim gibi motor çalışmadığında bir problem olmuyor. Sanırım motosiklet çalışınca akımı arttırıyor.
Aldığım ürünler bunlar. internette led sinyallere gelen akımı düzenleyecek bir direnç aldım fakat o da işe yaramadı. Aldığım üründe çok ısınıyordu.
Bu ledleri kullanabilmem için nasıl bir devre almam gerekir ? normalde 12V akü fakat motosiklet çalışınca 14.7'lere çıkıyor. Voltaj düşürücüyle de kullandım. fakat o da bir işe yaramadı. Değerli desteklerinizi bekliyorum.
Yurtdışından yedek parça temini
Merhabalar. Yurtdışından motosikletim için parça alacağım. Megazip sitesinden alacağım ürünler 500 dolara geliyor. Forumlarda sıkıntısız bir site olduğu söyleniyor. Fakat farklı bir site buldum impex japan adlı bir site. Orada parçalar 350 dolar tutuyor. Ama Türkiye'de yorum yapan bulamadım. Bu site hakkında bilgisi olan var mı ?
4 tane ekran kartı hash değerim düşük
Merhaba arkadaşlar. Elimde 1 tane rtx 3060ti 2 tane rtx 3070 ve 1 tane rx 5700xt modeli var. 5700 hiç takmadım. 2 tane ekran kartını aynı anda çalıştırdığımda 50-56 mh/s güç üretiyor. Fakat ekran kartlarını tek başına taktığım zaman her biri tek başına 48-52 mh/s güçle çalışıyor. Sanırım ayarları var ve ben bu ayarları yapamadım. Msi afterburnner kullanıyorum. Kartları görüyor sıkıntı yok. Hepsinin ayarlarını yapabiliyorum.
Anakart: Asus B250 mining expert modeli
işlemci : intel i3 6100
ssd: sandisk 120 gb
Ram: 8 gb ddr4
Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
CF MOTO 400 NK nasıl ?
|
FIFA 20 Ultimate Team Sorunu
Sesi Anakarttan mı Ekran Kartından mı Almalıyım ?
|
av receiver için hoparlör yapmak ?
|
5+1 ses kartı ?
|
%40 üzeri engelli ötv indirimi ?
|
Msi RTX 2060 mı Gigabyte RTX 2060 mı ?
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 385
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 23.267 (Bu ay: 256)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware