Merhaba arkadaşlar. Elimde 1 tane rtx 3060ti 2 tane rtx 3070 ve 1 tane rx 5700xt modeli var. 5700 hiç takmadım. 2 tane ekran kartını aynı anda çalıştırdığımda 50-56 mh/s güç üretiyor. Fakat ekran kartlarını tek başına taktığım zaman her biri tek başına 48-52 mh/s güçle çalışıyor. Sanırım ayarları var ve ben bu ayarları yapamadım. Msi afterburnner kullanıyorum. Kartları görüyor sıkıntı yok. Hepsinin ayarlarını yapabiliyorum. Anakart: Asus B250 mining expert modeli işlemci : intel i3 6100 ssd: sandisk 120 gb Ram: 8 gb ddr4 Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. |
4 tane ekran kartı hash değerim düşük
-
-
Kankam oyuncular gelip küfretmeden kaç buradan (Bende oyuncuyum) :D
-
Yapacak bir şey yok hocam :D bende oyuncum ve aynı zamanda miningci oldum :D
-
Satmak istersen fiyat verebilirim hocam. Bu arada miningcilerin hepsi kart arıyor umarım deneyim paylaşan bulursun. Çok fazla detaya girmeden şöyle söyleyeyim. O kartları windowsta çalıştırıp heba etme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgahanklc -- 19 Şubat 2021; 22:45:24 > -
Şuna bakabilirsin bulabilirsen hangi işletim sistemi hangi yazılım performansı arttırıyor yazamısın.
-
Buldum sanırım Hiveos dedikleri yazılım sana yardımcı olur hiveos setup etherium diye kelimelerle araştır... Mübarek kimsede bilgi vermiyor devlet sırrı sanki :)))
-
Buradaki video da arkadaş güzelce anlatmış
-
Hiveos ile kullanıyorum hocam. Sadece kazım düştü olay üzdü 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet daha fazla kazımcı istemediği için söylemiyor hocam maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SouLofDiegoHiveos ile kullanıyorum hocam. Sadece kazım düştü olay üzdü 😂
Hocam Bende yeniyim 2 rtx 3090 ile kazıyorum. 1 tanesi 113-120 arası kazım yapıyor windows da ama kazıma başladığında kart çok ısınıyor o yüzden kazım değerleri düşebiliyor. Eğer iyi havalandırma ve soğutma ile denersen normal değerlere gelecektir diye düşünüyorum. Bende hem oyun hem mining yaptığım için windowsu kullanıyorum akşam merakten hiveos kurup deneyeceğim.
-
Hiveos kesinlikle deneyin hocam. Mhs hızıda artıyor -
Teşekkürler akşam deniyeyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X