Şimdi Ara

4 tane ekran kartı hash değerim düşük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Elimde 1 tane rtx 3060ti 2 tane rtx 3070 ve 1 tane rx 5700xt modeli var. 5700 hiç takmadım. 2 tane ekran kartını aynı anda çalıştırdığımda 50-56 mh/s güç üretiyor. Fakat ekran kartlarını tek başına taktığım zaman her biri tek başına 48-52 mh/s güçle çalışıyor. Sanırım ayarları var ve ben bu ayarları yapamadım. Msi afterburnner kullanıyorum. Kartları görüyor sıkıntı yok. Hepsinin ayarlarını yapabiliyorum.

Anakart: Asus B250 mining expert modeli

işlemci : intel i3 6100

ssd: sandisk 120 gb

Ram: 8 gb ddr4

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• Kankam oyuncular gelip küfretmeden kaç buradan (Bende oyuncuyum) :D

• coolhearts kullanıcısına yanıt

Yapacak bir şey yok hocam :D bende oyuncum ve aynı zamanda miningci oldum :D

• Satmak istersen fiyat verebilirim hocam. Bu arada miningcilerin hepsi kart arıyor umarım deneyim paylaşan bulursun. Çok fazla detaya girmeden şöyle söyleyeyim. O kartları windowsta çalıştırıp heba etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgahanklc -- 19 Şubat 2021; 22:45:24 >
  • Şuna bakabilirsin bulabilirsen hangi işletim sistemi hangi yazılım performansı arttırıyor yazamısın.

• Buldum sanırım Hiveos dedikleri yazılım sana yardımcı olur hiveos setup etherium diye kelimelerle araştır... Mübarek kimsede bilgi vermiyor devlet sırrı sanki :)))

• Mertcanoa kullanıcısına yanıt

Buradaki video da arkadaş güzelce anlatmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tolgahanklc kullanıcısına yanıt

Hiveos ile kullanıyorum hocam. Sadece kazım düştü olay üzdü 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt

Millet daha fazla kazımcı istemediği için söylemiyor hocam maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouLofDiego

Hiveos ile kullanıyorum hocam. Sadece kazım düştü olay üzdü 😂

Hocam Bende yeniyim 2 rtx 3090 ile kazıyorum. 1 tanesi 113-120 arası kazım yapıyor windows da ama kazıma başladığında kart çok ısınıyor o yüzden kazım değerleri düşebiliyor. Eğer iyi havalandırma ve soğutma ile denersen normal değerlere gelecektir diye düşünüyorum. Bende hem oyun hem mining yaptığım için windowsu kullanıyorum akşam merakten hiveos kurup deneyeceğim.

• guguk kullanıcısına yanıt
    Hiveos kesinlikle deneyin hocam. Mhs hızıda artıyor
  • SouLofDiego kullanıcısına yanıt

Teşekkürler akşam deniyeyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.