Şimdi Ara

FIFA rakip bulamama / DNF sorunu çözüldü. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
10.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Modem Res atıp portları yeniden kurdum. Modemin güvenlik duvarını kapattım.
    Birde ps3 ile oynarken pc yi kapatıyor, belki antivirüs programı portları bloklayabilir diye. Ama gene yakalanmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voltage78 V kullanıcısına yanıt
    Ttneti 3 defa aradım 3 farklı kişiye ip bloğunu sordum öyle bir şeyin olmadığını söyledir.
    Port açmam için yardımcı olun dedim modem firmasıyla görüşmeniz lazım dediler.
    Modem firmasını aradım modemin garantisi bitmiş uzatmak için 16 tl hesaba yatırın öyle yardımcı olalım dediler.
    Gittim modemi değiştim portları yazdım tek tek.Verdiğiniz programla kontrol ettim kapalı diyodu.Başka bi sitede kontrol ettirdim oda kapalı diyodu.
    Dedim TTNEt internet yavaşlayınca bilgisayarınızda belki virüs vardır diye sallıyo bilgisyarı değiştireyim dedim.
    Gittim amcaoğlunun bilgisayarını getirdim yine olmadı.
    12 mbit internetim var ping 23 Ms.Rakip Bulmuyo abi çıldırmak üzereyim.Günde 2 maç zor atıyorum.
    Yani diyom böyle lanet olası modemi alayım paramparça edeyim konsoluda satayım hepten kurtulayım.
    Nerden bulaştık bu oyuna anlamıyorum.Resmen her haliyle işkence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fguner88

Hepsini söyleyeceksin.

Bu arada sorunu çözebilen oldu mu? Ben daha halledemedim. Araştırdım pc de oynayan arkadaşlar, portlara güvenlik duvarı engel olabiliyormuş. Benim gibi konsolda oynayanlar modeme reset atmakta bir çözümmüş. Bu arada dnf sıklığı azaldı bende 4-5 maçta bir oluyor bir alakası var mı bilmiyorum.

hocam geç gördüm tşkler hepsini sölücem sonunda anladım olayı :D
  • Superonline aradim hocam ben oyunun server ip sini istiyorlar oyle bir bilgi yok diyorum o olmadan isinize yarama dediler.5 kisiyle gorustum ayricada portlari soyledim ama yok boyle bir port diyorlar 4 haneli olarak bi yanlismi var acaba ?

• arkadaşlar portları açtım sanırım ama yine bağlanamıyorum. ttnet kullanıyorum modemim airties 5650 . tavsiye ettiğiniz programlada yapmaya calıstım.oyunlarda fifa 15 seçtim . modem seçmemi ve modem şifresi istemedi. başka yapmam gereken ne var ? rakip bulamıyorum. ayrıca bu 10000-20000 giremiyorum bunları nasıl ve nereye gireceğim ?
     FIFA rakip bulamama / DNF sorunu çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecyln -- 23 Ekim 2015; 19:18:10 >
  • ben artık problemin fifa ile alakalı olduğunu düşünüyorum, 2 gündür maçlar tamamlanmıyor.
  • emrecyln kullanıcısına yanıt
    Peki Çalışıyormu bu portlar? test ettinizmi?
    10000-20000 şeklindeki porların her modemde tanımlama usulu farklıdır. sizdekini kullanım klavuzu vb bulup araştırın.
  • voltage78 V kullanıcısına yanıt
    evet test ettim portlar açık gözüküyor. güvenlik duvarıda açık ama rakio bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecyln

evet test ettim portlar açık gözüküyor. güvenlik duvarıda açık ama rakio bulamıyorum

10000-20000 şeklindeki portları tanımlamadığınzdan kaynaklanıyor olabilir. Port checker programını doğru kullandığına eminmisin? modem ayarı falan yapmıyorsun onunla. Tanımladığın portları bu arayüzde kontrol ettiğinde 3 satırdaki test sonuçlarını yeşil ve
    port Check Result: Your port is OPEN this Computer sonucunu görüyormusun?

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voltage78 -- 25 Ekim 2015; 1:31:44 >
  • selam, şuan antivirüs programını sildim ve modemden port açtığım da artık açtığım portlar açık görünüyor. benmi sorum ps3 te oynuyorum, ps3 ün ip sini yazmam gerekli değil mi? birde onu nasıl test edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voltage78

quote:

Orijinalden alıntı: emrecyln

10000-20000 şeklindeki portları tanımlamadığınzdan kaynaklanıyor olabilir. Port checker programını doğru kullandığına eminmisin? modem ayarı falan yapmıyorsun onunla. Tanımladığın portları bu arayüzde kontrol ettiğinde 3 satırdaki test sonuçlarını yeşil ve
    port Check Result: Your port is OPEN this Computer sonucunu görüyormusun?

/>

hocam ben arayüzde açsam bile portları programda kapalı gözüküyor dsmart net kullanıyorum ip bloğu falan dedim ama yardımcı olmadılar burda öyle bir işlem yapamıyoruz dedi ne yapmam gerekiyor tp link müşteri hizmetleri telefon numarası verdi orası yardımcı olcak diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 26 Ekim 2015; 19:52:28 >

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    seninki virüs programı ile ilgili olabilir. internet security ler portları engelliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fguner88

seninki virüs programı ile ilgili olabilir. internet security ler portları engelliyor.

valla windows 10 var sadece windows defender var kapatıp denedim değişen bişey olmadı
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    benimde açılmadı gözüküyordu ondan dedim. antivirüs programını değiştirince düzeldi.
    ama o değilde benim problem hala çözülmedi, ne yapıcaz bilmiyorum. 2 maçta bir dnf ne zaman denk geleceği belli olmuyor.
  • ben hiçbir şekilde DNF sorununu çözemedim.Fifa 15 ve 14 dahil çok maç yaptım dnf hiç olmadı.ne zaman 16 yı aldım dnf başladı.yurtdışında da herkes özellikle ps3 kullanıcıları şikayetçi.

arkadaşımda fiber var superonline hiç dnf olmuyo.Ne port açtı ne başka bişey.Ben hiçbişey anlamadım bu işten modemden mi bağlantı hızından mı yada başka bişey mi.

bu arada ps4 te dnf sorunu varmı?En kötü ps3 satıp ps4 almak istiyorum.
  • allah kahretsin böyle oyunu da serveri da 2 maçtan biri dnf yeter artık ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: voltage78

Rakip bulamama problemi yaşayanlar için sorunun çözümünü yazıyorum.

Olay tamami ile servis sunucusu kaynaklı.
    Ben SuperOnline fiber internet kullanmaktaydım. bu konuyu çözmek için uzun zamandır uğraşıyordum. Modemden port açabilirsiniz ya da windows dan ancak yanılıyorsunuz. bu portların çalıştığı anlamına gelmiyor.

Müşteri hizmetlerini aradığımda bana güvenli internet sağlayabilmek için "hattın ip bloğu özelliği olduğu söylendi. yani ne yaparsanız yapın port tanımlasanız bile devreye girmiyor. Portlar kapalı olduğundan ilgili portlara gelen giden istekleri oyun cevaplamıyor. sizde rakip bulamıyorsunuz.

http://portforward.com/help/portcheck.htm progRamını indirerek portlarınızın açık olup olmadığını test edebilirsiniz.
    https://help.ea.com/tr/article/online-ports-for-fifa-16/ buradan hangi portların açık olması gerektiğini öğrenebilirsiniz

-Eğer portlarınız kapalı ise modem üzerinden portları açın. Eğer açmayı bilmiyorsanız; müşteri hizmetlerini arayın onlar açar. Ancak güvenmeyip işlem bittikten sonra yine test edin.
    - Portlarınızı tanımlarsanız ve çalışıyorsa Güvenlik duvarını kapatmanıza gerek yok ama isterseniz kapatabilirsiniz.
    -netice itibari ile eğer hala portlarınız açık değilse muhtemelen sizin de hattınızda "ip bloğu" vardır. Müşteri hizmetlerinden kaldırmalarını talep edin.

ben bloğu kaldırttım ve portlar çalışıyor bu konuyu emin olup açmadan önce 4 gündür de test ediyordum. artık rakip bulmama sorunu yaşamıyorum.

Abi bana yardimci olurmusun

• beyler sorunu çözen daha olmadı galiba. araştırıyorum daha çok ps3 te sorun yaşanıyor.şöyle ea mail atan var mı?
  • ben görüştüm kardeşim hemde kaç kez çözmeye çalışıyoruz en kısa sürede diyip geçiyolar.
  • http://www.youtube.com/watch?v=NmbMLWVB7xQ
    PS3 için maç sonu DNF sorununun çözümü, adamın dediklerini yapın, ben denedim sonuç olumlu. modem ayarları falan hiç uğraşmayın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.