Şimdi Ara

FIFA rakip bulamama / DNF sorunu çözüldü. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
10.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acaba kopruleme yapıp wifi den baska bı modeme baglansak bu sayede cozebılırmıyız kı?
  • Akşam bende testleri yapıp bilgi vereceğim..
  • smart port forwarder diye bir program var ben onu kullanıyorum ve işe yarıyor port açamayanlara tavsiye ederim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fguner88

Gene kapalı, portları açmak için program varmı acaba. Eskiden age of için böyle bir program vardı.

Linkini verdiğim program bunu yapıyor, başlangıç ekranındaki "PFConfig- Port forward menüsünde oyunu, Modem modelini seçiyorsunuz modem şifrenizi girdiğinizde sizi hiç uğraştırmadan ilgili portları açıyor. yanlız trial galiba programı satın almak gerekebilir ya da crack bulmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voltage78 -- 17 Ekim 2015; 19:45:24 >
  • voltage78 V kullanıcısına yanıt
    yok olmuyor, ya da ben beceremiyor. ama anlamadığım fifa 14,15 te oynadım böyle bişey hiç yaşamadım.
  • Beyler selam

Bu sorun nasil oluyor. Bende rakibi 5 10 saniyede buluyor bazen bulmuyor tekrar yeniliyorum oyle buluyor
    Oyundan ben kaynakli hic atmadi bende sorun varmi acaba rakip konusunda
    Platform x1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fguner88 kullanıcısına yanıt
    FIFA 16 farklı portlar kullanıyor o nedenle.
  • yok arkadaş çıldırcam sürekli dnf yiyorum yemin ederim oyunu açasım gelmiyo

port açmak bi çözüm mü beyler dnf devam eden varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muslubrk -- 18 Ekim 2015; 17:39:39 >
  • süperonline aradım hocam benden numaraları istior ? hangi numaraları vermemiz gerekiyor oyun firmasını arayım numaraları verin filan dio bu ne yaa :D bi yardımcı olsan seviniriz
  • capriccio C kullanıcısına yanıt
    https://help.ea.com/tr/article/online-ports-for-fifa-16/
  • voltage78 V kullanıcısına yanıt
    Fifa 16 farklı portlar kullanmıyor hocam not olarak belirteyim. Son birkaç yıldır tamamen aynı port numaraları kullanılıyor fifa serisinde. En son fifa 12 için portlar açmıştım hâlâ kullanımda. Fifa 12den beri açılması gereken numaralar aynı.
    Dediğiniz gibi ya ip bloğu vardır ya da modemi sıkıntılıdır.
  • Evet haklısın liste aynı 9000.-9999 arasında 999 farklı port var örneğin bunların bir kısmı 15 bir kısmı 16 tarafından kullanılıyordur oyunun hangilerinin kullanacağını rastgele seçiyor sistem.
  • bu numaralardan hangisini söyleyelim benim anlamadıgım bu ?
    orda yazıyor misal PC için ise TCP ve UDP yazan başlık altındaki portların tamamı

UDP olarak tanımlanaca portlar : 3659, 9565, 9570, 9000 - 9999
    TCP : 3569, 9946, 9988, 10000 - 20000, 42124
  • quote:

Orijinalden alıntı: voltage78

orda yazıyor misal PC için ise TCP ve UDP yazan başlık altındaki portların tamamı

UDP olarak tanımlanaca portlar : 3659, 9565, 9570, 9000 - 9999
    TCP : 3569, 9946, 9988, 10000 - 20000, 42124

hocam tşk ederim ilgilendiğin için ama misal udp: 3659 dedik tcp 3569 bu kadarmı ? yoksa bütün numaralarımı söylücez ?
    Ala ala türkçe değilmi benim yazdığım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voltage78

Ala ala türkçe değilmi benim yazdığım?

ben süperonline aradım numaraları istio benden mesela bütün numaraları mı söylücez onu anlamadım da ondan dolayı udp filan hangi numaraları söyleyeyim anlatabildim mi acaba :)
  • PlayStation 4 : UDP: 3074 TCP:3478-3480 bunları mı söyleyim mesela bunu anlamak istiyorum yada PlayStation 4 3074, 3478-3479, 3659, 6000 80, 443, 1935, 3478-3480, 3659, 10000-10099, 42127 burdaki bütün numaraları mı söylüyoruz ?
    Hepsini söyleyeceksin.

Bu arada sorunu çözebilen oldu mu? Ben daha halledemedim. Araştırdım pc de oynayan arkadaşlar, portlara güvenlik duvarı engel olabiliyormuş. Benim gibi konsolda oynayanlar modeme reset atmakta bir çözümmüş. Bu arada dnf sıklığı azaldı bende 4-5 maçta bir oluyor bir alakası var mı bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fguner88 kullanıcısına yanıt
    Ben de ps3'ten oynuyorum halledemedim. Sen nasıl azalttın dnf'yi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.