Oyun muhteşem olmuş bu kadarını beklemiyordum EA iyice aşmış kendini. Oynanışı, atmosferi, grafikleri çok başarılı ama demoya çok az çalım seçenekleri koymuşlar. Tam sürümü 85 den aşağa not almaz gibi gözüküyor orjinalini kesin alacağım gibi Xbox 360'a emeğe saygı.
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Pinky
Oyun muhteşem olmuş bu kadarını beklemiyordum EA iyice aşmış kendini. Oynanışı, atmosferi, grafikleri çok başarılı ama demoya çok az çalım seçenekleri koymuşlar. Tam sürümü 85 den aşağa not almaz gibi gözüküyor orjinalini kesin alacağım gibi Xbox 360'a emeğe saygı.
Ara oyunları yapan ekip cidden normal Fifa'dan daha iştahlı hazırlıyor oyunları.
Euro 2008,World Cup 2010 şimdi Fifa Street ve yaz aylarında EURO 2012 bunların hepsinin ortak noktası normal Fifa serilerinden daha zevkli oluyorlar çünkü grafiklere ve atmosfere daha çok önem veriyorlar.
Normal Fifa sürekli işin teknik yönüne yani oynayışa önem veriyor halbuki stadyum atmosferi grafikler vs oyuna bağlanmak için daha önemli.
D&R'dan ön sipariş vereceğim ben Adidas t-shirt hediyeliymiş fiyat baya makul oluyor onu düşününce.
Demo güzel olmuş beğendim, öğrenilecek çok hareket var daha bayağı eğlenceli olacak tam sürümü
Bende çok beğendim çok güzel olmuş
oyun çok iyi olmuş gerçekten.
Tam sürümde yine live için 800ms point vermemiz mi gerekiyor fifadaki gibi? Yoksa direk live a bağlanabilicek miyiz?
arkadaşlar bende yeni dashboard sürümü yok. bir önceki dash var. bu demoyu oynayabilir miyim? usb ile?
quote:
Orijinalden alıntı: profxxx
Tam sürümde yine live için 800ms point vermemiz mi gerekiyor fifadaki gibi? Yoksa direk live a bağlanabilicek miyiz?
Multisi kod ister kesin.
quote:
Orijinalden alıntı: yunalir
arkadaşlar bende yeni dashboard sürümü yok. bir önceki dash var. bu demoyu oynayabilir miyim? usb ile?
evet
quote:
Orijinalden alıntı: profxxx
EA online pass yapmadan duramaz.
Dikkat ettiyseniz Impact Engine FIFA 12'deki gibi saçlamalamıyor artık veya bana denk gelmedi hiç absürt bi hareket görmedim çünkü.
1200 puan alan wake e 800 de fifa street e 2000 yaptı.USA için de 2000 puan yok.4000 puan mı alacam şimdi ben yaw
@ profxxx
Hocam online kodu sorun ettiğine göre fwli kullanıyorsun konsolu. Benim sana tavsiyem orijinale geç "raad ol hacı"
quote:
Orijinalden alıntı: Sedat_60
@ profxxx
Hocam online kodu sorun ettiğine göre fwli kullanıyorsun konsolu. Benim sana tavsiyem orijinale geç "raad ol hacı"
Bu nesilden geçti inşallah yeni nesilde niyetim öyle
Demo'da şu müziği çok beğendim bu çaldığında benim adamla daha güzel hareketler yapıyorum.
Oyun süper olmuş. Kontroller çok rahat, defans ve trick leri yapmak da çok kolay. Easy de oynamanın etkisi vardır tabii ama, ben çok beğendim oyunu
Tarzı için güzel bir oyun olmuş (öncekilere göre) ama bana göre olmadığını yine anladım. Hareketler vs aşırı kolay, arkadaşımla oynadım 5 dakikada baydık. Zaten fifada skill hareketlerinin hepsine kasıp duruyorum. Hem orda hareket yapıp adama yedirince bir anlamı oluyor. 5 dakika oynadık, eee şimdi noldu yani dedik. Bilmem belki biz biraz odunuzdur ama bana saçma geliyor bu tarz futbol oyunları.
fifa 12 de sıksık skill moves yapan birisi olarak burdaki skillmoveslar az geldi ve yapımı daha bi değişik ,oyunun o yönüne alışamadım. atmosfer olarak daha iyi bi de şu fifa 12 deki gibi script(momentum) olayı olmasa süper olur demo da bana göre en iyi karakter Robinho demem o ki beklemedeyiz
Oyun müthiş olmuş. Skill movelar demodan dolayı azdır ama tam hayalimdeki FIFA motoruyla yapılmış, olması gerektiği kadar ciddi olan Fifa Street budur işte. Sahalar küçük olduğu için tactical defans kullanılabilir hale geliyor. Kaç defa oynamışımdır bilmiyorum, bu oyun zaten bu sene bende eskiye oranla hayal kırıklığı yaratan Fifa 12'yi arka plana atar benim gözümde. Keşke takımların antreman üstleri de lisanslı olsaymış ama, neyse. Milan'la zaten defalarca oynadım demoda ama, Adidas takımından da Neuer, Alves, Nani, Robben, Messi beşlisi çok iyi geldi bana.
xbox da lıve baglantısı olmadan oynayabılır mıyım arklar demo yu