Şimdi Ara

FIFA STREET [Ana Konu - Çıktı!] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
1
Favori
20.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online pass olursa 800ms point olur dimi ?
  • Kaç ms point olacağını bilmem ama oyunda online kod var.
  • ya arkadas street futbolun amacı zaten hareket yapmak ıste hala gelmıs bu oyunda hareket flan sıkıyo dıyen ınsanlar var bı cok hareket acık degıl daha ve zorluk sevıyesı kolay, oyun kolay olmıcaktır o kadar zaten asıl zevk onlıneda olcak, tactıcal defans olması yerınde olmus artık fıfa bu sıstemden donus yapamaz ve cokta ıyı gercek futbol anlayısında, tarzın gercekcı olması cıns hareketlerın olmamasıda cok cok ıyı streetın en ıyı oyunu geldı hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

Online pass olursa 800ms point olur dimi ?

Tüm online pass ler 800 points, oyun farketmiyor
  • arkadaşlar elime para geçti , sizce hangi oyunu alsam ? FIFA Street demosunu oynadım çok iyide , ama hareket'ler çok kısıtlı yav.. Birde Battlefield var , sizce hangisini almalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shorh

arkadaşlar elime para geçti , sizce hangi oyunu alsam ? FIFA Street demosunu oynadım çok iyide , ama hareket'ler çok kısıtlı yav.. Birde Battlefield var , sizce hangisini almalıyım ?

Tabii ki FIFA Street.
  • Demo oldugu icin hareketler kisitli.
  • Oyun tam olarak ne zaman çıkıcak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsaacCabrera

Oyun tam olarak ne zaman çıkıcak ?

16 Mart 2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atemis

fifa 12 de sıksık skill moves yapan birisi olarak burdaki skillmoveslar az geldi ve yapımı daha bi değişik ,oyunun o yönüne alışamadım.
    atmosfer olarak daha iyi
    bi de şu fifa 12 deki gibi script(momentum) olayı olmasa süper olur
    demo da bana göre en iyi karakter Robinho
    demem o ki beklemedeyiz

Haklısın Anıl . FİFA'dan çıkıp street'e girince bir garip geliyor. Ancak Adaşımında dediği gibi demo olduğundan bu tarz kısıtlamalar var. Oyun içi videolarında (full oyundan) daha değişik animasyonlar görmek mümkün ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat_60

Dikkat ettiyseniz Impact Engine FIFA 12'deki gibi saçlamalamıyor artık veya bana denk gelmedi hiç absürt bi hareket görmedim çünkü.

Aynen katılıyorum Sedat. Şu kale arkalarından pas olayı biraz dengesiz olmuş birde duvar dibinde haraket yapmaya çalışınca bazen takılabiliyor bunuda demo olmasına bağlıyorum . İnşallah karşılaşmayız full sürümünde.
  • 8 mart değil mi çıkış tarihi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noluyo yav heyecan yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

8 mart değil mi çıkış tarihi ?

13 Mart
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkAres026

quote:

13 Mart

16 Mart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Orijinalden alıntı: BerkAres026

quote:

13 Mart

16 Mart.

19 Mart,yok mu arttıran ?
  • demoyu dvd'ye yazdırmadan hdd'den oynayabilir miyim diye yazmıştım mod arkadaşlar silmiş sağolsun
    korsanla ne ilgisi var bunun, live'a girmek istemiyorum ve internetten çektim demoyu. demo parayla satılıyorda benim mi haberim yok
  • İşte oyundaki muazzam stadyumlar inanılmaz bir çeşitlilik var.

http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-street-the-arenas-list/
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

demoyu dvd'ye yazdırmadan hdd'den oynayabilir miyim diye yazmıştım mod arkadaşlar silmiş sağolsun
    korsanla ne ilgisi var bunun, live'a girmek istemiyorum ve internetten çektim demoyu. demo parayla satılıyorda benim mi haberim yok

USB belleğe atıp oynayabiliyorsun demoları sanırım. Daha önce hiç denemedim, bilen arkadaşlar yardımcı olur mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

İşte oyundaki muazzam stadyumlar inanılmaz bir çeşitlilik var.

http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-street-the-arenas-list/

Ben 6-7 saha bekliyordum açıkcası.Şu anda acayip gaza geldim bu kadar sahayı ve farklı atmosferi görünce...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.