Şimdi Ara

FIFA STREET [Ana Konu - Çıktı!] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
1
Favori
20.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu oynadım neredeyse 4 4 lük olmuş diyebilirim

Müzikler,atmosfer,sahalar falan harika olmuş herkes denemeli bu oyunu
  • sedat'ı göremiyorum ortalarda.
  • Ulen ön sipariş verdim millet benden önce oynuyor oyunu olacak iş mi ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

sedat'ı göremiyorum ortalarda.

Sedat derken? Ben mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat_60

quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

sedat'ı göremiyorum ortalarda.

Sedat derken? Ben mi?

evet. bu konudaki en aktif üye sendin hep videolar paylaştın. haberler paylaştın. baya bekliyordun bu oyunu. nasıl beğendin mi oyunu? birde bu oyun xgd2 mi hocam?
  • Valla hocam benim durumlar karışık ama şunu söyleyeyim korsan kullanmıyorum ve henüz alamadım oyunu malum SSX (Xbox 2. el bölümüne bakabilirsiniz) yüzünden. Artık FIFA Street Kadıköy'e gelince bir şekilde takasla falan alıcam oyunu.
  • Oyun çok zevkli oynayın oynattırın

FIFA STREET [Ana Konu - Çıktı!]

FIFA STREET [Ana Konu - Çıktı!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 10 Mart 2012; 23:06:41 >
  • Yarın bende oyuna sahip olmuş olacağım,bütün gün oynarız artık arkadaşla.Görüntüler çok iyi.
  • bende çok beğendim oyunu
    world tour'da takım kazmalar yuvası mübarek
    daha RS ile yapılan hareketlerin hiç birine geçemedik

ayrıca müzikler ve sesleri çok güzel oyunun
    iyi bir hareket yapıp rakibinizi geçtiğinizde yada rakibiniz bunu yaptığında ooo diye takımdakiler kendi dillerinde bağırıyorlar, tam halı saha sesleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 10 Mart 2012; 23:29:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

bende çok beğendim oyunu

iyi bir hareket yapıp rakibinizi geçtiğinizde yada rakibiniz bunu yaptığında ooo diye takımdakiler kendi dillerinde bağırıyorlar, tam halı saha sesleri

Hocam bende baya mal gibi oynadım öyle sonra girdim my team de oyunculara Y ile yeni haraketler ekleyebiliyorsun bi kontrol et derim oynadıysan 4-5 mac

Birde beğenmediğim nokta mesela rulet hareketini takıma alamıyorsunuz her oyuncuyua ayrı ayrı alcaksınız,ben hangi oyunculara aldığımı o hareketi yapmam gerektiği zaman hatırlayıp ona göre yapmam gerekiyor yani o kötü olmuş biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

bende çok beğendim oyunu

Hocam bende baya mal gibi oynadım öyle sonra girdim my team de oyunculara Y ile yeni haraketler ekleyebiliyorsun bi kontrol et derim oynadıysan 4-5 mac

Birde beğenmediğim nokta mesela rulet hareketini takıma alamıyorsunuz her oyuncuyua ayrı ayrı alcaksınız,ben hangi oyunculara aldığımı o hareketi yapmam gerektiği zaman hatırlayıp ona göre yapmam gerekiyor yani o kötü olmuş biraz

level atladıkça almaya başladım bende ama dediğin gibi çok karıştı durum
    oyun zaten yavaş bir oyun değil top kimdeydi bunun şu hareketi var mıydı diyene kadar geçiyor iş işten. bunu yapana kadar direk normal skille adam eksiltmeyi tercih ediyorum

• Aynen hocam.

Bu arada şu şarkı maç yaparken çalıyor çok iyi gidiyor bence bu şarkı

• Çpk güzel bır oyuna benzıyor beklıyoruz
  • BOOYAH!

• Mesaj kasıyormuş gibi olacak ama tam ben videoyu koyduktan sonra ergenin biri tam sürümden canlı yayına başladı

http://www.twitch.tv/xikornel
  • Oyunun soundtrack arşivi çok güzel olmuş. ShopTo 36£ dan satıyor 4£'da kargo parası desek 40£. 120 TL ye denk geliyor oeh.Az daha koyar T-shirt'li paketi ile soyguncu aral game'den alırım. En iyisi alternatif satın alma yollarını beklemek sanırım şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

Pes güzel oyun diye demiyorum Pes taraftarı değilim de fifa street le pes in ne alakası var :D 1 kişi bile fifa street için pes i bırakmaz bence.

EA diyor ben demiyorum vallah
  • Bişey sorcam Fifa Street Pc için çıkmıyor mu ??
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.