Şimdi Ara

FIFA STREET [Ana Konu - Çıktı!] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
1
Favori
20.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki Fifa12'de ki kulüp mantığı var mı aynı takımda 5 veya 6 kişi olabilecek miyiz bu durumda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Peki Fifa12'de ki kulüp mantığı var mı aynı takımda 5 veya 6 kişi olabilecek miyiz bu durumda ?

Evet online teamplay özelliği mevcut oyunda.

Bence modları eklerler ilerki zamanlarda. Klüpleri almamız online playde bence filtere eklenmeliydi mesela ben kendi takımımı alıyorum adam da kendi takımını alsın gibi bir seçenek veya ben klüp aldım karşımdaki ne alırsa alsın hesabı gibi. Deneyince netleşecek artık ne olup ne olmadığı.
  • Arkadaşlar bu oyun psn ye gelicek mi ?
  • Pana Rules'un olmaması ne demek ya. Büyük saçmalık. Ben en çok bu modda online oynamak istiyordum.
  • Online'da gerçek takımları alamıyoruz da ne demektir yahu? Bunun olmamasının açıklaması nedir, ben bir şey yaratmak istemiyorum, direkt Milan ile oynamak istiyorum ama yapamıyorum ha? EA'den kimin aklına geldiyse dahice bir fikir olmuş. Ulan tam bir Fifa Street geliyor derken adamların yaptıkları şeye bak, online'da sadece 5'e 5 veya 6'ya 6'nın oynanmasına değinmiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 12 Mart 2012; 17:39:01 >
  • Arkadaşlar en çok hangi hareketi kullanıyorsunuz ?
    World tour'a geçtim ama pek beceremiyorum zaten çoğu kilitli :) RB ile top sektirerek geçiyorum hep

Bu arada Last Man Standig modu güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 12 Mart 2012; 18:11:28 >
  • Şu world tour hard'da panna moduna gıcık oldum
  • Arkadaşlar deneyen var mı acaba online modda 2vs2 veya 3vs3 minyatür kale maç oynanıyor mu? Ona göre alıcam oyunu
  • bende çalımı pek beceremiyorum..adamlar artis artis hareket yapıyor ben ise pes mantığıyla paslaşara gol atıyorum..ama yine de keyifli world tour :)

kaleci level atlayınca nasıl geliştireyim anlamdım...goalkepper fulledim...skill points daha var ama neye verecem yazık olacak..sonuçta kaleci...

bu arata atletizm skilli ne etkisi yapıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Online'da gerçek takımları alamıyoruz da ne demektir yahu? Bunun olmamasının açıklaması nedir, ben bir şey yaratmak istemiyorum, direkt Milan ile oynamak istiyorum ama yapamıyorum ha? EA'den kimin aklına geldiyse dahice bir fikir olmuş. Ulan tam bir Fifa Street geliyor derken adamların yaptıkları şeye bak, online'da sadece 5'e 5 veya 6'ya 6'nın oynanmasına değinmiyorum bile.

Bu 5'e 5 dedikleri sanırım 1 vs 1'de 5'e5 maçlar çeviri hatası oldu galiba.Yani siz başka kişiyle 5'e 5 yapıyorsunuz ayrıca 5'e 5 onlinede yapılıyor . yoksa illa online için 5 kişi toplayıp karşı takımada 5 kişi lazım değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Şu world tour hard'da panna moduna gıcık oldum

Ben hardda panna yı iyi oynuyorum ama futsal da yenemiyorum çok zor hardda futsal
  • Bir oyun bu kadar gerçekçi olmamalı, yemin ediyorum kalp krizi geçirtecekler adama!!!

Diyecek bir şey yok, adamlar FIFA'da dibimizin düştüğü detayları ikiye katlamışlar. Şükürler olsun ki, sonunda biri çıkıp ulen Cristiano'nun modellemesini bir kere de gerçekçi yapalım demişte ilk kez bu kadar başarılı buldum modellemeyi, harika ötesi bir oyun hakkatten diyecek bir şey yok. Mocap animasyon konusunda da yardırmayı ihmal etmemişler tabii, FIFA 2013'e dair büyük sinyaller veriyor...

• oyunu dün gece biraz oynama şansı buldum ve basından kalkamadım, gerçekten harika olmuş
  • Oyun başıma bela oldu.Bi el atıyim çıkıyim diyorum bi bakmışım 15-20 maç yapmışım bileOnline da eklenince süper olucak.İnşallah takımları da Online'a eklerler.
  • Eli cebe atıp bi slim almanın vakti geldi
  • Ne klüp takımı nede milli takıma Ronaldinho'yu koymayıp biz "Fifa Street" yaptık diyen zihniyetin beynine tüküreyim.
  • Ronaldinho yasiyor mu yaw:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Ne klüp takımı nede milli takıma Ronaldinho'yu koymayıp biz "Fifa Street" yaptık diyen zihniyetin beynine tüküreyim.

Ronaldinho'yu DLC'le satar bunlar
  • Quaresma da yok Fenerbahçeliyim ama bu tip bir oyunda Quaresma'nın olmaması haksızlık, Cambiasso var Quaresma yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Ronaldinho yasiyor mu yaw:)

Hacım kusura bakma ama 31 yaşındaki Ronaldinho söz konusu freestyle futbol olduğunda hala herkesi cebinden çıkartır.Sırf o adam için Brezilya ligi izliyorum ve hala benim için dünyanın en iyisi.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.