Şimdi Ara

FIFA STREET [Ana Konu - Çıktı!] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
1
Favori
20.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fero10

Bişey sorcam Fifa Street Pc için çıkmıyor mu ??

Çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

quote:

Orijinalden alıntı: Fero10

Bişey sorcam Fifa Street Pc için çıkmıyor mu ??

Çıkmıyor.

İşte bu kötü oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Aynen hocam.

Bu arada şu şarkı maç yaparken çalıyor çok iyi gidiyor bence bu şarkı

parça süper
    futsal maçında ayrı bir güzel oluyor

• Oyunu bayağı merak ettim. Demoyu hiç oynamadım direk oyuna girişirim diye. Bu hafta içinde oynarım büyük ihtimal. Sedat saolsun her türlü video,bilgi falan buradan takip ettik gayet güzel.
  • emulatör indirip pc de oynucam..
    hayatım boyunca en çok oynamak istediğim oyun.. ama oynayamadığım tek oyun arkadaş...
    amd phenom x6 3.4 ghz 8gb ram 1gb ekran kartı var
    emülatörle olur dime bu iş

not : baştan sonra bütün yorumları okudum... konsol alıcam gibi
  • PS2'deki FIFA Street'e olur.
  • oyunu bu gün oynadım..ama bi türlü kontrollere hakim olamadım..lt ye basınca ayrı rb ye basınca ayrı kombinasyonlar mı yapıyoruz sağ anologla
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

oyunu bu gün oynadım..ama bi türlü kontrollere hakim olamadım..lt ye basınca ayrı rb ye basınca ayrı kombinasyonlar mı yapıyoruz sağ anologla

lt ile topu saklıyorsunuz
    basit trickler bununla yapılıyor
    mesela ltye basın topu geri çekin, sonra ileri yapıp lt'den elinizi çekin topu ileri atıp çalım deneyecek adamınız

rs ile özel hareketler yapılıyor, rb ile de top sektiriliyor
  • anladım..şimdi yine açtım oyunu..world tur oynayacağım...eğlenceli gelmeye başladı oyun :)
  • Arkadaşlar,Fifa'da kontrolleri değiştirebiliyordum new alternative yapıyordum.Buna göremedim böyle bir ayar
    tuşunun şut olmasına alışamıyorumda
  • world tour da kazandığım maçlardan sonra alt üst pantalon sweat falan gibi giysiler açılıyor....bunları nerde kullanabiliyorum?my team menüsünde sadece 2 çeşit formam var ve içinde de kazandıklarım yok,merak ettim...

ayrıca oyun esnasında oyuncu değiştirme yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

world tour da kazandığım maçlardan sonra alt üst pantalon sweat falan gibi giysiler açılıyor....bunları nerde kullanabiliyorum?my team menüsünde sadece 2 çeşit formam var ve içinde de kazandıklarım yok,merak ettim...

ayrıca oyun esnasında oyuncu değiştirme yok mu?

ana menüde my squad'a gelip oradan değiştiriyorsunuz
    maç kısmında sadece forma seçimi var dediğim menüde oyuncuların casual kıyafetleri ayarlanıyor

evet maç esnasında oyuncu değiştirme yok sanırım bende bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Arkadaşlar,Fifa'da kontrolleri değiştirebiliyordum new alternative yapıyordum.Buna göremedim böyle bir ayar

Select ile falan optiona giriyor.Tuşları değiştirme var yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Arkadaşlar,Fifa'da kontrolleri değiştirebiliyordum new alternative yapıyordum.Buna göremedim böyle bir ayar

Yer değiştirme var tuşları yer değiştir kendin basma olmaz öyle zaten.
  • ONLİNE MODLARDA GERÇEK TAKIMLARI ALAMIYORUZ!

Fifa street her ne kadar incelemelerden yüksek puanlar almasını bilse de oyunu erkenden deneyenlere göre durum biraz farklı.

Bildiğiniz gibi oyun için "Season Pass" satın alan oyuncular erkenden yapımı deneme şansına erişiyor. Bu şekilde yapımı deneyenlerden biri olan Bdiddy170591 isimli oyuncu, oyunla ilgili şikayetlerini şu şekilde dile getirdi:

"Normal modlarda birkaç maç oynadıktan sonra online modları denemek istedim. Fakat o da ne? Online modlarda yanlızca oyuncular tarafından yaratılan ve gerçek olmayan takımlar mevcut. Ayrıca sadece 5 v 5 ve 6 v 6 gibi modlar açık. 'Last Man Standing' ve 'Panna Rules' adlı modlar ise internet üzerinden oynanamıyor."

Bu açıklamaların üzerine bir de oyunun resmi forumundaki moderatörler erkenden alınan oyunların yapımın son versiyonu olduğunu resmen onayladı. Yani piyasaya çıkacak olan oyunda da bu eksikliklerle karşılaşacağız.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fifa_Streetin_Online_Modunda_Gercek_Takimlar_Yok-25534.htm

• Dalga mı geçiyolar?
  • İyi olmuş, online'da ezik gibi reali barcayı almalarından iyidir...
  • Takımları anladım da modları neden kısıtlamışlar ki ?
  • Tüm takımları alamamak çok önemli değil de sadece 5e5 ve 6ya6 maçlar yapabiliyor olmamız kötü olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.