Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.975
Cevap
225
Favori
1.195.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oturduğum yerden öyle saçma konuşmalar okuyorum ki momentumla ilgili çok eğlenceli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osvaldo17

Arkadaşlar 14'te Senegal kadrosu kurmuştum çok keyifliydi. Şimdi de şunlardan birini kurmayı düşünüyorum.
    Kamerun:http://www.futhead.com/15/squads/15512278/
    Fildişi:http://www.futhead.com/15/squads/15514065/
    Senegal:http://www.futhead.com/15/squads/15513163/

Senegal çok iyi ama kalede hile yapmışsın :D

• Cosuonjx kullanıcısına yanıt
    14'de bronze kaleci oynatiyordum bu sene 1 tane var ama onu gözüm tutmadi hiç. Enyeama da yabanci degil diye onu koydum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osvaldo17 -- 8 Ocak 2015; 14:45:02 >
  • Arkadaşlar bi yol buldum momentum illetinden kurtulmak için bende işe yaradı bu bi haftadır hiç momentum yemedim ara sıra yedim ama tekrar bu tekniği kullanınca gitti. Şimdi anlatiyim deneyin belki sizde de işe yarar.
    Öncelikle pro club vs oynayan varsa verileri adamı silinirse sorumluluk kabul etmem ben sadece FUT oynadığım için Ultimate team takımım silinmediğinden bu yolu rahatça kullanıyorum aslında ayarlarım bile silinmiyor hiçbirşey silinmiyor sadece momentum gidiyor ama yinede sorumluluk kabul etmiyorum sadece momentum için yardım etmek amacım.

1 - C:\users\kullanıcıadı\AppData\Local = Burdaki Origin Klasörünü silin

2 - C:\users\kullanıcıadı\AppData\Roaming = Burdaki Origin Klasörünü silin

3 - C:\ProgramData = Burdaki Origin Klasörünü silin

NOT : YUKARDAKİ KLASÖRLER GİZLİ KLASÖRDÜR GİZLİ KLASÖRLERİNİZİ GÖRÜNÜR YAPTIKTAN SONRA BU KLASÖRLERİ GÖREBİLİRSİNİZ AYRICA 3. MADDE PROGRAM FİLES DEĞİLDİR DİKKAT EDİN LÜTFEN OYUNU SİLMEYİN :)

Bunları sildikten sonra masaüstündeki origin e sağ tıklayın ve YÖNETİCİ OLARAK çalıştırın. Sizden kullanıcı adınızı ve şifrenizi isteyecek sanki sıfırdan origin i yüklemiş gibi olacak şifrenizi vs. girin ve oyunu açın. Oyunu açtığınızda size iki seçenek sunacak LOCAL DATA yı SEÇECEKSİNİZ BU ÇOK ÖENMLİ

Şimdi burda ne yaptık onu anlatiyim. Yediğimiz momentumun bir sürü sebepleri var laglar düşmeler vs. bi arkadaş anlatmıştı biz bu dosyaları silip herşeyi temizliyoruz Origin bunları yeniden yazmaya başlayacak bilgisayarımıza tabi LOCAL DATA seçeneğini seçersek yoksa tekrar eski verilerimiz geri gelir. Bu işlemi yaptıktan sonra kesinlikle ilk maç bi farklılık hissedeceksiniz ama atla deve değil momentumun ortada olduğunu fark edeceksiniz hemen yardırmaya başlamayın ilk maçınızı düzgün oynayın paslı vs. bişekilde kazanın ondan sonra yavas yavas takımın 3 - 4 maç sonra yine çoştuğunu göreceksiniz. Ayrıca ilk maçınıza başlamadan önce kadrodaki yedekleride değiştirmenizde fayda var yani yedeklerinizi başka yedekle değiştiriseniz iyi olabilir.

Bende bu işlem işe yaradı bunu bir yerden buldum tabi birde oyunumu geliştirdimşuan iyi defans yapabiliyorum ataklarımda güzel ama yinede momentum yedikten sonra çok zor oluyor oynamak. İnşallah sizdede işe yarar bende kesinlikle çok işe yaradı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur0785 -- 8 Ocak 2015; 14:48:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M0NKEY-BUSİNESS

Meksika kadrosuda momentum yedi vallahi bırakıcam oyunu ya. 20 galibiyet serisinden sonra 9 yenilgi 4 beraberlik gidiyor şuan galibiyet yok

Hiç sorma hocam ya Meksika kadro ile 100 maçı devirdim herşey süper 2 division birden düştüm sabahten beri Arroyo sürünüyor ya ceza sahasına kadar yardıran adama bir haller oldu traji komik bir görseniz Div1 den 4 e kadar inanılmaz bir düşüş var

Satıyorum hepsini bende bu sene illallah dedirtti ya bu script geçen sene mis gibi oynanıyordu oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur0785

Arkadaşlar bi yol buldum momentum illetinden kurtulmak için bende işe yaradı bu bi haftadır hiç momentum yemedim ara sıra yedim ama tekrar bu tekniği kullanınca gitti. Şimdi anlatiyim deneyin belki sizde de işe yarar.
    Öncelikle pro club vs oynayan varsa verileri adamı silinirse sorumluluk kabul etmem ben sadece FUT oynadığım için Ultimate team takımım silinmediğinden bu yolu rahatça kullanıyorum aslında ayarlarım bile silinmiyor hiçbirşey silinmiyor sadece momentum gidiyor ama yinede sorumluluk kabul etmiyorum sadece momentum için yardım etmek amacım.

NOT : YUKARDAKİ KLASÖRLER GİZLİ KLASÖRDÜR GİZLİ KLASÖRLERİNİZİ GÖRÜNÜR YAPTIKTAN SONRA BU KLASÖRLERİ GÖREBİLİRSİNİZ AYRICA 3. MADDE PROGRAM FİLES DEĞİLDİR DİKKAT EDİN LÜTFEN OYUNU SİLMEYİN :)

Bunları sildikten sonra masaüstündeki origin e sağ tıklayın ve YÖNETİCİ OLARAK çalıştırın. Sizden kullanıcı adınızı ve şifrenizi isteyecek sanki sıfırdan origin i yüklemiş gibi olacak şifrenizi vs. girin ve oyunu açın. Oyunu açtığınızda size iki seçenek sunacak LOCAL DATA yı SEÇECEKSİNİZ BU ÇOK ÖENMLİ

Şimdi burda ne yaptık onu anlatiyim. Yediğimiz momentumun bir sürü sebepleri var laglar düşmeler vs. bi arkadaş anlatmıştı biz bu dosyaları silip herşeyi temizliyoruz Origin bunları yeniden yazmaya başlayacak bilgisayarımıza tabi LOCAL DATA seçeneğini seçersek yoksa tekrar eski verilerimiz geri gelir. Bu işlemi yaptıktan sonra kesinlikle ilk maç bi farklılık hissedeceksiniz ama atla deve değil momentumun ortada olduğunu fark edeceksiniz hemen yardırmaya başlamayın ilk maçınızı düzgün oynayın paslı vs. bişekilde kazanın ondan sonra yavas yavas takımın 3 - 4 maç sonra yine çoştuğunu göreceksiniz. Ayrıca ilk maçınıza başlamadan önce kadrodaki yedekleride değiştirmenizde fayda var yani yedeklerinizi başka yedekle değiştiriseniz iyi olabilir.

Bende bu işlem işe yaradı bunu bir yerden buldum tabi birde oyunumu geliştirdimşuan iyi defans yapabiliyorum ataklarımda güzel ama yinede momentum yedikten sonra çok zor oluyor oynamak. İnşallah sizdede işe yarar bende kesinlikle çok işe yaradı bu.

Yahu sen ne diyorsun ? insanlara ne sildiriyosun ? Hala o kafanız almadı değil mi momentumun böyle işlerle olmadığını ? Çok yazık.

Yapmayın dediklerini, zarara girersiniz.

• şurdaki muhabbetten yabancı forumlarda bahsettim. dedim benim ülkemin insanlarında böyle bir düşünce var 20 maçta momentum yiyorlarmış bütün kadroyu satıyorlarmış bidaha kuruyorlarmış. ondan sonra yede 40 ratingli adam alıyorlarmış 30-40 k para verip neden çünkü momentumdan kurtulacagını düşünüyorlar.

önce inanmadılar sonra kahkaha attılar aynen şu şekilde

işinize gelmeyen şeyleri söylediğim için eksiye boğacaksınız ama umrumda da değil. momentum diye bir şey var ama sizin burda ağlayıp zırladıgınız kadar etkili değil. tutupta seni 5 lig düşürmez eğer sen 5 lig düşüyorsan sorun senin oyunundadır.

ya da 40 maçta 10 maç kazanabildim diyorsan sorun sendedir. bir sürü iyi oyuncu var mükemmel istatistikler yakalayan onlara neden bir şey olmuyor ? tanıdıgım insanlar var kadroda ronaldosu var benzema bale gibi oyuncuları var ama istatistik 230 galibiyet 24 beraberlik 30 yenilgi. bu adam niye momentumdan etkilenmiyor ? çünkü iyi oyuncu.

sen ortaseviye bir oyuncuysan ya da kötü bir oyuncuysan momentum seni allak bullak eder. bu sayfada harika oyuncular var riv9 aarda ya da doruhan gibi. bu adamlarda zaman zaman momentum yiyordur ama bi kere burda şikayet edip sızlandıklarını görmedim sızlananlar hep aynı tipler. sorsan çogu oyuna ya bu sene başlamıştır ya geçen sene.

sen hayatın boyunca pes oynamışsın ve kullandıgın tuş ara pası şuttan ibaret olmuş. geldiğin platform fifa ve oynaması o kadar kolay değil alışması zaman alıyor hiçbir şey birden bire olmuyor. o yüzden yedeğe silver atayım kadroyu kurup tekrar satayım bunlar mantık dışı işler. hepiniz bi youtub videosunda gördünüz atladınız aaa bu adam böyle yapıyor diye.

bide kendi kalesine gol atanlar var onlarada allah sabır versin bu hale geldiklerine göre çok çaresiz anlar yaşadılar demektir

bide internet mevuzusu var ondanda bahsedelim. şimdi diyorsun ya ben fiber kullanıyorum pingimde çok düşük. be kardeşim sen giriyosun speedteste ölçüyorsun pingini hızını ama neye göre ? yanı başındaki ankara istanbula göre. sen orda pingini belirlerken dibindeki serverdan alıyor verileri. ama oyun oynarken eanin serverlerina bağlanıyorsun ve kimbilir hangi ülkede. yani pingini etkilememe imkanı yok. zaten upload hızı yerlerde o da ayrı bir rezillik. türkiyede çogu yerde fiber miber yok milleti kandırıyorlar 25mbps diye ama hissedilen hız 8 se öp başına koy.

• quote:

Orijinalden alıntı: M0NKEY-BUSİNESS

Meksika kadrosuda momentum yedi vallahi bırakıcam oyunu ya. 20 galibiyet serisinden sonra 9 yenilgi 4 beraberlik gidiyor şuan galibiyet yok

20 galibiyet üst üste aldıgında doğal olarak iki üç division atlamıssındır. simdi zor rakiplerle oyndaıgın için olabilir hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifacı2014

burda momentum un kralını yaşıyan biri olarak kadrondaki tüm oyuncuları yedeklerine kadar sat

tekrar farklı bi kadro kur çünkü oyuncular 20 30 maçtan sonra saçmalamaya başlıyor

AGUERO ; TERY i koşarak geçemiyor bunu hissettin anda yol vereceksin kadrona bunu ii anladım belki biraz zarar edebilin ama SİNİR HASTASI OLMAKTAN İİDİR

Yok hocam o da çözüm değil 40 yılda bir Bale çıkmıştı Futmas paketlerinden şimdi deli ettiriyor ama al-sat yaparak momentumun aşılacağını sanmam.
    Şimdi bu mantıkla Untradeable Messi olan adam ne yapsın bu script bu şekilde çözülmek için yazılmamış.

Tek yolu yenmenin yüksek seviyede pas ve pozisyon yoğunluğu sürekli sizde olarak oynamaya başlayınca azalıyor.Şahsen düşüncem bu sene yazılan bu momentum script öyle overall düşürerek, yok oyuncuları satarak, yok yeni takım kurarak atlatılacak birşey değil.

• oyunda son maç ya da puanlama olarak 3 kalan maçımı da kazanmam gerekiyor
    ama geliyor coin farmı yapan oyunu başlatıp anında çıkan biri ve bu yüzden title almayı kaçırdım üstüne kaç defa div2 ye düştüm bu nedenden dolayı
    ne zaman maç arasam fut da çoğunlukla bu coin kasanlar geliyor ne maç yapabiliyorum ne oyundan zevk alınıyor
    üstüne bir de momentum yiyorsun yani benim gördüğüm kadarıyla oyun pc de ölü durumda oynayacak adam bulunmuyor
    bilmiyorum sizde de durum böyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wınchester

quote:

Arkadaşlar bi yol buldum momentum illetinden kurtulmak için bende işe yaradı bu bi haftadır hiç momentum yemedim ara sıra yedim ama tekrar bu tekniği kullanınca gitti. Şimdi anlatiyim deneyin belki sizde de işe yarar.

Yahu sen ne diyorsun ? insanlara ne sildiriyosun ? Hala o kafanız almadı değil mi momentumun böyle işlerle olmadığını ? Çok yazık.

Yapmayın dediklerini, zarara girersiniz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: Wynchester

quote:

Orijinalden alynty: ozgur0785

Arkada?lar bi yol buldum momentum illetinden kurtulmak için bende i?e yarady bu bi haftadyr hiç momentum yemedim ara syra yedim ama tekrar bu tekni?i kullanynca gitti. ?imdi anlatiyim deneyin belki sizde de i?e yarar.
    Öncelikle pro club vs oynayan varsa verileri adamy silinirse sorumluluk kabul etmem ben sadece FUT oynady?ym için Ultimate team takymym silinmedi?inden bu yolu rahatça kullanyyorum aslynda ayarlarym bile silinmiyor hiçbir?ey silinmiyor sadece momentum gidiyor ama yinede sorumluluk kabul etmiyorum sadece momentum için yardym etmek amacym.

1 - C:\users\kullanycyady\AppData\Local = Burdaki Origin Klasörünü silin

2 - C:\users\kullanycyady\AppData\Roaming = Burdaki Origin Klasörünü silin

NOT : YUKARDAKY KLASÖRLER GYZLY KLASÖRDÜR GYZLY KLASÖRLERYNYZY GÖRÜNÜR YAPTIKTAN SONRA BU KLASÖRLERY GÖREBYLYRSYNYZ AYRICA 3. MADDE PROGRAM FYLES DE?YLDYR DYKKAT EDYN LÜTFEN OYUNU SYLMEYYN :)

Bunlary sildikten sonra masaüstündeki origin e sa? tyklayyn ve YÖNETYCY OLARAK çaly?tyryn. Sizden kullanycy adynyzy ve ?ifrenizi isteyecek sanki syfyrdan origin i yüklemi? gibi olacak ?ifrenizi vs. girin ve oyunu açyn. Oyunu açty?ynyzda size iki seçenek sunacak LOCAL DATA yy SEÇECEKSYNYZ BU ÇOK ÖENMLY

?imdi burda ne yaptyk onu anlatiyim. Yedi?imiz momentumun bir sürü sebepleri var laglar dü?meler vs. bi arkada? anlatmy?ty biz bu dosyalary silip her?eyi temizliyoruz Origin bunlary yeniden yazmaya ba?layacak bilgisayarymyza tabi LOCAL DATA seçene?ini seçersek yoksa tekrar eski verilerimiz geri gelir. Bu i?lemi yaptyktan sonra kesinlikle ilk maç bi farklylyk hissedeceksiniz ama atla deve de?il momentumun ortada oldu?unu fark edeceksiniz hemen yardyrmaya ba?lamayyn ilk maçynyzy düzgün oynayyn pasly vs. bi?ekilde kazanyn ondan sonra yavas yavas takymyn 3 - 4 maç sonra yine ço?tu?unu göreceksiniz. Ayryca ilk maçynyza ba?lamadan önce kadrodaki yedekleride de?i?tirmenizde fayda var yani yedeklerinizi ba?ka yedekle de?i?tiriseniz iyi olabilir.

Bende bu i?lem i?e yarady bunu bir yerden buldum tabi birde oyunumu geli?tirdim?uan iyi defans yapabiliyorum ataklarymda güzel ama yinede momentum yedikten sonra çok zor oluyor oynamak. Yn?allah sizdede i?e yarar bende kesinlikle çok i?e yarady bu.

Yahu sen ne diyorsun ? insanlara ne sildiriyosun ? Hala o kafanyz almady de?il mi momentumun böyle i?lerle olmady?yny ? Çok yazyk.

Yapmayyn dediklerini, zarara girersiniz.

Sen daha momentum ne onu bile bilmiyosun Bilgisayarlaryn programlaryn çaly?ma manty?yny bile bilmiyosun. Oyun serverda herkes için bir dosya tutar tamam my üst üste çok maç kazandy?ynyz zaman oyundan dü?meler vs. yada oyunun dosasy yazylymyn do?asy gere?i sana momentumu kademe kademe yedirir. Bunu inanmyyosan EA ile görü? git sor momentum ne anlatsinlar sana. Sonra senin o dosyayi sifirlayip temiz bir sekilde oyuna devam etmen için ya server zamanla o dosyayi yeniler yada anlattigim yöntem ile sen manuel yenilenmesini tetiklersin . Az yabanci forumlari arastir ayrica bu yöntemi bana online help bölümünde Game advisor önerdi ingilizcen yoksa yardimci olurum sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur0785 -- 8 Ocak 2015; 15:01:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: queen1921

şurdaki muhabbetten yabancı forumlarda bahsettim. dedim benim ülkemin insanlarında böyle bir düşünce var 20 maçta momentum yiyorlarmış bütün kadroyu satıyorlarmış bidaha kuruyorlarmış. ondan sonra yede 40 ratingli adam alıyorlarmış 30-40 k para verip neden çünkü momentumdan kurtulacagını düşünüyorlar.

önce inanmadılar sonra kahkaha attılar aynen şu şekilde

işinize gelmeyen şeyleri söylediğim için eksiye boğacaksınız ama umrumda da değil. momentum diye bir şey var ama sizin burda ağlayıp zırladıgınız kadar etkili değil. tutupta seni 5 lig düşürmez eğer sen 5 lig düşüyorsan sorun senin oyunundadır.

ya da 40 maçta 10 maç kazanabildim diyorsan sorun sendedir. bir sürü iyi oyuncu var mükemmel istatistikler yakalayan onlara neden bir şey olmuyor ? tanıdıgım insanlar var kadroda ronaldosu var benzema bale gibi oyuncuları var ama istatistik 230 galibiyet 24 beraberlik 30 yenilgi. bu adam niye momentumdan etkilenmiyor ? çünkü iyi oyuncu.

sen ortaseviye bir oyuncuysan ya da kötü bir oyuncuysan momentum seni allak bullak eder. bu sayfada harika oyuncular var riv9 aarda ya da doruhan gibi. bu adamlarda zaman zaman momentum yiyordur ama bi kere burda şikayet edip sızlandıklarını görmedim sızlananlar hep aynı tipler. sorsan çogu oyuna ya bu sene başlamıştır ya geçen sene.

sen hayatın boyunca pes oynamışsın ve kullandıgın tuş ara pası şuttan ibaret olmuş. geldiğin platform fifa ve oynaması o kadar kolay değil alışması zaman alıyor hiçbir şey birden bire olmuyor. o yüzden yedeğe silver atayım kadroyu kurup tekrar satayım bunlar mantık dışı işler. hepiniz bi youtub videosunda gördünüz atladınız aaa bu adam böyle yapıyor diye.

bide kendi kalesine gol atanlar var onlarada allah sabır versin bu hale geldiklerine göre çok çaresiz anlar yaşadılar demektir

bide internet mevuzusu var ondanda bahsedelim. şimdi diyorsun ya ben fiber kullanıyorum pingimde çok düşük. be kardeşim sen giriyosun speedteste ölçüyorsun pingini hızını ama neye göre ? yanı başındaki ankara istanbula göre. sen orda pingini belirlerken dibindeki serverdan alıyor verileri. ama oyun oynarken eanin serverlerina bağlanıyorsun ve kimbilir hangi ülkede. yani pingini etkilememe imkanı yok. zaten upload hızı yerlerde o da ayrı bir rezillik. türkiyede çogu yerde fiber miber yok milleti kandırıyorlar 25mbps diye ama hissedilen hız 8 se öp başına koy.

Yabancı forumda bahsettiğin bu konunun linkini verebilirmisin

• quote:

quote:

Orijinalden alinti: Winchester

quote:

Orijinalden alinti: ozgur0785

Arkadaslar bi yol buldum momentum illetinden kurtulmak için bende ise yaradi bu bi haftadir hiç momentum yemedim ara sira yedim ama tekrar bu teknigi kullaninca gitti. Simdi anlatiyim deneyin belki sizde de ise yarar.
    Öncelikle pro club vs oynayan varsa verileri adami silinirse sorumluluk kabul etmem ben sadece FUT oynadigim için Ultimate team takimim silinmediginden bu yolu rahatça kullaniyorum aslinda ayarlarim bile silinmiyor hiçbirsey silinmiyor sadece momentum gidiyor ama yinede sorumluluk kabul etmiyorum sadece momentum için yardim etmek amacim.

1 - C:\users\kullaniciadi\AppData\Local = Burdaki Origin Klasörünü silin

2 - C:\users\kullaniciadi\AppData\Roaming = Burdaki Origin Klasörünü silin

NOT : YUKARDAKI KLASÖRLER GIZLI KLASÖRDÜR GIZLI KLASÖRLERINIZI GÖRÜNÜR YAPTIKTAN SONRA BU KLASÖRLERI GÖREBILIRSINIZ AYRICA 3. MADDE PROGRAM FILES DEGILDIR DIKKAT EDIN LÜTFEN OYUNU SILMEYIN :)

Bunlari sildikten sonra masaüstündeki origin e sag tiklayin ve YÖNETICI OLARAK çalistirin. Sizden kullanici adinizi ve sifrenizi isteyecek sanki sifirdan origin i yüklemis gibi olacak sifrenizi vs. girin ve oyunu açin. Oyunu açtiginizda size iki seçenek sunacak LOCAL DATA yi SEÇECEKSINIZ BU ÇOK ÖENMLI

Simdi burda ne yaptik onu anlatiyim. Yedigimiz momentumun bir sürü sebepleri var laglar düsmeler vs. bi arkadas anlatmisti biz bu dosyalari silip herseyi temizliyoruz Origin bunlari yeniden yazmaya baslayacak bilgisayarimiza tabi LOCAL DATA seçenegini seçersek yoksa tekrar eski verilerimiz geri gelir. Bu islemi yaptiktan sonra kesinlikle ilk maç bi farklilik hissedeceksiniz ama atla deve degil momentumun ortada oldugunu fark edeceksiniz hemen yardirmaya baslamayin ilk maçinizi düzgün oynayin pasli vs. bisekilde kazanin ondan sonra yavas yavas takimin 3 - 4 maç sonra yine çostugunu göreceksiniz. Ayrica ilk maçiniza baslamadan önce kadrodaki yedekleride degistirmenizde fayda var yani yedeklerinizi baska yedekle degistiriseniz iyi olabilir.

Bende bu islem ise yaradi bunu bir yerden buldum tabi birde oyunumu gelistirdimsuan iyi defans yapabiliyorum ataklarimda güzel ama yinede momentum yedikten sonra çok zor oluyor oynamak. Insallah sizdede ise yarar bende kesinlikle çok ise yaradi bu.

Yahu sen ne diyorsun ? insanlara ne sildiriyosun ? Hala o kafaniz almadi degil mi momentumun böyle islerle olmadigini ? Çok yazik.

Yapmayin dediklerini, zarara girersiniz.

Sen nasyl bi insansyn ya bi sor önce bunlary nerden buldun nasyl oldu diye direk laf atyyo ya nasyl bir egonun kurbanysyn sen o sildirdi?im dosyalar crash report vs. oyununuzu yava?latan bir sürü verinin saklandy?y klasörler Ben sistem ve a? uzmanyyym tamam my bay EGO bu i?in zarar vermedi?ini bildi?im için önerdim insanlara ordan bilmedi?in i?ler hakkynda yorum yapaca?yna biraz u?ra? insanlaryn hayryna bi i? yap senide görelim böyle bo? konu?mayla olmuyor her?eyi ele?tirmeyle önce uslubuna dikkat et burda insanlara yardymcy olmaya çal?yyorum sen insanlyktan nasibini almamy?syn

İnsanların hayrına bir şey yapacaksan öneri ver böyle sildirme milletin dosyalarını. İnsanlar para verip alıyor bu oyunu.

Momentumun böyle saçmalık daniskası işlerle alakası yok. Momentum zaten var, sen dosyaları silerek momentumu yok edeceğinimi sandın ? Abi çok mu soğudu havalar.. Sıkı giyinin mazallah..

Momentumu yok edemezsin onla oynayarak başa çıkmaya çalışabilirsin. Tabii çileden de çıkarsın.

Örneğin 3 maç aynı kadroyla maç yaptıysan 4. maç diğer kadrona geç onla yap. Oyun da oyuncu değiştir, Garanti paslarla oyna, yardırıp gitme, top çevir. Bunlar etki eden faktörler.

Yedeklere bronz doldurma olayını bilen arkadaşlar vardır faydasını gören de vardır bu da 2

Eğer momentumu cok hissediyorsan oyuna 1-2 saat ara verip kitap okuyabilirsin ya da film izlersin ne bileyim bu da 3

Hala bunlar işe yaramıyorsa, iş senin oyunun da bitiyor demek.

Ama böyle önerilerle gelme, çünkü mantık dışı.

• ozgur0785 O kullanıcısına yanıt
    madem böyle bir mantıgın var böyle bir saçmalığa inandın o zaman momentumu arkana aldıgın an o bahsettiğn dosyaların yedeğini al. baktın işler kötü gidiyor hemen aldıgın yedekle değiş. hani momentumu arkana alınca oraya kaydetti ya bilgileri...

gerçekten bak madem bu mantıklı geldi sana momentumu arkana aldıgın an al o dosyaların yedeğini sürekli aslıyla değiştir. ömür boyu momentum senden yana olsun
  • Aynı sorunu bende yaşadım bir çok kez.Aynen dediğiniz gibi rakibim sanki ne tarafa hareket edeceğimi ne tarafa pas atacağımı biliyormuş gibi o tarafa hareket edip topu kapıyor.Oyuncusunu deli dana gibi sağa sola koşturanlarla oynadığım maçlar da oluyor bu durum.

Bende top bana geldiğinde acele etmiyorum top geldikten sonra 1 saniye kadar bekliyorum o nasılsa dolap beygiri gibi sağa sola koşturduğu için önüm açılıyor pasımı öyle atıyorum.Oyun zevkimin içine ediliyor ama yapacak bişey yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alinti: ozgur0785

Arkadaslar bi yol buldum momentum illetinden kurtulmak için bende ise yaradi bu bi haftadir hiç momentum yemedim ara sira yedim ama tekrar bu teknigi kullaninca gitti. Simdi anlatiyim deneyin belki sizde de ise yarar.
    Öncelikle pro club vs oynayan varsa verileri adami silinirse sorumluluk kabul etmem ben sadece FUT oynadigim için Ultimate team takimim silinmediginden bu yolu rahatça kullaniyorum aslinda ayarlarim bile silinmiyor hiçbirsey silinmiyor sadece momentum gidiyor ama yinede sorumluluk kabul etmiyorum sadece momentum için yardim etmek amacim.

1 - C:\users\kullaniciadi\AppData\Local = Burdaki Origin Klasörünü silin

2 - C:\users\kullaniciadi\AppData\Roaming = Burdaki Origin Klasörünü silin

NOT : YUKARDAKI KLASÖRLER GIZLI KLASÖRDÜR GIZLI KLASÖRLERINIZI GÖRÜNÜR YAPTIKTAN SONRA BU KLASÖRLERI GÖREBILIRSINIZ AYRICA 3. MADDE PROGRAM FILES DEGILDIR DIKKAT EDIN LÜTFEN OYUNU SILMEYIN :)

Bunlari sildikten sonra masaüstündeki origin e sag tiklayin ve YÖNETICI OLARAK çalistirin. Sizden kullanici adinizi ve sifrenizi isteyecek sanki sifirdan origin i yüklemis gibi olacak sifrenizi vs. girin ve oyunu açin. Oyunu açtiginizda size iki seçenek sunacak LOCAL DATA yi SEÇECEKSINIZ BU ÇOK ÖENMLI

Simdi burda ne yaptik onu anlatiyim. Yedigimiz momentumun bir sürü sebepleri var laglar düsmeler vs. bi arkadas anlatmisti biz bu dosyalari silip herseyi temizliyoruz Origin bunlari yeniden yazmaya baslayacak bilgisayarimiza tabi LOCAL DATA seçenegini seçersek yoksa tekrar eski verilerimiz geri gelir. Bu islemi yaptiktan sonra kesinlikle ilk maç bi farklilik hissedeceksiniz ama atla deve degil momentumun ortada oldugunu fark edeceksiniz hemen yardirmaya baslamayin ilk maçinizi düzgün oynayin pasli vs. bisekilde kazanin ondan sonra yavas yavas takimin 3 - 4 maç sonra yine çostugunu göreceksiniz. Ayrica ilk maçiniza baslamadan önce kadrodaki yedekleride degistirmenizde fayda var yani yedeklerinizi baska yedekle degistiriseniz iyi olabilir.

Bende bu islem ise yaradi bunu bir yerden buldum tabi birde oyunumu gelistirdimsuan iyi defans yapabiliyorum ataklarimda güzel ama yinede momentum yedikten sonra çok zor oluyor oynamak. Insallah sizdede ise yarar bende kesinlikle çok ise yaradi bu.

Şu güzelim bilgilere bile hiçbirşey bilmeyip oturduğu yerden yorum yapan insan tipleri gelip laf atar ya gelde burda insanların hayrına birşey paylaş banane yaa kim ne yaparsa yapsın ben harika oynuyorum süperde zevk alıyorum çok sukur artık momentum vs. bana pek ugramiyor yaptigim cozumler ise yaradi port actim baglantim duzeldi bu sistemlede momentumu yendim isteyen yapar isteyen yapmaz ama BEN BU FORUMDA BİR DAHA KIMSENIN IYILIGI ICIN BIRSEY PAYLASMAM COZUM URETMEM

• Üsluba dikkat et diyen adam lan lı lunlu konuşuyor. Nereye gidiyoruz ey forum..

Beyler işin kısası: böyle işlerle uğraşmayın. Zaten momentum var tam çözümünü bilemiyoruz, herkes oynadığı oyundan alabildiğince keyif almaya baksın ya, zaten sonsuza kadar oynayacak değiliz elbet 16 çıkacak belki o zaman çözülür. boşu boşuna başınızı ağrıtmayın. ben 1 haftadır oynamıyorum kafam rahat. toty'den sonra oynayacağım tabii ki momentum vuracak ama oynayacağız mecburen çünkü alternatifi yok oyunun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Corleone

madem böyle bir mantıgın var böyle bir saçmalığa inandın o zaman momentumu arkana aldıgın an o bahsettiğn dosyaların yedeğini al. baktın işler kötü gidiyor hemen aldıgın yedekle değiş. hani momentumu arkana alınca oraya kaydetti ya bilgileri...

gerçekten bak madem bu mantıklı geldi sana momentumu arkana aldıgın an al o dosyaların yedeğini sürekli aslıyla değiştir. ömür boyu momentum senden yana olsun
    quote:

Orijinalden alinti: aTaKaNuA

madem böyle bir mantigin var böyle bir saçmaliga inandin o zaman momentumu arkana aldigin an o bahsettign dosyalarin yedegini al. baktin isler kötü gidiyor hemen aldigin yedekle degis. hani momentumu arkana alinca oraya kaydetti ya bilgileri...

gerçekten bak madem bu mantikli geldi sana momentumu arkana aldigin an al o dosyalarin yedegini sürekli asliyla degistir. ömür boyu momentum senden yana olsun

Hayir kardesim orya momentum yazilmiyor bak anlamiyonuz orda copler var hani dun bi arkaas yazmis ya Ea cazalandriyor oyundan dutugunuzde yada hileci sizi attiginda momentum yiyonuz diyo ya bu iste onlary siliyor yani zor degil anlamak ayrica böyle suc ilemis gibi davraniyonuz ben sizin iyiliginiz icin paylastim bunu silerim sorun degil ama anladym ki bu ulkede kimseye iyilik yapmayacaksin sadece elestirmekten ibaret insanlar

• Nyese daha fazla yazmiyim sonra kotu laflar edip ceza aliyorum. Bir daha sizinle birsey paylasmiycam. Hata bende yardimci olmaya calistim. Biri diyoki pasly oyna vs. momentumu yenersin pasin kralini yaptigim maç oldu momentum dönmedi 5 yedim. Bunu ben böyle yeniyorum siz naaparsiniz siz bilirsiniz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alynty: ozgur0785

quote:

Orijinalden alynty: aTaKaNuA

madem böyle bir mantygyn var böyle bir saçmaly?a inandyn o zaman momentumu arkana aldygyn an o bahsetti?n dosyalaryn yede?ini al. baktyn i?ler kötü gidiyor hemen aldygyn yedekle de?i?. hani momentumu arkana alynca oraya kaydetti ya bilgileri...

gerçekten bak madem bu mantykly geldi sana momentumu arkana aldygyn an al o dosyalaryn yede?ini sürekli aslyyla de?i?tir. ömür boyu momentum senden yana olsun

Sana bisey diyim mi Koskoca EA port acin daha iyi baglanti olur diye KOCAMAN forumunda yazmis ben burda port acmayi insalara gösterdim geldin sacma sapan elestirdin. Simdi yine onlardan aldigim bir bilgiyi burda paylastim yine elestirdin. Senin isin ne ?? Elesstirmen misin ?? Can sykyyosun bak gelip burda yaptigin tek sey paketlerden cikan futbolcular ile hava atmak biraz baska seyler yapsana sen

Senin i?in ne peki ? evet biz ele?tirmeniz sen nesin ? mantyksyz akyl dy?y fikirler üreten forum üyesimi ? Sen de can sykyyosun. Atakany ben de zamanynda cok ele?tirdim o konuda ama sonra dan i?ler de?i?ti böyle senin gibileri gördükce atakanyn yapty?y hiç bir ?eymi? dedim. Ynsanly?ymy kurtaracaksyn sen ne bu hyrs ha ? sakin ol biraz, kanyn kaynyyordur :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.