Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.975
Cevap
225
Favori
1.195.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    If carvajal ve godinin ikisini 3 hafta once 120ye verdim simdi ikisini 250ye bulmak zor buyuk ihtimalle ikisinden birine gelecek. Griezman gecen sene guncelleme aldigi icin bu sene lazacette biraz daha sansi yuksek gibi kiyaslarsan. Paylasimin icin tskler. Toty zamani cok buyuk bir firsat ticaret yapmak ve degerli oyuncular almak icinde. Ama arkadaslar dusustune sonra sabirli olup son haftasini beklesinler derim. Gun gittikce daha cok dusecek ayrica haftasonu katilim cok olacagindan haftasonu aksami oyuncu almak icin daha iyi mantikli derim. Haftaici fiyatlarina aldanmayin mumkun oldugunca en dip fiyatlari gordugunuzde alin derim sonra pisman olmayin 10-20 k gene zarar ettim diye. 150ye aldigim hunter reusu dun 130a zor biraktim. Artik son sanslar diyebilirim kadrolari bozmak icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ratingi dusurecek 50 tane adam varken buna bi dünya para vermenin ratingle alakasi oldugunu sanmıyorum. Bu adamlari piyasaya gereginden pahaliya koyuyorlar ama hic siz o paraya alındığını gördünüz mü ? Tabiki gormediniz çünkü alan yok. Arada 1 2 enayi bulurda satarim dusuncesi mevcut zaten. Bide oyunun en gucsuz adami var mesela o da pahali. Adami karttan cikaran kotude olsa bi ünü var bu oyuncunun diyip koyuyo fahis fiyatlara. Ama daha alani gormedim

• quote:

Orijinalden alıntı: voltage78

PC ise ekleyelim orgin den basalım küfürü

İmza'da yazıyor. PC olmasam bile özel mesaj ile de basabilirsin. Momentumu yendik küfürü de yeneriz
  • Kimse cevap vermediğine göre anladığım kadarıyla kimse mantıgını anlamamış. Sonkez önemli sorularımı listeleyim belki cevap veren cıkar. Bütün sorularım playstaion için.

1- Neden maç içinde oyuncu değiştirmeye geldiğimde rakibin formasyonu üzerinde benim oyuncuları görüyorum.
    2- PS de sanırım oyunculara defansda kal ileri çık gibi taktikler verilmiyor veriliyorsa nasıl yapılıyor.
    3- Default taktikler dışında oyuncuların yeriyle oynayamıyorum. Biraz saga biraz sola götüremiyorum. doğrumudur ?
    4- Orta Kafa gol atamıyorum (div2 deyim). Orta yaparken herşeyi denedim çift basma r2 ye basılı tutma gibi, kafa vururken r2 ye basma ama gol atamıyorum. Burda birçok arkadaş atıyor sırrını verebilirlermi.
    5- IF oyuncular normal oyunculara göre özellikleri efsanevi fazla değilken onlarla oynamak mantıklımı, çünkü adamın özellikleri 1 artıyor ama parası 10kar artıyor.

Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: iboruc

If carvajal ve godinin ikisini 3 hafta once 120ye verdim simdi ikisini 250ye bulmak zor buyuk ihtimalle ikisinden birine gelecek. Griezman gecen sene guncelleme aldigi icin bu sene lazacette biraz daha sansi yuksek gibi kiyaslarsan. Paylasimin icin tskler. Toty zamani cok buyuk bir firsat ticaret yapmak ve degerli oyuncular almak icinde. Ama arkadaslar dusustune sonra sabirli olup son haftasini beklesinler derim. Gun gittikce daha cok dusecek ayrica haftasonu katilim cok olacagindan haftasonu aksami oyuncu almak icin daha iyi mantikli derim. Haftaici fiyatlarina aldanmayin mumkun oldugunca en dip fiyatlari gordugunuzde alin derim sonra pisman olmayin 10-20 k gene zarar ettim diye. 150ye aldigim hunter reusu dun 130a zor biraktim. Artik son sanslar diyebilirim kadrolari bozmak icin

Rica ederim.

Lacazaztte Ronaldo'dan sonra en çok gol atan oyuncu. Takımı Lyon; Overall 79. Eğer ona gelmezse zaten kimseye gelmez. Ben ona kesin gözüyle bakıyorum. Ama EA bu işte. Ne olacağı belli olmaz. Bir de zaten herkesin bildiğini bilmek önemli değil. Önemli olan sürprizleri tahmin edip stoklayabilmek. Ha şu anki fiyatlara alınca isterse UP gelmesin, her türlü kar olacaktır. Senin de dediğin gibi IF'lerde sistem belli. Eline paketlerden yeni düşmüş IF gelince satmamak mantıklı. İlk gün fiyatlar tavanken pakette düşerse sal gitsin. Ama son günlerde gelirse bekleyip 3 hafta sonra 2 kata satabilirsin. Sneijder 25K idi son günlerinde. Bir ara 100K'yı gördüğü olmuştu. Bunlar hesaba katılırsa herkes kar eder zaten. Son olarak da dediğin gibi şimdi satmak en risksizi. Yarına 10-20K zarar da edilebilir. Ben o riski alıp yarına kadar bekleyeceğim. Ufaktan kar edeceğimi hissettiğim an hepsine yol verip, TOTY son günlerinde ucuzdan toplayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cosuonjx

quote:

İmza'da yazıyor. PC olmasam bile özel mesaj ile de basabilirsin. Momentumu yendik küfürü de yeneriz

Konuyu yanlış anlamış olabilirmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: eablazee

Kimse cevap vermediğine göre anladığım kadarıyla kimse mantıgını anlamamış. Sonkez önemli sorularımı listeleyim belki cevap veren cıkar. Bütün sorularım playstaion için.

1- Neden maç içinde oyuncu değiştirmeye geldiğimde rakibin formasyonu üzerinde benim oyuncuları görüyorum.
    2- PS de sanırım oyunculara defansda kal ileri çık gibi taktikler verilmiyor veriliyorsa nasıl yapılıyor.
    3- Default taktikler dışında oyuncuların yeriyle oynayamıyorum. Biraz saga biraz sola götüremiyorum. doğrumudur ?
    4- Orta Kafa gol atamıyorum (div2 deyim). Orta yaparken herşeyi denedim çift basma r2 ye basılı tutma gibi, kafa vururken r2 ye basma ama gol atamıyorum. Burda birçok arkadaş atıyor sırrını verebilirlermi.
    5- IF oyuncular normal oyunculara göre özellikleri efsanevi fazla değilken onlarla oynamak mantıklımı, çünkü adamın özellikleri 1 artıyor ama parası 10kar artıyor.

Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkurler.

1- Bu konuda bir fikrim yok.
    2- PS'te oynamadığım için buna da bilmiyorum. Ama daha önceden yazılanları gördüğüm kadarıyla ana menüde yapılmıyor ama oyun içinde yapılabiliyor.
    3- Bunu da ana menüde yapamazsın. Ama maç başladıktan sonra her türlü sağa sola çekebilirsin. PC'de şut tuşu ile yapılıyor. PS'te bilmiyorum.
    4- Orta kafa geçen sene gibi değil. Geçen sene Bruma bile ceza sahasının dışından atıyordu. Sonra düzeltildi ama Van Persie gibi uzun boylu ama havadan etkili olmayan oyuncular bile hala atıyordu. Drogba, Caroll, Adebayor gibi adamlar ise affetmiyordu. Bu sene ise atmak çok zor. Sadece hava hakimiyeti olan oyuncular ile düzenli kafa golü atabilirsin. Örneğin Adrian Ramos, Drogba, Caroll, Adebayor, Jakson Martinez vs. Ama bunlarla bile atmak çok zor. Benim taktiğim ortayı açmadan yavaşlamak ve aut çizgisine paralel olarak biraz da olsa ilerleyip açmak. Yani içerideki adama yüzün dönük olacak. Bir de LT'ye basarak atarsan topu şişirir biraz. Bu da hava hakimiyeti olan adama avantaj sağlar. Orta halli birisi varsa 2 kere basmak daha iyi. Ama bence hiç basma :) İçeri yerden pas at daha iyi.
    5- IF'ler Overall olarak 1 artsa da bazen şut, pas vs +5 hatta +8 bile artabiliyor. Bu da hızlı bir adamda eksik olan bir yönse o eksik de giderilince değeri tavan yapıyor. Bir de piyasada sınırlı olduğu için fiyat o yüzden de artıyor. Hem kabul edelim ki takıma ayrı bir renk katıyor bu adamlar. Öyle ki geçen se 87 olan turuncu Sneijder 88 olan Siyah Sneijder'dan kat kat daha pahalıydı. Tüm bunları hesaba katarak sen karar verirsin mantıklı olup olmadığına. Kimi zaman iş görebiliyor. Forvet arkası bende Matias Fernandez var, IF'i çıktı ve bir ara 20K idi. 20K'dan zarar gelmez diyip aldım. Sonuçta normalinden daha iyi ve Serie A'da CAM'a başka 5 skill adam yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cosuonjx

quote:

Konuyu yanlış anlamış olabilirmisin?

Muhtemelen :D Mesajı alıntı yapmayınca çözmedim. Sanırım Göztepe'li elemanı kastediyordun. yanlış hatırlamıyorsam gokay1925 idi

• MoRaCe kullanıcısına yanıt
    Kaleci adler f/p olarak alınabilecek en iyi kaleci.Weiden bence oyunun en kötü kalecilerinden.Aşırı beleş gol yiyor.Solda dortmuntlu şımetzel işini görür.

• Rating hesabu ortalamadir ne kadar dusuk oyuncu koyarsan yedege o kadar duser. 55 ratingli oyuncu ile 40 ratingli oyuncu arasinda dunya fark var

• quote:

Orijinalden alıntı: musap1956

quote:

Orijinalden alıntı: isoleite736

hocam sen demek istediğimi çok yanlış anlamışsın hepimizin dar vakti var oyunlar için kimimiz öğrenci kimimiz işinde gücünce evli barklı. momentumun olmadığını inkar eden yok ancak verdiğim örneklerden de bakarsan iyi oyuncular yakalanmadan aynı kadroylar yüzlerce maç kazanıyorsa demekki iyi oyuncu değildirsin bu kadar basit sonuçta bu adamlar kendi kendine gol atıp gol yemiyor illaki iyinin iyisi var en iyi oyuncular bile saçma sapan yenilebilir ama ben momentum yüzünden 5 lig birden düştüm düyosan zayıfsındır bu kadar basit eylül ayından beri fifa 15 fut oynuyorum div 1e çıktım çıkalı 2 kere düştüm onların sebebi de kadro değişikliği ve taktik değişikliğiydi e arada illaki şanssızlıklarda oluyor olmuyor değil misal son maça hileci denk gelmesi gibi ama ben neden düşmüyorum 5 lig birden 2.lige düştüm 2 düşüşümdede title alıp çıktım bence insanlar yorum yapmadan önce bahaneler uydurmadan önce kendisini bir yargılamalı kendisine sormalı ben çok mu iyi oynuyorumda başıma bunlar geliyo diye

Klavye ile 1. ligde oynayabilen ben oyunu bilmiyorum. Maşallah çok mantıklı yorum yapmışsın. Ya çok merak ettim şu galibiyet mağlubiyet sayının bir ekran fotosunu çekip
    atsana. Direk oyun sayfasından.

Klavye ile oynuyorum Div1den düşmüşlüğüm yok sırf oynayan bilmiyorum dediğin için yazayım dedim

• musap1956 M kullanıcısına yanıt
    1- Zevk ve tatmin için. Pace bronz kurup Div1-Div2 civarında oynayanlar var, gold kadroları yendiklerinde aldıkları hazzı tahmin edebiliyorum.
    2- Oyuncu piyasada bollaştıkça fiyatı düşer, silver paket açan fazla oyuncu yok.
    3- Sıradan derken çok tercih edilmeyen oyuncularla diyorsun sanırım. Eğer gerçekten kötü oyunculardan kuruyorsa kadrosunu sadece oyununu geliştirmek içindir. Öyle bir kadroyla adam kaçırmayı, savunma yapmayı becerebiliyorsan oyuncu kalitesi arttığında herşey daha da kolaylaşıyor. Ayrıca bazı oyuncular, istatistiklerinden bağımsız şekilde oynaması keyifli oluyor. Mesela Kwadwo Asamoah, Farfân, Pirlo benim için böyledir. 500 küsür maçım var, yarısında Serie A kadrosuyla karşılaştıysam taş çatlasa 2 ya da 3 kez Asamoah gördüm solda ama bende bankodur geçen yıldan beri.
    4- Aguero oynamadım
    5- TSL karma değil de, Beşiktaş olarak oynadım uzun süre ve böyle kadroları yendiğim çok oldu. Elimin terazisi yerindeyse görece zayıf kadrolarla da zorluk çıkartıyorum mutlaka.
    6- Bir iki defa neredeyse full İf takımlarla karşılaştım, çok büyük fark ettiğini söyleyemem. Bütün mesele ilk golü yememek, bu sırada da atabiliyorsan atmak :)
    7- Bu sorunun cevabı karışık. Kimisi momentum der ama ilk yapılma amacı ortalaması düşük takımlarla karşılaşmaktı sadece yani momentuma falan etki ettiği yok aslında. Hani sağlam kadro kurmuş ama sağlam rakip yerine daha zayıf, alt liglerden de rakiplerle eşleşip title kasma çabası sadece. Tabii artık neredeyse herkes aynı şeyi uyguladığı için pek etki etmiyor. Şahsen hiç denemedim, denemem de. Rakip ne kadar sağlam olursa o kadar keyif alıyorum çünkü.
    8- Maçlar 50+50 gibi oynanıyor gibi bu yıl zaten. Her 2 maçta 1, uzatmada gol olur. Atarım veya yerim farketmez ama yediğimden çok atmışımdır. 90+5'de 3 gol atıp maç çevirdiğimi bilirim, gerçekçi gelmiyor ama imkânsız da değil yani.
    10- Tabii ki harap... Coins kasanlar sağolsun.
    11- 88 ortalama yakalamak öyle kolay iş değil, görmemek normal. Birkaç defa 87 gördüm, 86 çok var...
    12- Ronaldo, Messi çok sık gelmiyor, pc'deki oyuncu sayısıyla ilgili biraz da. PS olsaydı daha sık gelirdi tabii.

Maçtan maça farklı gibi geliyor takım ama bu bence bağlantıyla ilgili. Kimisi hafif gecikmeli bağlantıda daha iyi oynuyor ama benim için tertemiz olması lazım. Bazen de aklıma gelmiyor değil, kötü oynayıp da kazandığım maçlarda acaba rakipte mi lag vardı? diye.

• sunucular her platformda aynı mıdır?
    Yoksa ea her platforma özel sunucu mu kullanıyor. Android de sürekli bakımda veya hata veriyor. Pc de nasıl beyler?

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavuch -- 12 Ocak 2015; 18:56:21 >
  • aLoneaqLe kullanıcısına yanıt
    Birinde gecikme varsa digerinede yansiyor diye tahmin ediyorum ben. Cunku gecikme bi tek beni etkilese o an kosan adam bi anda 3-5 metre ilerde belirir, ancak oyle degil kosan adam lag girince ve bi iki saniye sonrada lag inince kaldigi yerden devam ediyor haliyle rakipte eszamanli olarak aynisini goruyodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luca.Brasi -- 8 Ocak 2015; 12:49:28 >
  • Son 2 maçımda para ve puan gelmedi. Ne yapabilirim?

• arkadaşlar if harry kane neden bu kadar pahalı. dün pcde 1.2 m buy now vardı. bugün yok
  • Hocam skill hareketleri için oyuncu skill seviyeside önemli, oyuncu atıyorum 3 skilldir sen 4 skill hareketi yapmaya çalışırsan yapamaz. Onu da dikkate alıyor musun yaparken?
  • Bu sabah yeni bi kadro kurdum. Skill kadrosu. analizini yapayım buyrun:

http://www.futhead.com/15/squads/15510022/

FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

Diego Alves: 1e1'de gercekten cok etkili ancak uzaktan sutlarda malesef zayıf.
    SIF Naldo: Gerçekten mükemmel. Önüne gelen her topu rahatlıkla kapabiliyor. Çok az yavaş ama olsun, Thiago Silva onun yavaşlığını kapatıyor. Şutları efsane.
    Thiago Silva: Pek fazla söze gerek yok. Boateng&Chiellini&Ramos&Sokratis'le beraber en iyi stoperi oyunun.
    IF Aurier: Bekledigim kadar iyi değil, defansı çok boş bırakabiliyor bazen ama 1e1'de etkili.
    Alex Sandro: Mükemmel, tek eksiği 2-3 pace. adamda hersey var.
    Fernando: defansı iyi ancak maç içinde kaybolabiliyor. onun dışında gayet iyi. ben 2. yarı piszczek alıyorum onun yerine.
    Matuidi: Bence oyunun en iyi orta sahalarından biri. 78 pace yazıyor ancak kesinlikle yalan. en az 81-82 hissettiriyor. mükemmel oyuncu.
    Vitinho: En pahalı silverlardan biri. Bunun nedenini oynadıkca anlıyorsunuz. Aşırı kıvrak, şutları iyi. 5 skill olması nedeniyle tercih ettim zaten. BPL'de falan olsa bu adam en az 100k olurdu.
    Douglas Costa: Şahane. şutları çok etkili o da Vitinho gibi kıvrak. Maç içinde kanat şeklinde oynuyor bu taktikte.
    Valbuena: Ondan önce Ahmed Musa denedim, çok etkisizdi yani sadece koşuyordu. Valbuena ile 2 maç oynadım. ondan da pek verim alamadım açıkcası. öneri varsa o tarafa beklerim.
    Doumbia: Gerçekten en iyi st'lerden. Hız, şut, skill ne varsa bu elemanda toplanmış. Ortaya çok iyi bi oyuncu çıkmış.

Kadro tutarı PC'de 235K bu arada. Fiyatı ucuzlatmak isteyenler 90k daha ucuza normal Aurier alabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipaly -- 8 Ocak 2015; 13:17:11 >

• BU nasıl bi iştir ya TİTLES maçı son maç LAG cı biri denk geldi dak 40 0-0 ken oyundan düştü veya çıktı olan benim titles e oldu buna mutlak çözüm lazım bu 3 cü defa oluyor

offffffffffff
     FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.