Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.975
Cevap
225
Favori
1.195.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahce son 5 macini kazanmis gozukuyor acaba bu hafta momentum yermi beyler:)) momentum varmi yokmu elestirileri artik bakiyorumda herkes icin govde gosterisi konumuna gelmis. Yabanci forumlara bakin inanin bizim turk milleti kadar bu illeti elestiren bir halk yok. Adamlar normal futbol ile kiyasladiklari icin bunu normal karsiliyorlar. bir takim sezon boyu guzel oynasin ve sayisiz galibiyetler alsin ama gelip ligin son takimina yenilsin bu gayet normal. Futbolun icinde olan ve olabilecek olaylar bunlar. Momentum zaten oyunun icinde sakli olan yapay bir zeka bunu nasil lehine cevrildigini bilinse zaten ortadan kalkar o zamanda pesten farki kalmaz. Fifanin tam anlamiyla futbol simulasyonu dedigi bu oyunun buyuk bir parcasi bu ve ut moduna entegre edilmesinin bas sebebi genede oyunu anlamayan kisilerin pointslerle pack acip yeni degerli kadrolar kurmasini saglamak icin. Pro oyuncu zaten futbolla yatip kalktigi icin bunu nasil lehine cevireceginide bilir. Ben sahsen offline sezon takiliyorum momentum yedigim zamanlar. Arada bir turnuva maci yapiyorum. Kendi kaleme gol atiyorum. Rakibe daha acik alan veriyorum rahat oynamasi icin. Yani kendimi fazla kasmiyorum cunku sistem senin kastigini gordukce oyuncularini senin gozunde daha dahada kotuleyip seni baska kadrolar kurmaya tesvik ediyor. Ama rakibi bos birakip kendi kaleme 1 duzine gol atinca sistem beni oyundan bezmis bunalmis oldugumu gorunce beni oyundan sogutmamak icin momentumu lehime cevirip daha kolay galibiyetler almami saglayacak. Tabi bu durumda kimse benim karsimdaki oyuncu olmak istemez. Iste yenildiginiz rakipte sizden once momentumu yemis ama saglam yontemlerle kendi lehine cevirmesini iyi yapmis. Konusarak cozulecek bir konu degil bu. Arastirmalar ve deneyimlerle nasil en aza indirebiliriz bunu tartisalim derim. Varmi yokmu meselesi 2016 2017 ... her sene fifada devam edecek buna ne yazikki kesin bir cozum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• av.korkut kullanıcısına yanıt
    Hemde cok yazacaktim denk geldik mac yapiyoz

• Ahanda eşleştik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.korkut -- 8 Ocak 2015; 1:30:34 >
  • Guzel mac oldu tebrikler Yine yenisemedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeorgeTheBest -- 8 Ocak 2015; 1:24:06 >
  • oyunu gayet iyi oynayan biri olarak söylüyorum ki bu oyun 2010 dan sonra çıkan en berbat fifa ultimate team de en berbat oyun modu (oynanış açısından) sürekli bi script momentum oyun kendi kendine gidiyo herkes zaten aynı oyuncuları almış aynı takımlar hep aynı şekilde hücum ediyo herkes bi çeşitlilik yok yemin ediyorum gına geldi anca arkadaşlarla falan oynanır bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mdelice

Guzel mac oldu tebrikler Yine yenisemedik

Nasıl ama benim silverlar

Çok ilginç bişey oldu maçta, ilkkez başıma geldi;

Adam degistiremedim... Tuşa bastikca topa en uzak adamı seçti durdu... Benim ceza sahası onundeysek, gitti Emenikeyi seçti... Bastikca da Emenike Sow aradı gitti geldi... Senin yarı sahadaysak sürekli stoperleri seçti bu defa da...

Yanlış bişey mi yaptım acaba? Böyle bişey yaşayan var mi daha once?

• av.korkut kullanıcısına yanıt
    Silverlar fizik olarak iyi ikili mucadeleleri kazandilar hep ...

Valla benim basima hic gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: iboruc

Fenerbahce son 5 macini kazanmis gozukuyor acaba bu hafta momentum yermi beyler:)) momentum varmi yokmu elestirileri artik bakiyorumda herkes icin govde gosterisi konumuna gelmis. Yabanci forumlara bakin inanin bizim turk milleti kadar bu illeti elestiren bir halk yok. Adamlar normal futbol ile kiyasladiklari icin bunu normal karsiliyorlar. bir takim sezon boyu guzel oynasin ve sayisiz galibiyetler alsin ama gelip ligin son takimina yenilsin bu gayet normal. Futbolun icinde olan ve olabilecek olaylar bunlar. Momentum zaten oyunun icinde sakli olan yapay bir zeka bunu nasil lehine cevrildigini bilinse zaten ortadan kalkar o zamanda pesten farki kalmaz. Fifanin tam anlamiyla futbol simulasyonu dedigi bu oyunun buyuk bir parcasi bu ve ut moduna entegre edilmesinin bas sebebi genede oyunu anlamayan kisilerin pointslerle pack acip yeni degerli kadrolar kurmasini saglamak icin. Pro oyuncu zaten futbolla yatip kalktigi icin bunu nasil lehine cevireceginide bilir. Ben sahsen offline sezon takiliyorum momentum yedigim zamanlar. Arada bir turnuva maci yapiyorum. Kendi kaleme gol atiyorum. Rakibe daha acik alan veriyorum rahat oynamasi icin. Yani kendimi fazla kasmiyorum cunku sistem senin kastigini gordukce oyuncularini senin gozunde daha dahada kotuleyip seni baska kadrolar kurmaya tesvik ediyor. Ama rakibi bos birakip kendi kaleme 1 duzine gol atinca sistem beni oyundan bezmis bunalmis oldugumu gorunce beni oyundan sogutmamak icin momentumu lehime cevirip daha kolay galibiyetler almami saglayacak. Tabi bu durumda kimse benim karsimdaki oyuncu olmak istemez. Iste yenildiginiz rakipte sizden once momentumu yemis ama saglam yontemlerle kendi lehine cevirmesini iyi yapmis. Konusarak cozulecek bir konu degil bu. Arastirmalar ve deneyimlerle nasil en aza indirebiliriz bunu tartisalim derim. Varmi yokmu meselesi 2016 2017 ... her sene fifada devam edecek buna ne yazikki kesin bir cozum yok

Son maçlarda acayip haller olmaya başladı...

Mdelice ile yaptığım maçtan sonra iki maçta tel tel döküldü takım...

Şu senin kendi kaleme gol atıp EA yi zarflama işini denedim bakalım

Kendilerine gelecekler mi bakacaz artık

• Nakit te 3 M coins var...

TOTY i bekliyorum...

Bu TOTY de tam olarak harekat planı ne?

Ne tür adamları stoklayacaz, ne zaman alıp ne zaman satacaz?

En hızlı al sat hangi tür oyuncularda olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: av.korkut

Nakit te 3 M coins var...

TOTY i bekliyorum...

hazard aguero dimaria toure kompany reus lewan alaba neuer neymar ribery bale suarez ramos baya iyi gider bunlar daha eklenir bu listeye satma konusunu bilmiyorum ne zaman artar fiyatları falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

quote:

TOTY i bekliyorum...

hazard aguero dimaria toure kompany reus lewan alaba neuer neymar ribery bale suarez ramos baya iyi gider bunlar daha eklenir bu listeye satma konusunu bilmiyorum ne zaman artar fiyatları falan

Ok, anladım...

Piyasası daima olan yıldız oyuncuları alacağız...

Peki piyasa en dibi ne zaman görür tam olarak tahminen?

Yani ne zaman "tamam şimdi vaktidir" diyebiliriz?

• quote:

quote:

quote:

TOTY i bekliyorum...

Ok, anladım...

onu bende bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

TOTY i bekliyorum...

Ok, anladım...

onu bende bilmiyorum

O zaman bugünden itibaren bu oyuncuların piyasasını takip edeceğiz... Fiyatlar yarıya yaklaşınca alacağız...

Mesela Hazard şu an 280 K gidiyor... Bu herif 150 yi görünce bundan 20 tane alacağız... Sonra 200 e çıkınca satıp 1 M u cebe koyacağız...

Doğru mudur?

• Custom Tactics'den pace ayarını 80'e getirince oyun çok güzel sapıtıveriyor.
  • Toty pazartesi,çarşamba ve cuma paketlerde olucak. En son cuma forvetler olucak pakette yani messi ve ronaldo. Paketler 48 saatliğine fifa haftanın takımları gibi akşam 8'de açıklarsa pazar 8'e kadar sürer,yani pazar günü ya da cumartesi akşamı satılabilir.
    Dediğim gibi diğer konuda, paket açıp mavi kart yakalarsanız 5m'a satabilirsiniz ya da elinizde ki tüm parayı ticaretle çok rahat 2'ye katlarsınız.

Benim düşündüğüm konu bale gibi oyuncular ne kadar görür acaba bende 900 bin'e aldığım bir tane var satsam 700 bin falan olur mu acaba,bu pahalı oyuncularda da ea %5 kestiği için çok coins gitmiş oluyor.
  • bu karşıya gelen rakip ne kadar adaletsiz böyle? oyuna yeni başladım ilk başladım herkesi yendim şimdi öyle rakipler geliyor ki adamların kadro full gold dolu. Bunlarla nasıl oynayacam? yedeklerimde 50lik adamlar dolu.

ilk yarı 2 0 bitiyorum , 2. yarı adamlar öyle geliyor ki çıkamıyorum bile kondisyon kalmıyor.

Bide bu 4-4-2 oynayıpta tek ön libero yapıp full forvet çıkanlar bir şey biliyor sanıyordum. Adamları 5 6 yapıp gönderiyorum 2.yarı bitmeden çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 8 Ocak 2015; 6:42:36 >
  • Yalnız şöyle bir şey de var arkadaşlar TOTY de oyuncu al-sat yapmak için bekleyenler TOTY de ucuz ucuz aldı oyuncuları sonra 1 ay bekleyip 2 katı fiyata sattı diyelim.
    Amaç ne olacak ? Elde edeceğiniz kar ile Ronaldo-Messi almak ise amaç zaten onların fiyatı da dibe vuruyor 4,5 dan Messi 5,5-6 dan Ronaldo zaten rahat bulunacak.
    Onların fiyatı da aynı endeksle düşecek ve artacak.Yani 1 ay sonraya ne için yatırım yapacağınıza iyi karar verin.Oyunda coini oyuncu için kasacak iseniz aldığınız alacağınız oyuncuları anında satamayacaksınız çok bekletmeniz gerekecek.
  • eqex kullanıcısına yanıt
    Hayır amaç Toty den önce oyuncuları pahalıdan satmak,toty geldiğinde ucuzdan almak veya ucuzundan daha iyi bir kadro kurmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lslaughter

Hayır amaç Toty den önce oyuncuları pahalıdan satmak,toty geldiğinde ucuzdan almak veya ucuzundan daha iyi bir kadro kurmak.

Amaç bu ise tamam ama ucuz oyuncu alayım 1 ay sonra satayım 2 katı kar edeyim demek mantıklı değil ki EĞER yine kaliteli oyuncu alınacak ise
  • Musab hocam anlamadığım şey sürekli iyi kadrolarla oynadığında momentum yediğini söylüyorsun diğer kadrolarda bir sıkıntı olmadığını söylüyorsun. Sıkıntı olmayan kadrolarla oyna o zaman momentum yemekten zevk mi alıyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.