Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.975
Cevap
225
Favori
1.195.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EF10

beyler jovetic mi lukakumu div 3 için?

lukaku..güçlü buldozer gibi sol ayak sert şutlar.

jovetic...kals süper finishing ve plase hangisi uyarsa al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0NKEY-BUSİNESS

quote:

Orijinalden alıntı: musap1956

Bakın kimseye değil forumdaki tüm arkadaşlara bazı sorularım var.
    1- İnsanlar 250k'ya birçok ligden kadro kurabilecekleri halde niçin silver kadro kurar?
    2- Tevez'in 15k olduğu piyasada bir silver oyuncuya niçin 100k verilir
    3- KSI gibi dünyaca ünlü bir adam niye birçok maçını sıradan oyuncularla oynar. (Duello maçları hariç çünkü karşısında da yıldızlar var)
    4- Agueroyu 300-500 maç kullanıp satmayan veya ısrar edip verim alan biri var mı?
    5- TSL kadrosuyla kaç kere Ronaldolu Messili kadro yendiniz
    6- İf oyuncularla kurulu bir kadro karşınıza geldiğinizde galibiyet oranınız yüzde kaç?
    7- Üst düzey dediğiniz oyuncular niçin yedeklere bronz veya düşük ratingli oyuncu koyuyor.
    8- 45-ve90. dakikalarda kaç tane gol yediniz
    10- Ligden düşme veya çıkma son maça kaldıysa haliniz harap mı?
    11- Yıldızlardan kurulu (88 rating) bir kadroyla div 1'de kaç kişi gördünüz
    12- Div 4 ve üzeri oynayanlar hep Ronaldo messili kadrolar size mi dek geliyor?
    Bu sorulardan istediklerinize cevap verebilirsiniz. Ama olayı kişiselleştirmeden ve lütfen doğru bilgilerle. Bakalım ne sonuçlar çıkacak.

1- ben sürekli silver kadroyla oynuyorum 20m coins olmasına rağmen. ciddi anlamda saçma sapan goller ve penaltıları kazanan tarafım. oyun benden yana olduğu için.
    2- tevez arroyo gibi bi adamın yada agbonlahor gibi bi adamın tırnağı olamaz ayrıca 1. sebepte var.
    3- yine 1-2. seçenek.
    4- 300-500 maç değilde bi 90 maç oynamışlığım var. gol makinesi tek başına ama koşarak başka bişey değil.
    5- hiç
    6- if oyuncularla kurulu bir çok kadroya 4-5 atmışlığım var
    7- ratingi düşürmek için. böylece momentum yememek için.
    8- en çok gol yediğim dakikalar özellikle 45-50 ve 80-90 arası.
    9- genellikle
    10- 10 maçtan 4 ü diyebilir.
    11- ben 4-5 kere messi 2 kerede ronaldo gördüm. div4-1 arası oynuyorum

Hocam yüzde 90 benim cevapları vermişsin,

• arkadaşlar if henry de ucuzlar mı peki toty zamanı ? 5-6 tane var elden çıkarsam mı diye düşünüyorum
  • eablazee E kullanıcısına yanıt
    div5 noramlde div 2 deydim ama ea uyari gonderdi coins icin takimi baska hesaba tasiyp yeniden basladim
  • Melo'yu kaçtan almak mantıklı ?
  • beyler clichy nin sif ne kdar düşer daha bir de normal zamanda kaçı görür bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eablazee

üç ST li bi taktik yapabiliyormuyuz. LF RF li değil 3 ST li oyuncalınr yeriyle nasıl oynuyoruz. Birde oyunculara nerden emir veriyoruz defansda kal iler çık gibi.

Arkadaşlar bunlara cevap verebilecek kimse yokmu. birde maç içinde oyuncu değiştirmeye girince neden rakibin formationı görüyorum bir kişi cevap versin allah aşkına
  • musap1956 M kullanıcısına yanıt
    tevez 15 k çünkü adamın skill özelliği 3 ve piyasada 80-90 tane görürsün tevezden.

ama assaidi diye bir adam var şuan 7 tane var sadece transfer listesinde. hem skill özelliği 5 hem hızlı hem ingiltere liginde oynuyor. tüm bu özellikler birleşince bu adamın fiyatı çok yüksek oluyor. tabi birazda momentum yemim diye alınan bir oyuncu oldugu için piyasası yükseliyor.

ben her türlü kadro ile oynadım silver kadroda kurdum. burada momentum yememek için silver kadro kuranları görmüşsündür en fazla 20-30 maç sonra yine momentum yedik diyip başka silver kadro kuruluyor ya da başka bir gold kadro.

momentum muhakkak var yok demiyorum ama 5 lig düşecek kadar momentumu ben anlayamıyorum pek. momentum 5 lig düşürecek kadar olsa insanlar çığrından çıkardı heralde.

bak bu adam sırf skill yaparak oynuyor ilk videolarında ve dandik kadrosu var. sonra kanalı meşhur oldu coins sitesi reklamı falan aldı o gün bugündür benzema bale ronaldo ve xboxta olan efsane oyuncular gibi adamlarla oynuyor ve galibiyet mağlubiyet oranıda çok iyi. adam her kadroyla yapacagını yapıyor.

ben agüeroyu aldıgımda 10 maç bile katlanamadım adam benim oyun yapıma çok ters geldi ama lewa lı bir kadrom vardı lewandowski 120 maçta 98 gol atmıştı sonra sıkıldım almanya liginden brezilya kadrosu kurdum kendime.

ben momentum yüzünden kol kıracak hallere geliyordum (oyunu yeni aldıgım zamanlar) bakıyorum adam geliyo bir şut çekiyo gol oluyo benim oyuncular ağır çekim rakip hızlı sonra benim attıgım paslar alakasız yerlere ve çok yavaş şekilde gittiği için kaptırılan toplar vsvs. bu gibi durumlarda bir oyuncu değişikliği yapmaya başladım ya da oyunu soguttum garanti yerlerde kısa paslar yaptım pas oranını arttırdım, acele etmedim sakin kaldım ve bununda faydasını gördüm.

en çokta şöyle düşündüm bu kadar insan var oynayan ve 120 maçta 110 galibiyet alanıda var. bu adam bunu yapıyorsa demek ki bende bir yanlış var bende bazı şeyleri yapamıyorum diye düşündüm kendimi geliştirmeye çalıştım devamda ediyorum

• ghimco kullanıcısına yanıt
    2-3 gun sonra 40-50 ye duser melo su anda ps3/ ps4 100 den gidiyor

FIFA Ultimate Team [Eski KONU]
  • Yeni kadro kurmayi düşünüyorum şimdi`mi kurmaliyim yoksa şu toty den sonrami? Hangi türlü daha ucuz olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    demin tecrübesizlikten açık arttırmayla 118den aldım ucuz gibi geldi (140 buy nowdan satılıyordu ) sonra sayfayı yeniledim 132lerde falan satılıyordu. 1 -2 k karlı 127 ye koydum , az önce satıldı ama şansına, 101 e buynow satılık varken benimkisi satın alındı . Kurtuldum çok şükür . (ps4teyim )
  • buyuk bi kadro kurcaksan kesinlikle bekle biraz daha ayin 12 sinde basliyormus yilin takimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

2-3 gun sonra 40-50 ye duser melo su anda ps3/ ps4 100 den gidiyor

Aynen hocam ben de takip ediyorum en düşük 93 den gitti ... Şimdi toty zamanı millet paketlere abanınca bu Totw oyuncuları da paketten çıkacak mı ?? Öyle olursa bu haftaki iflerin piyasası sürünür

@johnwayne

Hocam ucuz kurtulmuşsun , fiyatı arkadaşın da dediği gibi 40-50 civarı olur 3-4 güne ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghimco -- 7 Ocak 2015; 22:26:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: terry134

75K'ya aldığı if Lacazette'i şimdi satsam bi 80K'ya, TOTY zamanı kaça geri alabilirim sizce tahmini olarak ? Aynı soru sif'i de için geçerli , onu da 130K'ya lamıştım..

Ne önerirsiniz ? +Courtois var elimde 80K civarlarına almıştım , ne yapayım sizce ?
  • 14.250 ye scarione aldım. benden sonra 10.750ye kadar düştü
  • aynen hem yilin kadrosu olcak packlarda hemde haftalik cikan kadro olcak
  • para parayi cekiyor beyler ea bunlara uyari gondermiyor hic oh ne guzel 18 milyon var adamda
  • quote:

aynen hem yilin kadrosu olcak packlarda hemde haftalik cikan kadro olcak

O zaman Melo 20-30 k görür ... Geçen sene IF Melo yıl sonuna doğru çok değerlenmişti , toty zamanı değerlendirmek lazım ... Sağol hocam bilgiler için
  • quote:

para parayi cekiyor beyler ea bunlara uyari gondermiyor hic oh ne guzel 18 milyon var adamda

Az önce 50x7.5 açtım ronaldo messi kovaladım hummels çıktı en iyi

15 -20 dk da fiyattaki düşüşü görünce ileride 40-50 k civarı olması içten bile değil , ucuz kurtuldum kendimi şanslı hissediyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.