Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.975
Cevap
225
Favori
1.195.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yanlis kisiyi etiketliyosun hocam mesajlarinda laflarin bana ancak baskasini etiketlemissin. buyrun arkadaslar riv9 arkadasimizin fut takimi ve bu kadroya düsük rating diyor arkadas sizde ayni fikirdemisiniz? bence ideal bir takim kimine göreyse çok iyi bir takimdir bu ama arkadas düsük rating diyor sasirdim açikcasi
     FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: isoleite736

hocam sen demek istediğimi çok yanlış anlamışsın hepimizin dar vakti var oyunlar için kimimiz öğrenci kimimiz işinde gücünce evli barklı. momentumun olmadığını inkar eden yok ancak verdiğim örneklerden de bakarsan iyi oyuncular yakalanmadan aynı kadroylar yüzlerce maç kazanıyorsa demekki iyi oyuncu değildirsin bu kadar basit sonuçta bu adamlar kendi kendine gol atıp gol yemiyor illaki iyinin iyisi var en iyi oyuncular bile saçma sapan yenilebilir ama ben momentum yüzünden 5 lig birden düştüm düyosan zayıfsındır bu kadar basit eylül ayından beri fifa 15 fut oynuyorum div 1e çıktım çıkalı 2 kere düştüm onların sebebi de kadro değişikliği ve taktik değişikliğiydi e arada illaki şanssızlıklarda oluyor olmuyor değil misal son maça hileci denk gelmesi gibi ama ben neden düşmüyorum 5 lig birden 2.lige düştüm 2 düşüşümdede title alıp çıktım bence insanlar yorum yapmadan önce bahaneler uydurmadan önce kendisini bir yargılamalı kendisine sormalı ben çok mu iyi oynuyorumda başıma bunlar geliyo diye

Klavye ile 1. ligde oynayabilen ben oyunu bilmiyorum. Maşallah çok mantıklı yorum yapmışsın. Ya çok merak ettim şu galibiyet mağlubiyet sayının bir ekran fotosunu çekip
    atsana. Direk oyun sayfasından.

• falcaonun üzerine takım kurdum hava hakimiyeti ve bitiriciliği için adam 7 maçta 21 gol attı takım momentum yedi. 7 maçta sıfır çekti şuan
  • buyur kadrom ve div1 deki suanki durumum. ki sunuda söylim ben iyi oyuncuyum demedim illaki iyi oyuncular var ancak ben yenilince bahane üretmiyorum bu bir oyun ve bu oyunda her zaman iyinin iyisi vardir daha önce yendigim kisiye yenildigimde oldu daha önce yenildigim kisiyi yendigimde oldu ki o arkadaslarin çogu forumdandyr. benim demek istedigim yenilbilirsin dogaldir momentum var dersin kabuldür ancak 5 lig birden düsüpte ben iyi oyuncuyum diyosan kusura bakma ya ben bilmiyorum bu oyunu yada sen
     FIFA Ultimate Team [Eski KONU] FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 7 Ocak 2015; 21:18:09 >

• quote:

yanlis kisiyi etiketliyosun hocam mesajlarinda laflarin bana ancak baskasini etiketlemissin. buyrun arkadaslar riv9 arkadasimizin fut takimi ve bu kadroya düsük rating diyor arkadas sizde ayni fikirdemisiniz? bence ideal bir takim kimine göreyse çok iyi bir takimdir bu ama arkadas düsük rating diyor sasirdim açikcasi
     FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

Ya şaka yapıyorsun galiba. Bu kadro ne. Bu kadro İngiltere için başlangıç bile sayılmaz. Benim momentum yediğim kadro C****, hazard, kompany,yaya, ramires, aguerodan oluşuyordu.
    Di maria, van persie. rooney falan filanda yoktu. Ratingden kastım robben, ribery, ronalda, messi, aguerolu kadrolar.

• musap1956 M kullanıcısına yanıt
    senin kadronda ronaldo messi varmi? ki varsa bile momentum olabilir ancak bu senin 5 lig üst üste düsmeni getirmez bunu hala anlamiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 7 Ocak 2015; 21:18:40 >
  • quote:

buyur kadrom ve div1 deki suanki durumum. ki sunuda söylim ben iyi oyuncuyum demedim illaki iyi oyuncular var ancak ben yenilince bahane üretmiyorum bu bir oyun ve bu oyunda her zaman iyinin iyisi vardir daha önce yendigim kisiye yenildisimde oldu daha önce yenildigim kisiyi yendigimde oldu ki o arkadaslarin çogu forumdandyr. benim demek istedigim yenilbilirsin dogaldir momentum var dersin kabuldür ancak 5 lig birden düsüpte ben iyi oyuncuyum diyosan kusura bakma ya ben bilmiyorum bu oyunu yada sen

Kardeş bu kadroyla momentum yemediğin gibi momentumun kralını arkana alırsın. Bende diyordum bunlar nasıl böyle rahat konuşuyorlar diye. Ben TSL İtalya kadromla zaten Div1'e çıkabiliyorum.
    Bak paran var bu aguero, hazard, yaya alda görüyüm seni. Yandım Allah momentum diye bağırırsın.

• hocam cidden anlamak istemiyorsun. ben momentum yok demiyorum. hazardla oynadym agüeroylada oynadym sadece oynamadigim 4 oyuncu var suarez,messi,bale,ronado. ki geri kalaniyla oynamis biri olarak momentum yok demiyorum ancak herkesin bir oyun sistemi var sistemine uyan oyuncular var ve ba?ary sadece iyi oyuncularla gelmez basari sadece zayyf oyuncularlada gelmez kimi adam vardir hazardlarla riberylerle messilerle döktürür kimi adam silver kadroyla döktürür sen sadece bunu momentuma bagliyosun bu yüzden zayyfsin iste sana bir örnek daha vericem su kadro :http://www.futhead.com/15/squads/11493746/ forumdan bir arkadasa ait ismi itzdrizzy bilmeyen yoktur 1.ligde 66 titlesi var istatistikleri 739-127-180 sen su istatistikleri ve su kadroyu gördükten hala momentumun arkasina siginiyosan helal olsun

• off yine aynı muhabbet. momentum yüzünden birbirinize düşman oluyorsunuz. adam diyor momentum var ama 5 lig birden düşmeyi momentuma bağlamayın. ve sonuna kadarda haklı eğer div 1 den div 6 ya kadar düşüyorsan bunun en fazla yarısı momentum yarısıda o anki sinirle üst üste oynayıp yanlış kararlar vermenizdir.

div1 desin diyede illa en iyi adamlarla karşılaşıyorsun demek değildir. oyun sana nerden rakip buluyo belli değil. ben div1 deyim ve mikrofon açık rakibiminde açıksa hep sorarım kaçıncı divde oldugunu ve aynı divde olmadıgım çok rakip oldu.

ben div1 adam div5 mesela. div2 ye düşüyorum div1 e çıkma maçı diyelim rakibe soruyorum hangi divdesin div1 diyor. sen üst üste maç kazanırsan sana iyi rakip buluyor. o yüzden div1 e çıktıgımızda biz süper oyuncu olmuyoruz düşüncede çok kötü oyuncu olmuyoruz.

ben bile hayatımda ilk kez 2 ay önce fifaya başladım ve 2 ayda div1 de defalarca title alıyorsam herkes alır arkadaş o kadarda zor bir şey değil. ayrıca ciddi anlamda iyi oyuncuda değilim ne adamlar var harika oynuyorlar o adamlara momentum es mi geçiyor yani ?

neyse böyle bir şey için kimse birbirini kırmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: musap1956

quote:

buyur kadrom ve div1 deki suanki durumum. ki sunuda söylim ben iyi oyuncuyum demedim illaki iyi oyuncular var ancak ben yenilince bahane üretmiyorum bu bir oyun ve bu oyunda her zaman iyinin iyisi vardir daha önce yendigim kisiye yenildisimde oldu daha önce yenildigim kisiyi yendigimde oldu ki o arkadaslarin çogu forumdandyr. benim demek istedigim yenilbilirsin dogaldir momentum var dersin kabuldür ancak 5 lig birden düsüpte ben iyi oyuncuyum diyosan kusura bakma ya ben bilmiyorum bu oyunu yada sen

Kardeş bu kadroyla momentum yemediğin gibi momentumun kralını arkana alırsın. Bende diyordum bunlar nasıl böyle rahat konuşuyorlar diye. Ben TSL İtalya kadromla zaten Div1'e çıkabiliyorum.
    Bak paran var bu aguero, hazard, yaya alda görüyüm seni. Yandım Allah momentum diye bağırırsın.

Bak sana yüklenmiş gibi görünüyorum yanlış anlama. Bir sorunu çözmeye çalışıyoruz sadece. Bana göre yıldız eşittir momentum. Birde ilginç bilgi div3-4-5'te messiler cirit atarken
    div 1-2 de benimki de dahi kıytırık kadrolar var.

• hocam asla yani asla kirmak veya düsman olmak degil sonucta burasy bir forum ve kurallar geregi tartisilip dogruyu göstermek 1.sartimiz olmali ama bazi arkadaslar bu olayi sehir efsanesi yaptilar resmen. 5 lig birden düsüpte beni momentum düsürdü diyorlar sonrada bunun arkasina siginiyolar yapmayin allasen tamam bende iyi oyuncu oldugumu idda etmiyorum ancak ben niye 5 lig birden düsmüyorum herseyi baska seylere baglamaktan vazgecin biraz kendinizi sorgulayin artik
    eger bana diyorsan ben asla alinip gücenmem hocam burasi bir forum ve dogruyu bulmak icin insanlar saygi cercevesi icerisinde tartismak icin var. bende sana yanlis düsüncede oldugunu anlatmaya calisiyorum
    Bende var yaya falan momentum yiyorum ve maduru oluyorum illaki ama her seasonsda en fazla 1-2 kere.. Arkadasimin kadrosunda La liganin butun ust duzey oyunculari var Messi dahil bi tek ronaldo yok Istatistikleri 100 kusur galibiyet 18 maglubiyet.. Cocugun oyun tarzinida soyluyeyim bol pas surekli maclarinda topla oynama 60'in altina inmiyo.. 71 e ciktigini gordum ve cok sakin oynuyo onada momentum vuruyodur illaki ama etkilenmiyo pek..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın kimseye değil forumdaki tüm arkadaşlara bazı sorularım var.
    1- İnsanlar 250k'ya birçok ligden kadro kurabilecekleri halde niçin silver kadro kurar?
    2- Tevez'in 15k olduğu piyasada bir silver oyuncuya niçin 100k verilir
    3- KSI gibi dünyaca ünlü bir adam niye birçok maçını sıradan oyuncularla oynar. (Duello maçları hariç çünkü karşısında da yıldızlar var)
    4- Agueroyu 300-500 maç kullanıp satmayan veya ısrar edip verim alan biri var mı?
    5- TSL kadrosuyla kaç kere Ronaldolu Messili kadro yendiniz
    6- İf oyuncularla kurulu bir kadro karşınıza geldiğinizde galibiyet oranınız yüzde kaç?
    7- Üst düzey dediğiniz oyuncular niçin yedeklere bronz veya düşük ratingli oyuncu koyuyor.
    8- 45-ve90. dakikalarda kaç tane gol yediniz
    10- Ligden düşme veya çıkma son maça kaldıysa haliniz harap mı?
    11- Yıldızlardan kurulu (88 rating) bir kadroyla div 1'de kaç kişi gördünüz
    12- Div 4 ve üzeri oynayanlar hep Ronaldo messili kadrolar size mi dek geliyor?
    Bu sorulardan istediklerinize cevap verebilirsiniz. Ama olayı kişiselleştirmeden ve lütfen doğru bilgilerle. Bakalım ne sonuçlar çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mdelice

Bende var yaya falan momentum yiyorum ve maduru oluyorum illaki ama her seasonsda en fazla 1-2 kere.. Arkadasimin kadrosunda La liganin butun ust duzey oyunculari var Messi dahil bi tek ronaldo yok Istatistikleri 100 kusur galibiyet 18 maglubiyet.. Cocugun oyun tarzinida soyluyeyim bol pas surekli maclarinda topla oynama 60'in altina inmiyo.. 71 e ciktigini gordum ve cok sakin oynuyo onada momentum vuruyodur illaki ama etkilenmiyo pek.. He burdan okuyosa soyluyeyim Allah onun belasini versin

Kardeş biraz mantık hatası var gibi yorumunda. Bu arkadaşın 150 maçta nasıl olduda üst düzey la liga kurdu. Herhalde oyuna 15 milyon k ile başladı. Zaten o arkadaşın
    bizimle aynı kategoride değil.

• Benim fikrimi net soyluyeyim Momentum %100 var ama kadro ayrimi yok Momentum her kadroya vurus ister Bronz olsun ister sif Ronaldo olsun farketmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle hocam aynen öyle önemli olan senin yani kisinin nas,l oynadigidir yoksa kadro çok önemli degil gene diyorum ve hep diyecegim kimi insan messilerle ronaldolarla döktürür kimi insan düsük rating gibi gözüken ama iç özellikleri yetenek dolu olan adamlarla döktürür bu kadar basit yani kisaca iyinin iyisi vardir kimse tutupta zorla maçi rakibe kazandirmaz bu kadar basit her zaman iyinin iyisi vardir asla kendine iyiyim demiceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 7 Ocak 2015; 21:59:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifacı2014

hangi kartları bassam daha etkili kullanırım oyuncuları üstadım

genelde orta kafa veya baskın oyun oynuyorum

http://www.futhead.com/15/squads/15230532/

şu kartla olur.

gk..cat

defans..anchor

cdm ler..engine

cam di maia...deadeye

cam mata...engine

st ler..hawk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

takim yine cikdirdi gidiyor

kadrom
    http://www.futhead.com/15/squads/15429754/

demin bi mac yaptim rakip 58 dk da dayanabildi

super bi bundesligasi vardi
    normalde gol sorunu yasiyordum bu kadroda cuadrado yu gorunce gol sorunu kalmadi cok erken gol buluyom

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] FIFA Ultimate Team [Eski KONU] FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

Kaçıncı div hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: musap1956

Bakın kimseye değil forumdaki tüm arkadaşlara bazı sorularım var.
    1- İnsanlar 250k'ya birçok ligden kadro kurabilecekleri halde niçin silver kadro kurar?
    2- Tevez'in 15k olduğu piyasada bir silver oyuncuya niçin 100k verilir
    3- KSI gibi dünyaca ünlü bir adam niye birçok maçını sıradan oyuncularla oynar. (Duello maçları hariç çünkü karşısında da yıldızlar var)
    4- Agueroyu 300-500 maç kullanıp satmayan veya ısrar edip verim alan biri var mı?
    5- TSL kadrosuyla kaç kere Ronaldolu Messili kadro yendiniz
    6- İf oyuncularla kurulu bir kadro karşınıza geldiğinizde galibiyet oranınız yüzde kaç?
    7- Üst düzey dediğiniz oyuncular niçin yedeklere bronz veya düşük ratingli oyuncu koyuyor.
    8- 45-ve90. dakikalarda kaç tane gol yediniz
    10- Ligden düşme veya çıkma son maça kaldıysa haliniz harap mı?
    11- Yıldızlardan kurulu (88 rating) bir kadroyla div 1'de kaç kişi gördünüz
    12- Div 4 ve üzeri oynayanlar hep Ronaldo messili kadrolar size mi dek geliyor?
    Bu sorulardan istediklerinize cevap verebilirsiniz. Ama olayı kişiselleştirmeden ve lütfen doğru bilgilerle. Bakalım ne sonuçlar çıkacak.

1- ben sürekli silver kadroyla oynuyorum 20m coins olmasına rağmen. ciddi anlamda saçma sapan goller ve penaltıları kazanan tarafım. oyun benden yana olduğu için.
    2- tevez arroyo gibi bi adamın yada agbonlahor gibi bi adamın tırnağı olamaz ayrıca 1. sebepte var.
    3- yine 1-2. seçenek.
    4- 300-500 maç değilde bi 90 maç oynamışlığım var. gol makinesi tek başına ama koşarak başka bişey değil.
    5- hiç
    6- if oyuncularla kurulu bir çok kadroya 4-5 atmışlığım var
    7- ratingi düşürmek için. böylece momentum yememek için.
    8- en çok gol yediğim dakikalar özellikle 45-50 ve 80-90 arası.
    9- genellikle
    10- 10 maçtan 4 ü diyebilir.
    11- ben 4-5 kere messi 2 kerede ronaldo gördüm. div4-1 arası oynuyorum

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.