Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (2477. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (6 Mobil) - 4 Masaüstü6 Mobil
5 sn
49.975
Cevap
226
Favori
1.193.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24752476247724782479
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu hilecilerden korunma programı nasıl bir şey açıklarmısın biraz ne işe yarar ingilizce olduğu için forumu bir şey anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

bu hilecilerden korunma programı nasıl bir şey açıklarmısın biraz ne işe yarar ingilizce olduğu için forumu bir şey anlamadım

videolu anlatımı var ilk sayfada oradan bakabilirsiniz
  • yeni web app ne zaman açılacak acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa17 pc demo için ilk düşüncelerim.Oyun legendary ve world klas seviyelerinde çok hareketli.tum oyuncular sanki azer bülbül gibi titriyor profesyonel seviyede hareketler biraz daha kabul görülebilir geldi.Oynanış, paslar daha yumuşak ama oyun gereksiz hızlı buda gerçekcilige biraz olumsuz yansiyor.Grafikde öyle büyük bir değişim sezinlemedim hatta (kalite high idi.ultra denemedim) seyirciler daha amatörce gibi geldi.Teknik direktör görüntüsünün oyuna dahil edilmesini beğendim.Defansda saçma penaltilar artık olmuyor. Taraftar sesi bariz olarak daha iyi olmuş.Bunlar kendi görüşlerim siz farkli değerlendirebilirsiniz. Bende -hemen almalıyım- hissi uyandirmadi.Sizlerinde yorumlarını merak ediyorum.

• woodgate kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu merak ediyorum. Geçen sene FIFA 16 çıktığında askerde olduğum için web app'i erken açıp, günlük coin vs verdiler mi bilmiyorum. Fakat FIFA 15'te oyun henüz elime geçmeden bronz oyuncular yerine kalburüstü bir Süper Lig kadrom olmuştu. Yine böyle olsa çok iyi olur. Baktım ama web app ile ilgili bir duyuru göremedim.
  • Fifa 16'da FUT için karşılıksız coin verebilecek var mıdır?
  • ARkadaşlar webapp giriş bilgilerimi unuttum nasıl bulabilirim ? Xbox one'da acık oyun ut falan girebiliyorum ama webapp giriş bilgilerim hakkında ufak bir şey kalmamış aklımda 7-8 aydır acamıyorum. Nasıl alabilirim bu bilgileri?
  • FieSTaA kullanıcısına yanıt
    xboxda fifa dayken ayarlara gel online ayarları yazıyor orada mail adresin yazar. onla origine gir şifremi unuttum yazısına tıkla şifreni geri al.
  • 1-2 gün içerisinde Web App Fifa 17ye geçiyor sanırım, şu an girmeye çalışınca "FUT 17 WEB APP COMING SOON" yazısı çıkıyor.
  • Konsol alacak olsak hangisini tavsiye edersiniz? Özellikle online oyuncu sayısı rekabet vs. için? Ayrıca fifadan başka oyun oynayacagimizi sanmıyorum

• softdisk S kullanıcısına yanıt
    Dostum selam bende geçen yıl sırf Fifa PC deki hileciler yüzünden xbox one a geçtim.Şimdi diyorumki iyiki geçmişim.Hileden kurtuldum, rahat rahat UT oynuyorum.PS4 ve Xbox1 arasında çok kararsız kaldım.Xbox1 seçmemdeki etken Fifa UT de Legend'ler var ve yabancı Pro Fifa oyuncuları genellikle xbox ta.PC de div1 de habire title alan ben, xbox ta div1 i zor gördüm.Xbox'un div3 ü , PC nin Div 1'i öyle söyleyim :) Xbox gamepad inide ben DS4 ten rahatlık açısından çok daha fazla beğendim.Fakat Türkiyede PS4 çok tercih ediliyor.Türkiye de çoğunluğun ps4 te olması da aslında kararsız kalmamda etkendi.Çünkü insan arkadaşlarıyla online maç yapmak istiyor ama çoğunda PS4 var. Pişmanmıyım?Hayır Xbox candır...
  • Fifa 16 (platform xboxone) hesabından fifa points alsak, fifa17 webapp ye girdiğimizde pointsleri transfer edebilecekmiyiz.
    tşk.
  • softdisk S kullanıcısına yanıt
    Ps4 tabiki hem online oyuncusu açısından

• Web app 'ın ne zaman açılacağını soran arkadaşlar için 20 eylül de açılacağı yazılmış burada Fifa 17 calendar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gonadotropin -- 16 Eylül 2016; 14:34:04 >
  • Beyler hybrid kadro nasıl kurulur?chemistry 100 nasıl yaparım?

• quote:

Orijinalden alıntı: truelove

Fifa 16 (platform xboxone) hesabından fifa points alsak, fifa17 webapp ye girdiğimizde pointsleri transfer edebilecekmiyiz.
    tşk.

Dostum selam.Bu seneye kadar hep yapılabiliyordu.Bu senede yapılıyordur kesin. Coin transferi yoktu fakat , Fifa pointsleri 1 kerelik aktarabiliyordun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tafo-1907fifa

Ps4 tabiki hem online oyuncusu açısından

Tartışma ve polemik yapma amacı gütmeden soruyorum hem online oyuncu açısından derken ? Oyunu bilmeyen çoluk çocuk türk yada arap kaynayan oyuncu sayısı çokluğunu söylüyorsanız tamam :) Ben özellikle Türklerle çok denk gelmemek için xbox aldım. Hem legends hem gamepad hem online hizmetin daha stabil olması hem de ut marketin ucuz olması amaçlı.
    Xbox da rakip bulamama sıkıntısı olduğunu söylemisti arkadaşlar tabi tercih meselesi kardeşim 👍

• PC ,Xbox ve PS satış rakamlarına nereden bakabiliriz? En çok hangisinde vardır bir sıralayabilir misiniz? Pc de az oyuncu var gibi bir düşünceye kapıldım umarım yanılıyorumdur.
    İki platformdada bu sene oynamis biri olarak , xbox i oneririm bende , ps4 e gore sadece tek eksisi ucuza ve kolay oyun bulamiyorsun , diger hepsinde daha kaliteli hizmet ve daha bilincli oyuncu toplulugu var kesinlikle..

• 
Sayfa: önceki 24752476247724782479
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.