Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team (FUT) [PC ANA KONU] (789. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.302
Cevap
120
Favori
488.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 787788789790791
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ikon görevi yaptım 1 milyona yakın coinsim gitti...lanet olsun arkadaş 92 scmichel in yediği gollerden sonra çöpe atacaktim senin gibi kalecinin dedim...ama kiyamadim...bu nasıl iş arkadaşlar ? Aynı maçta karşıdaki ederson harikalar yaratıyor bizimki çıktığı topu almadı...şimdi bu scmichelin yedi bir gol daha var video unuttum...çizgideki topu çıkarmak yerine gol yaptı...bu adam hatirliyorum gerçek hayatindada hatalı goller yerdi...acaba gerçekçi olsun diye mi böyle yaptılar ? Dün görevi bitirmenin şevki ile 10 maç yaptım ağzım dan burnumdan geldi bin pişman oldum....2 ikon görevine harcadığım paraya as kaleci neuer yedek degea alırdım

Not; videoyu ekleyemedim..Resim ekle çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer informların satılabilirse bu takımı dağıtmanı öneririm aynı paraya çok daha iyi bir ekip kurabilirsin hocam italya-ingiltere karması
  • Paketten çıka çıka hero granqvist çıktı.
    Bunuda leblebi gibi çoğu kişiye vermişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 16 Kasım 2017; 20:59:52 >
  • byrock6 B kullanıcısına yanıt
    Kimyayı nasıl ayarlayacam o da sıkıntı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünden bu yana sbc lerden güzel kartlar çıkardım önce hamsik sonra hero origi ardından umtiti...momentum felan lanet ederken tekrar oynama isteği doldum

• pc de oynayan arkadaşlar oyun bende açılmıyor. her şeyi denedim ama 0xc0000005 hatası uyglama düzgün çalıştırılmadı uyarısı verdi heps. çözümü bilen var mı? oyunu açılan bir arkadaş fifaconfig dosyasını bana iletebilir mi ?

• Oyunda türk türk’ü görünce sapıtıyo bence. Bir havalar,gollerin tekrarını izletmeler. Niye böyleyiz abi biz ?

• Arkadaşlar bu yeşil kartlı oyuncuların aynı özelliklerde gold kartlisi arasındaki farkı biri anlatabilir mi ? Neden yeşil asansio 50-60 k aynı özelliklerde goldu 5-6 k.... Koşu ,pas özellikleri aynı ? Fiyatları neden farklı ?
    FIFA Ultimate Team (FUT) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreAbey -- 17 Kasım 2017; 10:3:33 >
  • EmreAbey E kullanıcısına yanıt
    Bu kartlarin ozellikleri oyuncularin maclardaki performanslarina göre degisebilecek. Oyuncu iyi oynarsa rating olacak yükselecek kartlar.

• fenerliso kullanıcısına yanıt
    Asensio hatrick yapar ise zengin olduk diyorsun :)) Saol kardeşim bilgi için...peki iyi oynadı yükseldi özellikleri...ertesinde kötü giderse yükselen özellikleri düşer mi kalıcı mı yükselir ?

Ben kalıcı oluyor diye biliyorum ama kesin de bilgim yok, bilen varsa cevaplasin lütfen :)

• Xbox 360 i sattim simdi Black friday le yeni xbox one alacagim fifa 18 le birlikte.

Arkadaslar gecen senelerde 4-3-3 4 sistemiyle oynardim bu sene UT de taktik nasil ?

birde bi ikilemde kaldim goruslerinizi alayim. xbox ve ea hesabimi yeni 0 dan mi baslasam diyorum level 85 te flnim. Herseye 0 dan baslayip yeni game tag fln mi almaliyim yoksa eski hesabimla mi oynamaliyim hem fifayi hem tum konsolu ne dersiniz ?

level yuksek olunca insanlik disi rakipler geliyor hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Xbox 360 i sattim simdi Black friday le yeni xbox one alacagim fifa 18 le birlikte.

Arkadaslar gecen senelerde 4-3-3 4 sistemiyle oynardim bu sene UT de taktik nasil ?

birde bi ikilemde kaldim goruslerinizi alayim. xbox ve ea hesabimi yeni 0 dan mi baslasam diyorum level 85 te flnim. Herseye 0 dan baslayip yeni game tag fln mi almaliyim yoksa eski hesabimla mi oynamaliyim hem fifayi hem tum konsolu ne dersiniz ?

Hocam konu dışı olacak ama ne kadara sattınız, modeli neydi?
    eğer asensio totw'a girip informu çıkarsa,elindeki kartta o özelliklere yükseltilecek. düşme diye bir şey yok. totw,tots gibi hatta muhtemelen bu sene dünya kupası performansları da kartların durumunu belirleyecek.
  • Sol bekteki adam satilamaz degilse ölü yatirim sayilir o otw nin if i cok zor. Kadrondaki gereksiz if leri satip elindeki parayi ticarette cevirmeni oneririm. Mac yaparak coin kazanmak zor ya wl de iyi seviyede bitireceksin ya da ticaret yapacaksin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan pc market yerlerde

http://www.futhead.com/18/squads/1626391/ şunu kurabilirsin belki ama elindeki informlar şuan para eder mi bilmiyorum usta biraz zorlaman lazım bütçeyi , dembele yerine matic daha uygun olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wernher von Braun

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Xbox 360 i sattim simdi Black friday le yeni xbox one alacagim fifa 18 le birlikte.

Hocam konu dışı olacak ama ne kadara sattınız, modeli neydi?

hocam xbox 360 slim di son model olan 360. 400 lei ye sattim romanyadayim. turk parasiyla 380 lira fln ediyor paramiz pul oldu cunku eskiden 400 lei 200 lira flndi 5 yil once.

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    4-3-3 (4) önceki senelere göre daha dezavantajlı olmuş bu sene. Gerçi oyun genel olarak dengesiz ve oturaklı olmadığı için özellikle kaleci ve bekler çok sapıtıyor.

Böyle bir düşünceye, izlenime nereden kapıldınız bilmiyorum ama gelen rakiplerle sizin hesabınızın easfc levelinin hiç uzaktan alakası yok. Sezon modlarında rakipler bulunduunuz klasmana göre geliyor. Fut sezonda da benzer sistem olmakla birlikte gelecek kadronun gücü kalitesi vb tamamen rastgele.

Tabi kendi tercihiniz ama ben olsam 85level olan hesapla devam ederim. Hem fifa hem konsolda. Yeni gamertag açmanın bir getirisi olmayacak. O kadar yıllardır kullanıp benimsediğim hesabım dururken neden yenisini açayım ki. Şu anki EA hesabımın maili 2010dan bu yana aynı. Psn IDmin maili de aynı mesela bundan keyif alıyorum.
  • aborjini A kullanıcısına yanıt
    Saol kardeşim zahmet edip cvp vermişsin...bunları öğrenmek güzel...

• Ya beyler pcde rakip bulabilen var mı allah aşkına? Sürekli hileci geliyor div5teyim bi de, div1de olsam tamam diyecem de div5te ne alaka?

• 
Sayfa: önceki 787788789790791
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.