Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team (FUT) [PC ANA KONU] (787. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.302
Cevap
120
Favori
488.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 785786787788789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Takımın nasıl arkadaşlar?

Para olunca icon kaleci almayı düşünüyorum. Musleradan hiç memnun değilim geleni geçeni yiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Momentumu iliklerine kadar hissetmek isteyen arkadaşlara Squad Battle oynamalarını tavsiye ediyorum. Cidden momentumun harman olduğu yer orası. Fut Champions'da yine iyi oynarsın kötü oynarsın bir şekilde etki edersin oyuna ama Squad Battle'da EA bey ne veriyorsa onu alıyorsunuz. O yüzden şu ödülü alamadım diye üzülmeyin boş yere.
    Öncelikle neredeyse gol yemeden bitirdiğiniz maç olmuyor scriptte yazılmış ne yaparsa yapsın gol atacaksın bu adama diye. Kazandırmak istiyorsa sizi bütün maç vurduklarınız girmezken 90. dakikada defansı birden boşaltıp salak saçma bir gol atıp maçı uzatabiliyorsunuz. Bu hafta özellikle 8-9 maç bu şekilde uzatmaya gitti.(Madem yenecem ne diye uzattırıyorsun) Bütün maç boyunca gol atamayan iki takım da uzatmada açılıyor birden 1-1 lik maç 5-3 6-2 bitebiliyor. Bir maçı kaybedeceğiniz zaman ise isterseniz eski tip defans sistemini açın gol kolay gol yemiyorsunuz belki ama gol attırmayınca attırmıyor size. Birebirde gol kaçırmayan Aubameyang topu dağlara taşlara vuruyor kol kırmak zorunda kalıyorsunuz.

Sonuç olarak momentum nedir ne değildir bilmeyen veya inanmayanlar varsa bir Squad Battle denesin. EA resmen aklımızla dalga geçiyor. Hile yapanlara hak veriyorum.
    Fut Champions'a hiç girmiyorum monitörü kıracam ora yüzünden bir gün

• EA serverlarına ulaşılamıyor hatası yüzünden Fut Champs'da kazandığım maçtan DNF yedim. Sene başından beri bilmem kaçıncı oluyor bu. İnternetimde bir sıkıntı yok EA serverları kopuyor bizi maçtan düşürüyor lanet sistem. Ne yapabiliriz bununla alakalı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

EA serverlarına ulaşılamıyor hatası yüzünden Fut Champs'da kazandığım maçtan DNF yedim. Sene başından beri bilmem kaçıncı oluyor bu. İnternetimde bir sıkıntı yok EA serverları kopuyor bizi maçtan düşürüyor lanet sistem. Ne yapabiliriz bununla alakalı??

Sanırsam hiçbirşey.Bana da dün oldu 20 dk da 2-0 öne geçtim aynısı oldu.Ea live chate bağlantım bu maçı gereksiz kaybettiğim için draft token yada paket istedim.Draft token için bir link verdi hakedip etmediğimle ilgili .Haketmediğimi görnce 2 adet premium gold pack verdi konuşma bitti.Çözüm olarak link yolladı mailime açıp bakmadım bile gereksiz olduğunu düşünüyorum.
  • OzanSRC kullanıcısına yanıt
    ethernet kablosuyla bağlan dostum. ben hiç kopma yaşamadım. wireless ile oynama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraqka

ethernet kablosuyla bağlan dostum. ben hiç kopma yaşamadım. wireless ile oynama.

Ben zaten kablolu bağlanıyorum sorun internet bağlantısı ile alakalı değil.

Kara cumada 84+ İF futbolcuların fiyatı çok artar mı ve fiyatlarda ne kadarlık bir düşüş bekliyorsunuz?
  • OzanSRC kullanıcısına yanıt
    istediği momentumu yapsın, eski savunma sistemine alınca bir halt yiyemiyorlar.

1drv.ms
    Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online.
    https://1drv.ms/f/s!AtWFCdhanCo6hX3gARhXBPDH9GJC

• quote:

Orijinalden alıntı: akabe1903

quote:

Ben zaten kablolu bağlanıyorum sorun internet bağlantısı ile alakalı değil.

Kara cumada 84+ İF futbolcuların fiyatı çok artar mı ve fiyatlarda ne kadarlık bir düşüş bekliyorsunuz?

eğer tradable ve untradable if kartı veren sbc ler çıkarsa geçen yılki gibi kesin artar. özellikle 84+ nif kartlar uçar. hatta artış var bile bence. önceden 84 lük berbardo silva, falcao, bürki, cahill gibi kartlar 3000 altına bulunuyordu, şimdi bulunmuyor.
  • Geçen sene çok verim aldığım 433-4 taktiğiyle bu sene çok verim alamadım. Seria a kadromu komple sattım yaklaşık 400 k civarında param var. Ciddi ciddi taktik diziliş tavsiyesi istiyorum. Birde premier lig kurmayı düşünüyorum ama tavsiyelere açığım

• Cuma ve cumartesi günü yaptığım ilk wl maçlarında başıma gelenler;

Streamable
    Video 10-11-2017, 19 43 27 - Streamable
    https://streamable.com/tg85c

Streamable
    Video 11-11-2017, 13 39 29 - Streamable
    https://streamable.com/5n7tp

neyse ki 2 maçı da kazandım. ilk defa elite 2 oldum fifa 18'de

• FIFA 17 ultimate team oynuyorum ( daha doğrusu oynamaya çalışıyorum ) her maç 300-350 jeton geliyor yetmiyor.Super lig karması altın oyuncularım var, kondisyonudur sözleşmesidir bitmiyor.4-5.klasmanlarda geziyorum rakiplerle baş edemiyorum oyuncularıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Momentumu iliklerine kadar hissetmek isteyen arkadaşlara Squad Battle oynamalarını tavsiye ediyorum. Cidden momentumun harman olduğu yer orası. Fut Champions'da yine iyi oynarsın kötü oynarsın bir şekilde etki edersin oyuna ama Squad Battle'da EA bey ne veriyorsa onu alıyorsunuz. O yüzden şu ödülü alamadım diye üzülmeyin boş yere.
    Öncelikle neredeyse gol yemeden bitirdiğiniz maç olmuyor scriptte yazılmış ne yaparsa yapsın gol atacaksın bu adama diye. Kazandırmak istiyorsa sizi bütün maç vurduklarınız girmezken 90. dakikada defansı birden boşaltıp salak saçma bir gol atıp maçı uzatabiliyorsunuz. Bu hafta özellikle 8-9 maç bu şekilde uzatmaya gitti.(Madem yenecem ne diye uzattırıyorsun) Bütün maç boyunca gol atamayan iki takım da uzatmada açılıyor birden 1-1 lik maç 5-3 6-2 bitebiliyor. Bir maçı kaybedeceğiniz zaman ise isterseniz eski tip defans sistemini açın gol kolay gol yemiyorsunuz belki ama gol attırmayınca attırmıyor size. Birebirde gol kaçırmayan Aubameyang topu dağlara taşlara vuruyor kol kırmak zorunda kalıyorsunuz.

Sonuç olarak momentum nedir ne değildir bilmeyen veya inanmayanlar varsa bir Squad Battle denesin. EA resmen aklımızla dalga geçiyor. Hile yapanlara hak veriyorum.
    Fut Champions'a hiç girmiyorum monitörü kıracam ora yüzünden bir gün

Bunu bir örnekle taçlandırayım o zaman dakika 90 1-0 öndeyim saçma sapan bir hatadan gol yiyorum maç uzatmaya gidiyor.Sonra uzatmalarda maçı 4-1'e getirip alıyorum.Dediğin gibi madem yeneceğim neden uzattırıyorsun maçı al işte örneğini de ekledim.

FIFA Ultimate Team (FUT) [PC ANA KONU]

• Squad battles paketlerinden Alexis Sanchez çıktı şansa bak sadece 14 maç oynayıp gold 2 bitirmiştim 😂 Onu sattım, Courtois'i sattım biraz da para vardı De gea'yı aldım bakalım nasıl oynayacak bu hafta dedikleri kadar var mı oyunda en iyi kaleci diyorşar. Başka da takıma alacak para da adam da kalmadı herhalde 😁

FIFA Ultimate Team (FUT) [PC ANA KONU]

• Modality kullanıcısına yanıt
    daha iyi olmuş senin için. goller nedeniyle ekstra puanlar gelmiş :)
  • Öyle tabi de ne bileyim.Önce 90'da golü yiyince delirdim son dakika olacak iş mi diye isyan ettim.Sonra arka arkaya goller gelince sevindim.

Fifa adamı rezilde ediyor vezirde tek açıklaması bu herhalde bu maçın.
  • quote:

Zaten ethernet ile bağlıyım sorun tamamen EA'nın serverlarıyla alakalı
  • Fifa18 hesabi satan varsa pm atsin

• Dün yeni gelen gold upgrade sbc sini yapın arkadaşlar 6-7 tane yaptım Alex Sandro, Verratti, Mata, Son çıktı. Sonrasında 15k lık paket veren bi sbc daha yaptım ordan da eric bailly çıktı. Üzerime bal kavanozu döküldü herhalde haberim yok :))
  • 07_cenkay kullanıcısına yanıt
    maliyeti ne oldu toplam o iki sbc nin.
  • unchange U kullanıcısına yanıt
    yeni gelen gold upgrade için 5 tane rare gold bidliyorum 650 ye sonra 6 tane daha oyuncu alıyorum 450-500 den bidleyerek 5-6k civarına yapılıyor 81 ve üstü overallı bir oyuncu bir tane daha nadir oyuncu veriyor. Toplam 2 oyuncu. Diğer yaptığım sbc Luis hernandez ikon sbc'sini tamamlamaya çalışıyorum ordaki 83 sbc sinden geldi bailly.
  • 
Sayfa: önceki 785786787788789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.