Bildirim
FIFA Ultimate Team (FUT) [PC ANA KONU] (796. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
😂😂😂 bir uyarı mail i gönderelim. Şaka bir yana ayıp zorluk ayarlamak için mi yapıyorlar acaba
Ayrıca 5 li savunma taktiğin hangisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykutluay -- 3 Ocak 2018; 15:1:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sanırım bu kadroyu oluşturan oyuncu hileciydi esasen, yani LokivFC.
Kadrosu battles a girince hile de EA sponsorluğunda programa dahil olmuş oluyor. -
iki tane 5 li taktik var ikisini de kullanıyorum, birinde Kanat oyuncuları var diğerinde yok.
Kanatlı olanla oynarken defansif gücünüz azalıyor, bazı maçlar için ortasahası ve çift ST olanını kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi single_factor -- 3 Ocak 2018; 16:2:57 > -
Fifa 2017 Arıyorum kadrolu coinli -
Konuda yine hile muhabettleri dönmeye başlamış.Pc’de oynuyorsanız hile durumunu her zaman göz önünde bulunduracaksınız.Her zaman diyorum fifa pc’de oynanmaz konsolda oynanır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör
Konuda yine hile muhabettleri dönmeye başlamış.Pc’de oynuyorsanız hile durumunu her zaman göz önünde bulunduracaksınız.Her zaman diyorum fifa pc’de oynanmaz konsolda oynanır.
Hacı hile yok kaldırdılar hile yapan ban yiyor 3 denemede hesap uçuyor redditten de görebilirsin.Fifa oyunun kırılması neticesiyle işi sıkıya almış bu sefer.
Ama ruyin lag felan var her platformda olduğu gibi üstelik pcde bu fazla ben pc ve ps4 te oynuyorum. -
Hacı bu lag muhabbeti sadece online seasonda sanırım. Bak fut champions giriyorum hep hep hep %95 yeşil yanıp 3lü sarıya düşüyor akıcı oynanıyor oyun. Ama ne zaman season girsem online hep 1 kırmızı yanıyor -
Arkadaşlar bu ay ilk kez 4 hafta boyunca arka arkaya 18 galibiyet aldım hafta sonu liginde. Aylık ödüller ne zaman geliyor birde bana nasıl bir paket gelir ödül sistemini tam bilmiyorum? Birde maç yaptığımız bi kullanıcıyla daha önce kaç kere maç yapıp kaçını kazandığımızı görebildiğimiz bir ekran var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: HoF_tuna
Arkadaşlar bu ay ilk kez 4 hafta boyunca arka arkaya 18 galibiyet aldım hafta sonu liginde. Aylık ödüller ne zaman geliyor birde bana nasıl bir paket gelir ödül sistemini tam bilmiyorum? Birde maç yaptığımız bi kullanıcıyla daha önce kaç kere maç yapıp kaçını kazandığımızı görebildiğimiz bir ekran var mı?
Perşembe akşam gelir 18 galibiyet aldığın için bu haftada direk katılım alırsın derecene göre ödül gelir. -
Haftalık ödülleri biliyorum da aylık ödülleri soruyorum bu ay 4 kere 18 galibiyet aldım toplamda 64 yapıyor. Aylık ödüller nasıl veriliyor onu bilmiyorum. Yani aylık 64 galibiyetin karşılığında nasıl bir paket veriyor? Birde satılabiliyor mu o ödüller?
coin satın alabileceğimiz biyer var mı -
Bilmiyorum dikkatinizi çekti mi ama nepenthez diye bir yayıncı var. fifa 13 14 15 dönemlerinde sıradan bir oyuncuydu kendisi( yanılıyor olabilirim ),
fifa 16 17 de ne olduysa adam fut champsta birinci olmaya başladı.
Ayrıca türk bir yayıncı da gördümm oğuz erdoğan isminde bir ergen.
her 2-3 günde bir yüklü miktarda paket açıp duruyor ve çoğunlukla sbc paketleri.
Bu değirmenin suyu nereden geliyor arkadaşlar?
Artık bu işin bir hilesi olduğunu düşünüyorum. -
Arkadaşlar merhaba, 125K coinim var. Bununla premier lig kadrosu kurmak istiyorum. Elimde Ederson, Jesus ve Willian var. Bunların çevresinde bir kadro önerir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Pamuter
Arkadaşlar merhaba, 125K coinim var. Bununla premier lig kadrosu kurmak istiyorum. Elimde Ederson, Jesus ve Willian var. Bunların çevresinde bir kadro önerir misiniz?
ederson-valencia-baily-azpi-rose-bakayoko-herrera-dembele-eriksen-jesus-willian(rf) -
quote:
Orijinalden alıntı: Albino78
coin satın alabileceğimiz biyer var mı
Yasak değilse bu:siteden almanı öneririm. -
Yasak mı peki :) adam ilk 11 i ikonlardan kurmuş benim türkiye kadrosuysa baş etmeye calistim deli oldum :)
Merhabalar
bu sezon askerliğim dolayısıyla oyuna biraz geç kaldım. şu an bir origin cd key alma peşindeyim fiyatlar pek uygun gelmedi 175 tl civarı. Daha uygun satan bir yer varmı bildiğiniz?
teşekkürler. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X