Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team (FUT) [PC ANA KONU] (798. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.302
Cevap
120
Favori
488.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 86 lık İmmobile ve 90 lık Higuain deneyen oldu mu.4-5-1 veya 4-4-1-1 Serie A kadroma hangisini katmalıyım sizce ?
  • Bu taktikle başlayıp maçın başında 4-2-3-1 taktiğine dönüyorum.İkinci yarı Chamberlain yerine 86'lık Quaresma oyuna giriyor.Tavsiye ederim.

FIFA Ultimate Team (FUT) [PC ANA KONU]
  • takım bize ait değil mi niye 2k18 gibi forma,logo,ayakkabı,stadı kişiselleştiremiyoruz. bıktım psg logosu kullanıp barça forması giymekten. logomu metin2 formamı dolunay kılıcı yapacağım günleri göster bana fifa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 22 Ocak 2018; 6:25:34 >
  • Merhabalar, player review merak edenler var ise hemen hemen tüm icon ları denedim. Şu n kadar en verimli kadrom

• Talisca 2. informunu almış

• quote:

Orijinalden alıntı: ninjakusi

Arkadaşlar merhaba yeni başladım oyuna sizden ricam bu mesajımı gören herkes en önemli bir iki oynayış taktiği bilgi vs yazar mısınız

Hocam bu oyun diğer çoğu oyunlarda da olduğu gibi çok oynama ile gelişen bir oyun. Özellikle online oyunlarda rakiplerin ne yapabileceğini önceden tahmin edip ona göre hamle yapmak gerekiyor.

Oyuna alışmak için benim önerim önce offline modlarda bilgisayara karşı oynayarak kendinizi geliştirmeniz. İnanin çok faydasını göreceksiniz.

Bunun dışında iyi oyuncuları izleyerek de hangi durumda ne yaptıklarını analiz edip gelişiminize katkı sağlarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• HoF_tuna H kullanıcısına yanıt
    Hafta sonu ligi nedir ?

• Arkadaşlar sa 4321 sisteminin sf kısmına 86 lık mahrez düşünüyorum sizce nasıl bütce 120 k önerilere açıgım ing ligi kadro

• Şu konuyu kapatın zaten yazan yok eden yok PS4 konusu altında toplansin herkes orası çok aktif.

• arkadaşlar quaresma nın özel kartı çıkıp bitti mi yeni mi çıkacak. futbin ve futhead gibi sayfalarda görünüyor ama ultimate team de çıkmıyor. bu sene fifa 18 e geç başladığım için takip edemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makara555

arkadaşlar quaresma nın özel kartı çıkıp bitti mi yeni mi çıkacak. futbin ve futhead gibi sayfalarda görünüyor ama ultimate team de çıkmıyor. bu sene fifa 18 e geç başladığım için takip edemedim.

Fifa 18 çıktığında süper lig kadro kurma gorevinde verildi o kart hocam 86lık mor Quaresma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

arkadaşlar quaresma nın özel kartı çıkıp bitti mi yeni mi çıkacak. futbin ve futhead gibi sayfalarda görünüyor ama ultimate team de çıkmıyor. bu sene fifa 18 e geç başladığım için takip edemedim.

Fifa 18 çıktığında süper lig kadro kurma gorevinde verildi o kart hocam 86lık mor Quaresma..

şansımı kaçırdım mı ? yoksa bi yolu var mı? alabilir miyim yani şu an
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

şansımı kaçırdım mı ? yoksa bi yolu var mı? alabilir miyim yani şu an

Hocam kadro kurma görevleri kısmında duruyorsa anca yaparsınız ama durmuyordu sanırım şimdi oyuna girip bakma şansım yok. Kart satilamazdi zaten yani pazardan da alamazsınız eğer kadro kurma görevi bittiyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 26 Ocak 2018; 14:33:51 >

• makara555 kullanıcısına yanıt
    Tüm Süper lig kadro kurma görevlerini yaparsan alabilirsin ancak satılamaz bir 86 lık quaresma kartı almış olursun.
  • Arkadaslar fransa sbc den verilen cavani nasıl deneyen var mı? Bir de di maria nasıl kullananlardan acil yorum lütfen

• HoF_tuna H kullanıcısına yanıt
    İkisi de bu sene iyi değil herhalde.pek kullanan görmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bar3

Bilmiyorum dikkatinizi çekti mi ama nepenthez diye bir yayıncı var. fifa 13 14 15 dönemlerinde sıradan bir oyuncuydu kendisi( yanılıyor olabilirim ),
    fifa 16 17 de ne olduysa adam fut champsta birinci olmaya başladı.
    Ayrıca türk bir yayıncı da gördümm oğuz erdoğan isminde bir ergen.
    her 2-3 günde bir yüklü miktarda paket açıp duruyor ve çoğunlukla sbc paketleri.
    Bu değirmenin suyu nereden geliyor arkadaşlar?
    Artık bu işin bir hilesi olduğunu düşünüyorum.

adam başkalarının hesabını alıyor kendisi oynamıyor
  • Arkadaşlar PC keybord oyuncusuyum hilecilerden ve server sorunlarından çok sıkıldım PS4 veya Xbox one alsam Fifa 18'i klavye ile oynama şansım varmı acaba ?
  • FIFA Ultimate Team (FUT) [PC ANA KONU]

Merhaba arkadaşlar, Oyun içerisindeki kadrom böyle. Genelde ortadan oynamayı seviyorum, kanatları fazla kullanmam.
    CAM olarak daha önce eriksen kullanıyordum, firmino aldım memnunum. Eriksen ve Bruyne CM olarak kaldı ama bu adamların yeri orası değil, performansları düştü. Ne ileride ne geride topa iyi basamıyorlar.

Bana burada atağı hızlı başlatabilecek, köpek gibi koşan, topa basacak adamlar lazım. Ne yapabilirim?

Kanteyi CDM den CM ye çekip yerine Bakayoko , diğer tarafada Mooy? Nasıl bişiler yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 31 Ocak 2018; 11:58:39 >

• 
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.