Bildirim
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü, 3 Mobil
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada
bugün en iyi #5
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: burcin78
slm DOSTLARIMMMMMM Hherkese günaydın yeni konu açılmış da beni niye çağırmıyonuzzzzz,yener bunun sorumlusu sensin dimi
Bu sefer sorumlu Muhibbi valla
-
RM Mirallas geliyor... -
-
-
vay be yeni görüyorum konuyu
umarım diğer anakonu gibi kirlenmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Persiiieeeeeee -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: FenerLee_
Öyle bir şeye izin vermeyiz dostum..Ondan burdayız..Kendi kendimize sevdiklerimizle!!
Resmi draftlar değildir..Ancak yüksek muhtemel beklenen EA forumlarında konuşulan kadrolardır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynrlast17 -- 15 Mayıs 2013; 13:21:42 > -
uff ortalık karışacak :D
maviliklere bakar mısın,
güzel bir serie a kurulur manyak olur -
Sabah sizan bpl tots ta gk Cech ti ve hazard Rm di ama tabi resim degil gerci hemen silindi o konu ama bakalim ne olacak
quote:
Orijinalden alıntı: ynryilmaz
quote:
Öyle bir şeye izin vermeyiz dostum..Ondan burdayız..Kendi kendimize sevdiklerimizle!!
Resmi draftlar değildir..Ancak yüksek muhtemel beklenen EA forumlarında konuşulan kadrolardır...
Niye heyecan yaptiriyorsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yımah
Custom taktik, cok faydasi oluyor.
Hacı her şeyi ayrıntısıyla yazsan mükemmel olur.
Yıllardır oynuyorum defansım çok kötü ya, zar zor bir tane gol atıyorum milyonluk kadrolara rakip biraz bastırıyor hemen gol yiyorum. -
quote:
quote:
yener abi izninle bu paylaştıklarını ana konuda paylaşabilir miyim ? insanlar çok soruyor -
quote:
Orijinalden alıntı: cankurt21
quote:
quote:
yener abi izninle bu paylaştıklarını ana konuda paylaşabilir miyim ? insanlar çok soruyor
Yımah'ın sayfasına destek vermek ıcın burda paylaştım...Merak eden konuya gelsın Abı'cım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynrlast17 -- 15 Mayıs 2013; 13:55:29 >
-
Ps3 bölümünde daha az kullanıcı ve daha az karmaşa olur.
Fifa13 ü kafamda bitirdim o yüzden 14 de paylaşımda bulunurum(gerçi tam o sıralar inş bebek gelicek ama bakalım nasıl vakit ayırıcaz )
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cankurt21
quote:
quote:
yener abi izninle bu paylaştıklarını ana konuda paylaşabilir miyim ? insanlar çok soruyor
Yımah'ın sayfasına destek vermek ıcın burda paylaştım...Merak eden konuya gelsın Abı'cım..
tamam o zaman abim ;) akşama sana da bana da persie çıksın.hepımıze çıksın bahtiyar abiye bale çıksın
yımah abime hazard çıksın.o zaman sayfa linkini paylaşıyım mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankurt21 -- 15 Mayıs 2013; 13:57:27 >
-
Paylaş tabi, amaç o ..Sayfaya renk gelsin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X