İlk sayfaya konuya katılanların, Psn adreslerini, takım isimlerini falan mı yazsak nasıl olur?
tamam reyiz paylaştım buralar kaynar akşama
quote:
Orijinalden alıntı: ynryilmaz
quote:
Orijinalden alıntı: cankurt21
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: FenerLee_
vay be yeni görüyorum konuyu
umarım diğer anakonu gibi kirlenmez
Öyle bir şeye izin vermeyiz dostum..Ondan burdayız..Kendi kendimize sevdiklerimizle!!
Resmi draftlar değildir..Ancak yüksek muhtemel beklenen EA forumlarında konuşulan kadrolardır...
yener abi izninle bu paylaştıklarını ana konuda paylaşabilir miyim ? insanlar çok soruyor
Yımah'ın sayfasına destek vermek ıcın burda paylaştım...Merak eden konuya gelsın Abı'cım..
Ne alaka abi, ben destek istemedim kimseden. Bana konuyu sen acar misin dediler biraz naz yaptim ama actim.
Burasi tum sevipte kavusamayanlarin sayfasi Ayrilan/ara verenleri tekrar dondurduk.
Custom taktik kisiden ksiye degisir. Kendi ayarimi veririm ama o benim oyun stilime gore olusturdugum taktik. Sana uymayabilir. Senin oyun stilin nasilsa ona gore ayarlaman gerekiyor. Kontra atak oynuyorsan ona gore, sagli sollu atak oynuyorsan onagore bir cok ayar var. Youtube da bir cok tutorial var incelemeni tavsiye ederim.
ben her durum icin c.taktik hazirladim. Geriye dusersem/skoru kormak istersem/full atak gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
İlk sayfaya konuya katılanların, Psn adreslerini, takım isimlerini falan mı yazsak nasıl olur?
Herkes belirtirse yaparim guzel olur.
Aramizda bir pcci, tez kellesi vurula.
quote:
Orijinalden alıntı: yımah
quote:
o zaman ben başlayım :
PSN : LionOfBosphorus ---- iki tane daha var ama onları neredeyse hiç kullanmıyorum. takım adı : Bosphorus Lions (yani boğazın aslanları )
quote:
Aramizda bir pcci, tez kellesi vurula.
buyur abi vur kellemi
koptum ya
misafir: konu kimin ?
yımah: ben açtım ama benim değil
misafir: nasıl ?
yener: onun konusu bu
muhibbi: evet o açtı çünki
misafir: konu kimin abicim ?
diğer misafir: hacıabinin
quote:
Custom taktik kisiden ksiye degisir. Kendi ayarimi veririm ama o benim oyun stilime gore olusturdugum taktik. Sana uymayabilir. Senin oyun stilin nasilsa ona gore ayarlaman gerekiyor. Kontra atak oynuyorsan ona gore, sagli sollu atak oynuyorsan onagore bir cok ayar var. Youtube da bir cok tutorial var incelemeni tavsiye ederim.
ben her durum icin c.taktik hazirladim. Geriye dusersem/skoru kormak istersem/full atak gibi.
Peki bu custom taktiği oyun başında bir kere yapsak yetiyor mu? Klüp modlarında falan da geçerli oluyor mu? Benim custom taktiğim var ama işe yaradığını görmedim. Dün mesela klüp maçı yapıyoruz @K U N ile beraber, bir rakip geldi adamların defansları, 5 kişi önde 5 kişi arkada tek çizgi halinde gidip geliyorlar. Bazen öyle şeyler oluyor ki, oyun mekaniğine aykırı şeyler.
quote:
BUNDESLİGA
Allahım açtım kollarımı sana geliyorum!! Kadorya bak yahu!!
quote:
Orijinalden alıntı: aragorn1905
quote:
quote:
o zaman ben başlayım :
PSN : LionOfBosphorus ---- iki tane daha var ama onları neredeyse hiç kullanmıyorum. takım adı : Bosphorus Lions (yani boğazın aslanları )
Bende yazayım bari ekleyin paslaşırız maç yaparız.
PSN: Kskasap Takım Adı: KSK1912
quote:
Orijinalden alıntı: Muhibbii
koptum ya
misafir: konu kimin ?
yımah: ben açtım ama benim değil
misafir: nasıl ?
yener: onun konusu bu
muhibbi: evet o açtı çünki
misafir: konu kimin abicim ?
diğer misafir: hacıabinin
misafir: ee haciabikim?
yimah: yener
muhibbi: evet yener
misafir: o zaman konu yener haciabinin
yener: duz mantik dusunursek oyle oluyor
misafir: hmmm
oooo konuda kimler kimler varmış bu konunun müdavimi olunur arkadaş yımah kardeş hayırlı uğurlu olsun sana ve tüm arkadaşlara umarım yazılarımdan sıkılmassınız çok hoşuma gitti bu yeni konu boş olduğum vakitlerde korkun benden mesaj yağmuru yapabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: kskasap
quote:
Orijinalden alıntı: aragorn1905
quote:
quote:
o zaman ben başlayım :
Bende yazayım bari ekleyin paslaşırız maç yaparız.
PSN: Kskasap Takım Adı: KSK1912
Bende yazayım bari online oynarız,trade yaparız,turnuva maçları falan..
Psn : kaan_star35 Takım adı : FC Axecalos
Beyler konuya özel Ultimate Team cardı yapabilirim.
Gorduklerimi yazdim arada kacirdigim varsa belirtsin.
yımah kardeş benide yazarsan memnun olurum
psn:kaangulen
maç yaparken yada PSN menüsünden gördüğüm kadarı ile :
@burcin78 için PSN ARELGON olması lazım. @Muhibbii için : takım adı Janisary FC olması lazım ,
yanlışsam düzeltsinler tabi
Evet ondan bahsediyorum ben de. Butun modlarda kullanabiliyorsun. iyi ayarlamak gerekiyor. Zannedersem biraz da Awr/Dwr ile alakali. Nette cok kaynak var, ozellikle bu sene kaynak sayisi artti.