Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8891. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
182.680
Cevap
830
Favori
6.406.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 88898890889188928893
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Emek hırsızlığına full time devam diyorsun :D anan seni doğuracağına sıçsaymış keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koinos556677187 K kullanıcısına yanıt

Gecen senede forma mi secemiyordum ? Beni kiminle karistiriyorsun dostum sen EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! Ucuza bulmadim bu arada yazilim benden cikiyor zatenEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

Evet hocam yeni başladım. Haziran ayından beri oynuyorum oyunu. fc 24 bitince ağustos ayında futties lucio çıkmıştı o saatten sonra gelen oyuncuyla ne yapayım. Elbette her oyuncunun herkese çıkacağını biliyorum ancak ihtimal çok az. Oyunu çıktığından beri full time oynuyorum. O kadar zaman emek harcadım. En yüksek gelen kart Van dijk 160k o da satılamaz zaten. Yani ea bazı hesaplara oyuncu falan vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 14 Kasım 2024; 20:50:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukrullex kullanıcısına yanıt

Hocam benim arkadaşlarım bu işten para kazanıyor ama ea sıkı tuttu bu sefer anında banlıyor, eskisi kadar rahat değiller ama hermos geçen sene cidden forma seçemiyordu şaka yapmıyorum

• hernos2 kullanıcısına yanıt

Tebrik ederim umarım daha iyi yerlere gelirsin

Hocam adamın nicki gözükmüyor bir de. DC sunucuda uyarıları yapıyorlar işte şu kadar süre girmeyin falan diye. Biz burda boşa uğraşıyoruz vallahi.

• Yukarda birisi 30 euro yazmis. 30 euro olanlar dandik yazilimlar. Benimkisi aylik 85 dolardan peynir ekmek gibi gidiyor.

• hernos2 kullanıcısına yanıt
    La aylık o kadar para veriyosun da amacın ne? Elde ettiğin coinlerden o kadar kâr edebiliyor musun?

• blackprague kullanıcısına yanıt

Hocam ihtimal az tabii ki ama tek hesapta şans aramak biraz yanlış geliyor bana tabii ki vaktin yoktur anlarım ama her hafta girip rivals kasmaktansa kendine yeni hesaplar açıp büyük karşılaşmalar dönebilirsin. Ben 3 hesaptan wl oynuyorum her hesabımın şansı farklı+ haftalık 35 hesaptan paket açıyorum onlara bile bişey çıkmıyor bazen ki 35 ihtimal her hafta 5 paket. Wl söylemiyorum bile bu sene biraz acayip olmuş paket şansı, geçen sene ayrı ayrı hesaplara milyonluk oyuncular çıktı hepsini nakite çevirdim, satmak zorunda değilsin kendi hesabına atıp istediğin kadroyu kurabilirsin. Bunlar çok basit şeyler, öyle 10kdan totw toplayayım, 4 mendy alıp satayım uzun ve sıkıcı. Daha basit yöntemler var ama sağolsun arkadaşların çoğu oyunu kötülemekten başka bişey yapmadıkları için bunlar konuşulmuyor.

Bir tane musterim var 7 ayri hesapdan FUT coins kasiyor.

• sukrullex kullanıcısına yanıt

Ya hocam crossplay kapa geç pc tarafında değilsen. Karşılıklı dc ata ata oynarlar :) ben oyundan zevk alıyorum onun için hile kısmı beni çok ilgilendirmiyor.

Hocam coin derdinde değilim. O yaptıklarım da aman köşeyi döneyim diye değil öylesine denediğim şeyler. Bıraktım zaten benim açımdan uğraşılacak şeyler değil. Vallahi ben tek hesapla oynuyorum o bile ara ara midemi bulandırıyor maalesef 2. hesapla bile uğraşamam. Ben istiyorum ki sevdiğim futbolcu çıksın paketten ama zor işte bakalım zaten ilk senem fifada.

Hocam istediğin futbolcu çıkmayacak onu söyleyeyim ben sadece istediğin futbolcuyu perşembe günü 1 saat ayırarak alabilirsin onu demek istedim. Sizin bileceğiniz iş iyi oyunlar

• Bu ne salak firma ya potm etkinliği getirmiş. Senin verdiğin salak potmları yapmadım ben nasıl yapıcam o zaman bu görevleri mal mıdır bu firma ya zorla git yap diyor :)

• Oyun biraz daha oynanabilir diye eski sürümü oynuyorum o da ayrı bir kanser ediyor. Benim oyunculara bakın. Rakip topa değmeden ya da ayağındaki topla sprinte başlamadan benim adamlar bir türlü hızlanmıyor. Adamlar saniyede 3 kere adım atıyor benimki yürüyor. Delaydan dolayı geç hızlanma falan değil yani rakip 10 saniye sonra topu alsa 10 saniye hızlanmayacak, nasıl bir scripttir squad battlesda aynen böyle.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!Watch 94cf285c-036f-4ace-9727-10781498677c | Streamablestreamable
    Watch 94cf285c-036f-4ace-9727-10781498677c | Streamable
    https://streamable.com/2rwush
  • Saçma bir Rivals ödülü paketinden çıktı. Division 6

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• alvete A kullanıcısına yanıt

stopere koyduğun adam 76 pace ve hangi kimya kartı basılı acaba? Oyunda en iyi kartlar hızı yüksek olan kartlardır genelde. Koemanı sat başka stoper koy oraya 80 pace üzeri ve shadow bas karta.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Bu olayın dediğinle alakası yok bence. 76 pace adamda hızlanıyor valla özellikte rakipte olursa. Şu an benim oyunda böyle bende tam tersi hücumda Traore bile koşamıyor. Bütün defanslar 5 metre arkamda olsa bile yetişebiliyor. Zaten benim adam koşamıyor tuşlar mı hatalı diyorum bakıyorum her şey doğru. İlginç yani anlam veremiyorsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt

Koşu tuşun geç algılıyorsa belki bozulmuştur. Ama 76 pace adamın shadow kimya kartı basılı değilse hiç koşmasını bekleme. 80 pace üzeri stoper koy defansa. Koeman bu oyunun metasından çok uzak oyuncu sbclere verilir ancak en kötü kadroda bile oynamaz.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt

Hocam pace ile alakali degil oyun nedense rakibim topa degmeden ya da sprint atmadan benim oyuncumun hizlanmasini engelliyor. Defansta koeman ve king var, shadow basili ikisi de bekliyor, ayrica orta sahada da aynisi oluyor. Orta sahada 97lik sureli verdigi bonmati vardi o da bekliyor. Keane ve ve de jong var onlar da bekliyor. 10milyonluk adam da bekliyor 15klik adam da bekliyor. Squad battles oynuyorum orda da bekliyor. Sadece online da degil.

• 
Sayfa: önceki 88898890889188928893
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.