Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8893. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: abdul1907 , buckminsterstomarti , beuchat Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
182.653
Cevap
829
Favori
6.406.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 88918892889388948895
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

rivals odullerinden geldi bana da sattim ben 335e

• Ikon SBC'den Makelele geldi. Adam markette 700k ama pas yok dribling yok bilemedim ne yapsam? Yedeklerle birlikte takim alttaki gibi. Orta sahayi nasil yapmaliyim?

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
  • Rush için ekleyiniz dostlar PSN: Zlatan0097

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rush gorevleri icin ekleyin arkadaslar, psn Stomarti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu soru kesin çok sorulmuştur ama emin olmak için soruyorum. Xbox üzerinden FC25 Standart Edition aldığımda P1 ve P2 olarak arkadaşımla aynı anda oyuna girebiliyor ve proclub gibi modları oynayabiliyor muyum? Yoksa Ultimate edition almamız mı gerekiyor?

• GkhnFB kullanıcısına yanıt

koy hoca mortaya ırgat gibi koşsun sağa sola işi ne

• GkhnFB kullanıcısına yanıt

hocam fp ile paket açarak mı ulaştınız kadroya, iyi kadroymuş

• Carrey kullanıcısına yanıt

Girebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucky Luciano kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim. Fp ile paket actigim oldu yalan yok, ama onlardan coinse cevirdigim elle tutulur sadece gold Haaland var aklima gelen. Onun disinda hep gorev yaparak paket aciyorum. Torres haric tum Ikonlar SBC'den, Kahramanlarin hepsi SBC, kadroda sadece bastoni ve Torres satilik.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

arkadaş bunu da mı sisteme bağladınız :D her şeye bir bahane

• KendineAteist kullanıcısına yanıt

Yani sadece yazmak icin yaziyorsunuz ya. Gercekten komik. Cevap bile yazmam boyle mesajlara ama bloklayip geciyorum. Zaman kaybi..

• Güle güle ağlayan insanlar mesajlarımı görmesin

• Arkadaşları ile girip yenilse bu sefer diyecek ki sistem yalnız girmenizi istiyor arkadaşlarla girince yeniliyorsunuz maalesef ajsdaljda ağlamanın sonu yok

• Hocam galiba EA çalışanı

• tegaalife T kullanıcısına yanıt

yok kral keşke yerimi biliyorum sadece .

• arkadaş oyunu çözmüş bu hafta 15 win bekliyoruz kendisinden

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

bu kadar kasmayin be aga keyif almaya bakin. yani tamam bi sistem/algoritma var hemfikiriz ama oyun %100 size karsi degil bazen sizden bazen karsi taraftan kullaniyor insiyatiflerini..

rush a oyun basindan beri tek girerim aptal saptal adamlar max 3-4 kere gelmistir haricinde hep yuksek puanlar toplayip win aldim.

sizin ongorunuze gore sistem tek girenleri amatorlerle eslestiriyorsa karsi tarafta tek girenleri neden iyi oyuncularla eslestiriyor? 

• kafalardansekentop kullanıcısına yanıt

Vallahi dikkate bile alamiyorum. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• KendineAteist kullanıcısına yanıt

hocam denk mi geldi bilmiyorum ama arkadaşın dediğine katılıyorum. şöyle ki 2 gündür ne playoffta ne rivalsta başarım yoktu. dün akşam kadroyu premier ligden laligaya çevirdim playoffu geçip rivalsda da galibiyet aldım sürekli.

• Beyler bu rush maçlarında arkadaşlarla oynayınca daha mı çok puan veriyor? Veriyorsa normalde kaç veriyor arkadaşlarla kaç veriyor?

• 
Sayfa: önceki 88918892889388948895
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.