Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 17Scorpion Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
183.050
Cevap
830
Favori
6.427.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89128913891489158916
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu işin moku çıktı. adamın saha yerleşimine ve pas türlerine bakarmısın. 70 metre ara pas denedi sadece. 3-1'den zorla 3-3, uzatmada 5-3 yaptım yendim ama rezillik bu oyun. alıyosun topu gidiyosun arkada kaleci dahil 7 kişi ceza alanı etrafında bekliyor. sol altta gözüktüğü gibi stoperlerle kaleci ortalama pozisyonda aynı hizada her şeyi anlatıyor.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    Saçma salak taktik sistemi diye bir şey getirdiler. İyi olanıda bitirdiler. Eskiden derinlik ve defans çizgisinde sıklık vardı. Baktık maç momentumdan mantara bağlıyor. Arkada aykut kocaman futbolu oynayıp paslar tutardım. Şimdi ise ızdırap bir şekilde geçiyor. Topa vuramayacak adamlarla uzatmalara kalıyoruz. Birde şu rebound golleri … yani her şeye eyvallahta şu rebound işini bilerek çözmüyorlar. Bunu yazan yazımlımcı arkadaş şeytanın yeryüzü şubesi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    O nasıl daraltmış savunmayı bu kadar. Momentum falan geçtikte bir şey çıkıp yayılınca herkes aynı şeyi yapıyor. O beni sıkıyor. Güzel şöyle oyun kurup gol atan çok az. Platform oyunu gibi oldu oyun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sowerteam7 kullanıcısına yanıt

Köşe vuruşum olsun istemiyorum artık lanet olası oyun

keşke köşe vuruşumu iade etme hakkım olsa

11 kişinin 9 u rakip ceza sahası içinde orta saha çizgisinde forvet oyuncum

geri tek kalecim ulan iyi kötü içeriye topu atıyorum stoper den bekten mdo dam bağla topu atacağım kimse kalmıyor ceza içinde arıyorum ki forvet oyuncusu olsun yok

saçma salak bir saten getirmişler fc24 taktiksel anlamda çok daha işlevseldi

rakip topu aldığı tek bir pas ile kalecim ile karşı karşıya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm kadroyu sattım benden bu kadar arkadaşlar belki black fridayde tüm coinlerle paket açarım daha da açmam oyunu

• Ikon SBC yapan var mi? Karti actim golge goruntude uzun sacli bir adam geliyor Aha dedim Gullit EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! MO yazdi... Italya dedi... Pirlo dayim geldi EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Markette sana özel diye bir alan var buradaki iki promosyonu da kullanıyordum daha önce ve bir kaç gün sonra güncelleniyordu.

Şimdi ucuz olanı aldım pahalı olan orada duruyor ama hiç güncellenmiyor. O kısmı tamamen satın alınca mı güncelleniyor

• Xboxdan PS'ye geçiyorum.

Webapp açık sıkıntısız fifa hesabı almak istiyorum. İletişime geçebilirsiniz.

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Sanada günaydın kardeşim 🤣🤣🤣🤣

Ben istemeden bazen argo kullanıyorum

Dayanamıyorum o kadar uğraş hem internet hem server hem çöp oyun için

paket açıyorum eeee gelen oyuncuyu bakıyorum , çöp oğlu çöp...

BİRİNE BEDDUA EDECEKSEM ALLAH SENİ FUTTAN AYIRMASIN DİYESİM GELİYOR 🤣🤣

Belki bizde beddua almışızdır🤣🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 25 Kasım 2024; 11:36:24 >
  • Oyunda hiç düzelme yok maalesef. Dün bir maçımda ortalama 20-25 şutum oldu ve hepsi iyi pozisyonlar yanılmıyorsam 3 gol attım. Rakibim 4-5 şut ile 4 gol attı. Daha vahimi son birkaç gündür Galatasaray ve Fenerbahçe kadrolarına denk geliyorum, Galatasaray’lı Sara içimden geçiyor. 90’lık adamlarım 70’lik adama dönüşüyor valla çözemiyorum oyunu.

• WL ödüllerinden hero paketini kaldırmışlar. Hero paketleri yerine pick ve karışık promo paketleri(Champions Ustalık Paketi) gelmiş.

Zaten hero'dan hiçbir şey açamıyordum, en azından fazla fodder gelir böyle. Benim açımdan iyi.

15 win

3x 85+ Oyuncu Seçimi

86x10 ve 85x10 (Satılabilir)

87+ Base Icon

89x2 ve84x25 (Satılamaz)

3x 3 Oyunculu TOTW Paketi

3 Champions Ustalık Paketi

200b jeton

13 win

3x 85+ Oyuncu Seçimi

85x10 (Satılabilir)

88x2 ve 83x20 (Satılamaz)

2x 3 Oyunculu TOTW Paketi

3 Champions Ustalık Paketi

125b jeton

11 win

3x 85+ Oyuncu Seçimi

84x10 (Satılabilir)

87x2 ve 82x20 (Satılamaz)

2 Champions Ustalık Paketi

100b jeton

10 win

3x 85+ Oyuncu Seçimi

84x10 (Satılabilir)

87x2 ve 82x20 (Satılamaz)

75b jeton

9 win

3x 84+ Oyuncu Seçimi

83x10 (Satılabilir)

2x 1 Oyunculu TOTW Paketi

82x20 (Satılamaz)

50b jeton

8 win

2x 84+ Oyuncu Seçimi

83x10 (Satılabilir)

2x 1 Oyunculu TOTW Paketi

1x Champions Ustalık Paketi

82x20 (Satılamaz)

40b jeton

Daha iyi gibi duruyor. Güncelleme yaparlar şikayet eden çok. Satılabilir artması lazım.

Kesinmi kardeşim?

• Areka2002 kullanıcısına yanıt

kesin, oyun içinden de kontrol ettim.

• Rush sloganlarıyla oyunu yeni yıl gelmeden bitirdi krallar

Hocam şimdi wl playoff katılsam finallere giriş bileti alsam yeni sezonda durur mu o yoksa gider mi bilet

• oluyordu sanırım ama çok emin değilim.

@Mext

zaten gameplay rezalet, kendi getirdikleri güzel fikri de inatla çöpe atıyorlar.

bu modun ödüllerini puan üzerine yaparsan, adamlar kol bağlar tabi.

ödülleri tamamen maç kazanma üzerine olursa, herkes o kadar güzel oynar ki..

100000 puan isteyen görev vardı, kimse yandakileri yeşillemiyor ve kazanıyorsun 3500 puan geliyor. şaka mı ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 25 Kasım 2024; 14:20:54 >
    Hiç oynayasım yok çünkü bahane arıyorum kendime 😄

• Areka2002 kullanıcısına yanıt

Eyvallah çok teşekkür ederim kıymetli abim sizlerede hayırlı haftalar dilerim🤲🏻

oyun çok güzel ve görsel olarak falan gelin görün ki online oyuna girdiğimiz vakitte sinir katsayımız artıyor insanın huzurunu kaçırıyor eşit şartlarda rekabet edemediğimiz için

Vicdansızın alternatifi de yok işte kıymetli abim bilgisayarda dolu oyun var yıllardır açıp oynamadığım oyunlar mevcut arada bir aksiyon yaşamak için savaş oyununa giriyorum o da taş çatlasın 45 dakkaya oynuyorum ya oynamıyorum yine FIFAya giresim geliyor gelince de sinir stres sahibi oluyorum sizler gibi Hepimiz gibi

sizin konsolda şöyle güzel bir alternatifiniz var aslında

UFC dövüş oyunu & NFL buz hokeyi oyunları da oynanır aslında bunlarda keyif verir maalesef bilgisayarda bu oyunlar yok sizin böyle bir alternatifiniz var aslında arada Denemenizi tavsiye ederim

Bad dua konusuna gelecek olursak da kıymetli abim sizin kalbinizden geçirdiğiniz bu Bad dua tutarsa adamı çökertir yani 😁😁😁😁😁😁

biz de kimin nasıl bir duasını aldıysak hayırla kurtulanmıyoruz şu oyundan😁

eşit şartlarda rekabet edemediğimiz halde yine kendimizi kandırıp kendimizi de oyunun içinde buluyoruz🤭

Oyunu açmadıgim için sordum

Eyvallah kardeşim 👊

Rivals ödülleri de düzelmesi lazım

Eskiden sana bırakıyordu seçeneği .

Söyle düşünüyorum ( bunlardan beklenir) Şimdiye kadar millete satılamaz paket seçeneği sundular

Millet fazla coins kasmasın diye.

Aklıma geliyor bunlar yapar.

Şimdide ne oldu ama müşteri kaçtı, hepsini görüyorlar ne yapsak diye düşünüyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 25 Kasım 2024; 14:47:46 >
  • 
Sayfa: önceki 89128913891489158916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.