Eyvallah kardeşim 👊☺️☺️ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8915. sayfa)

-
-
-
uhh... bu aksam mi? Ulan dunku max 90 ikon sbc ye bizim kulubu bosalttirdilar
-
Bir maçta 6 gol attığı maç varmış 29 Kasım’da. Yani tam blackfriday günü gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 25 Kasım 2024; 15:47:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olabilir. 85, 86 87 adam toplamak mantikli mi sence hocam, bunun gibi iyi sbcler gelirse kâr ederek satabilir miyiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 25 Kasım 2024; 15:48:14 > -
Potm vini hangi gün gelir? Potmlar ay başı mı ekleniyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
ya o ayrı dert zaten de benim bahsettiğim yine bir kaç harekete bağladılar oyunu.
ben normal kendi zevkime göre oynuyorum. rakiplerin %85-90'ı power shot, santra glitchi, speed boostu veya o hafta hangi saçmalık çıktıysa onu deniyor. zar zor attığın golden sonra da o şekilde gol yiyorsun falan. cidden başardılar ve normal oyuncuları yavaştan uzaklaştırdılar oyundan.
-
Ben saldım oyunu. 2 haftadır Wl atmıyorum. Muhtemelen ocak ayında kimse kalmaz
-
Hocam en fazla hangisi kart getirir? 85likler? Kaça satacaksın 85likleri mesela?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 25 Kasım 2024; 17:1:9 >
Hocam bilmiyorum, ben en ucuz olan 4 oyuncudan 5'er tane alarak riski dagitiyorum. Kismet artik
Not:Ytd degildir.
-
Tövbe etmiştim bu işlere ama şimdi içim gıcıklandı ama sanırım uğraşmayacağım. 😂 benim elimde 11tane totw oyuncusu var şu an eskiden kalma 11kdan toplamıştım 15e okutmaya çalışıyorum
-
Helal olsun hocam :)
-
Oyun oyunluktan çıkmış herkes botu kurmuş ticaret yapıyor. Çok adam var hiç maç yapmadan uygulamadan coin satmak için uğraşıyor. Adam bunu 15-20 hesapla yapıyor. Allah bu insanların yardımcısı olsun. Ben keyfi oynuyorum çıkanı anında satıp paraya dönüştürüyorum. Bunları takip etmek ciddi uğraş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben 2010'dan beri Fut oynuyorum. Trade yapmiyorum zevkine olanilecek en iyi kadro icin ugrasiyorum. coins alip satmiyorum. Yanlis anlasilmasin. Benimki tamamen kâr amacli
-
Fiyatlar aşağı yönlü düşüşe geçse de hücum hattım Mbappe-Vinicius Jr-Gareth Bale'den oluşsa artık 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam vini sabah 700lere düşmüştü alsaydın
WL ödülleri 7 galibiyetteki 1 adet 84+ seçim satılamaz, 8 galibiyetteki 2 adet 84 + seçim satılabilir. Satılabilir anlamda ufak bir değişiklik olmuş. Çabalamak için hala yetersiz bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X