Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8915. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (5 Mobil) - 12 Masaüstü5 Mobil
5 sn
183.079
Cevap
830
Favori
6.428.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 89138914891589168917
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eyvallah kardeşim 👊☺️☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktılar oyunun hype’ı feci düşüyor. Ver pahalı sbcleri, POTM vini’de gelir tahminen.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

uhh... bu aksam mi? Ulan dunku max 90 ikon sbc ye bizim kulubu bosalttirdilar

• GkhnFB kullanıcısına yanıt

Bir maçta 6 gol attığı maç varmış 29 Kasım’da. Yani tam blackfriday günü gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 25 Kasım 2024; 15:47:2 >

olabilir. 85, 86 87 adam toplamak mantikli mi sence hocam, bunun gibi iyi sbcler gelirse kâr ederek satabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 25 Kasım 2024; 15:48:14 >
    Potm vini hangi gün gelir? Potmlar ay başı mı ekleniyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cruyff SBC si icin risk alip adam 800k lik topluyorumEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!  insallah zarar etmem

• ya o ayrı dert zaten de benim bahsettiğim yine bir kaç harekete bağladılar oyunu.

ben normal kendi zevkime göre oynuyorum. rakiplerin %85-90'ı power shot, santra glitchi, speed boostu veya o hafta hangi saçmalık çıktıysa onu deniyor. zar zor attığın golden sonra da o şekilde gol yiyorsun falan. cidden başardılar ve normal oyuncuları yavaştan uzaklaştırdılar oyundan.

• Ben saldım oyunu. 2 haftadır Wl atmıyorum. Muhtemelen ocak ayında kimse kalmaz

Hocam en fazla hangisi kart getirir? 85likler? Kaça satacaksın 85likleri mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 25 Kasım 2024; 17:1:9 >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Hocam bilmiyorum, ben en ucuz olan 4 oyuncudan 5'er tane alarak riski dagitiyorum. Kismet artik

Not:Ytd degildir.

Tövbe etmiştim bu işlere ama şimdi içim gıcıklandı ama sanırım uğraşmayacağım. 😂 benim elimde 11tane totw oyuncusu var şu an eskiden kalma 11kdan toplamıştım 15e okutmaya çalışıyorum

• blackprague kullanıcısına yanıt

Valla hocam girdik bakalim bir iseEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

3 tahmin uzerinden hesap yaptim bakalim nolacak.

Helal olsun hocam :)

• Cruyff icin istenecek kadrolar bunlarmis. eger dogruysa risk almaya deger diye dusundum, ama black friday gunu cok paket acilirsa fiyatlarin daha geri gelme ihtimali de gozumu korkutmuyor degil

Oyun oyunluktan çıkmış herkes botu kurmuş ticaret yapıyor. Çok adam var hiç maç yapmadan uygulamadan coin satmak için uğraşıyor. Adam bunu 15-20 hesapla yapıyor. Allah bu insanların yardımcısı olsun. Ben keyfi oynuyorum çıkanı anında satıp paraya dönüştürüyorum. Bunları takip etmek ciddi uğraş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben 2010'dan beri Fut oynuyorum. Trade yapmiyorum zevkine olanilecek en iyi kadro icin ugrasiyorum. coins alip satmiyorum. Yanlis anlasilmasin. Benimki tamamen kâr amacli

• Fiyatlar aşağı yönlü düşüşe geçse de hücum hattım Mbappe-Vinicius Jr-Gareth Bale'den oluşsa artık 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • telmessos1986 kullanıcısına yanıt
    Hocam vini sabah 700lere düşmüştü alsaydın

• WL ödülleri 7 galibiyetteki 1 adet 84+ seçim satılamaz, 8 galibiyetteki 2 adet 84 + seçim satılabilir. Satılabilir anlamda ufak bir değişiklik olmuş. Çabalamak için hala yetersiz bence.

• 
Sayfa: önceki 89138914891589168917
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.