Eto bitmeden oyun bitti. Cidden oyle hatalar var ki artik her mac ne ile karsilacagiz diye bekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8917. sayfa)

118 oy
Öne Çıkar

81. Sırada
bugün en iyi #8
Giriş
-
-
Vini yapıcam inşallah çok abartmazlar fiyatını
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En az 2m olur
-
Geçen sene potm sbcsi 900k gelmiş ya ama taa mart ayında 😂
Bu sene başka sene patron çıldırdı keşke ucuz gelse ama sanmıyorum IFi ile TB arası bir fiyata getirirler muhtelemen
-
dün sonunda 1. lige çıktım. oynadığım 2 maçta da hile geldi. (platform pc)
-
-
Kulübümde 2 tane 87 IF, 6 tane 86 IF, 7 tane 84 IF ve 5 tane 83 IF satılamaz oyuncular var. 40-50 kadar da 86-90 reyting arası fodder oyunculardan var. Herhalde Vinicius'un çoğu masrafı çıkmıştır 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 26 Kasım 2024; 19:39:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 26 Kasım 2024; 20:49:23 > -
Dostlar fiyat indirimi olunca ikon hero fiyatları min max değerleri değişiyor mu.
Mesela min 64.500 hızlı satışı olan bir kartın hızlı satış fiyatı 20.000 e düşüyor mu
-
Rashford evo yapılır mı?
Şunun için soruyorum zaten cuma çok paket çok promo gelicek ondan soruyorum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ücretliyse yapılmaz
Arkadaşlar 4-5 gündür ara ara oynuyorum fakat mobil uygulamada transfer marketi açılmadı hala ne zaman açılır tahminen?
Hocam ayarlardan oyun içi veri paylaşımı gibi birşey vardı onları açmanız lazım. Ben 1 ay oynadık açılmadı. O ayarı aktif edip 3 4 maç yapınca açılmıştı.
Hocam peki bu ayar PS5'te mi yoksa mobil uygulamada mı?
25k
O zaman yapılır ama aceleniz yoksa bi bekleyin bu haftayı. Birkaç sızıntıda rashford kartı da görmüştüm yeni promoda olabilir.
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum aslında var mı bilen arkadaş ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X