< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8918. sayfa)

-
-
Oyunu 20 Ağustos'a kadar ön sipariş verenlere gelen base herolar yükselecek (mor olan kartlar) diğer herolar için geçerli değil.
-
Wl playoffu geçtim inşallah sezon bitti diye bileti elimden almaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende mor guti vardı. Sonra diğer guti’de çıkınca kkgde kullanmıştım. Vay arkadaş ya. Bu yüzden yapamam değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz bir şey yapmıyorsunuz zaten, kart sizde varsa otomatik yükselme alacak ilk ve son kez, kartı göreve verdiyseniz zaten gitti o hakkınız. Ama üzülecek bir şey yok Guti çok aman aman bir kart olmuyor bu haliyle de
-
Beyler bu micky van de van evo 86 olmuş.
Ücretsiz olanı yapiyorum. Benim yaptığım evo + yıldız 86
Futbinde ++ olanı nasıl yapıyoruz.
Bitirince tekrar mı yapıyoruz?
Teşekkürler
Geçiyorsan almaz , tamamlamadıysan alıyor atıyorum 2 maç attın yendin bıraktın sıfırlıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi bari hocam yok aldım bileti 3 winle
60k'lık olan ++ veriyor, bedava olan vermiyor.
bedava olan ise sadece playstyle ekliyor ve bence en iyi militao üzerinde duruyor.
ben 60klık olan van de ven'e bastım yan hesapta, bedava olanıda militao'ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 27 Kasım 2024; 14:34:20 > -
-
2.sin dede var hocam ama ben ps5 de olanı aktif edince açılmıştı
patri vini cruyff 3 ay götürür. cruyff bir kere yapmıştım geçen yıllarda. body type, gizli statlar, 5*5* vs her şeyiyle mükemmel kart. giant throw playstyle ile gelse bile bir çok karttan iyi olur bence
-
Her seferinde şu rttk paketini yapmıcam diyorum. Bir kere bile şaşırtmıyor ak oyunu paketlerden güzel bi şey çıkarabilmek için oyunu sık oynamamak gerekiyor sanırım. Resmen cezalandırıyor oyun. Cuma için 35 paket birikti ama ondan da umudum yok.
-
Marketde neden chiesa yok anladım...
Hemen evo yapicam 60 k bedava deli oyuncu🔥🔥🔥
valla şöyle diyim sana, rvp çıkmıştı icondan 2 maç oynadım burun kıvırmıştım. dün tekrar denedim deli iş yaptım kartla, kullanışlı olmasının tek sebebi mıknatısı çok fark yaratıyor. mıknatıs topu ilk alırken, bir sonraki hamle için çok iyi olanak sağlıyor. bu yüzden kiralık cruyff'u acayip beğenmiştim, gelecek kartın aynı etkiyi yaratabileceğini pek düşünmüyorum. örnek olarak da geçen sene getirdikleri winter gullit'i hatırlıyormusun, gerçek gullit gibi değildi sahada. ben beklerim yayıncılara bakarım, yorumlara bakarım öyle yaparım hocam. 2.7m nakit var, biraz daha kasabilsem hedef zaten 93 cruyff.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 27 Kasım 2024; 18:26:36 > -
-
Ben görevi bitirmiştim. Şu an hatırlamıyorum ama muhtemelen TOTW kadrosunu yenmeni istiyor yani Haftanın Oyuncularından oluşan kadroyu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 27 Kasım 2024; 21:3:2 > -
-
Aynen. Her çarşamba saat 9'da yayınlanır. O yüzden ilk etapta görememişsinizdir. Şimdi onlarla maç yapıp kazanın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X