< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8921. sayfa)

-
-
rivals ödülleri değişmiş kontrol edeyim div2'yi değiştirmeyi unutmuşlar heralde. div2 75x30 falan veriyor, div3 80x20 80x30.
tek div düşmüşüz, bu hafta düzeltmezlerse kimse div2 olmak istemez.
takaslardaki rodyrgo fenasal iyi duruyor, raspadori başımıza bela olacak italya sunucusu olduğu için.
sezon ilerlemesi pick dolu, ilginç bir sezon başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 28 Kasım 2024; 13:33:13 > -
Hocam bu takas isi nasil olacak?
-
Ben de bu tokens takas işini anlamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amazon prime gaming, fc 25 ödülleri yok mu artık ?
hocam squad battle, rivals, champions ödülleri ilaveten takas kartları verecek. örn squad battle'da squad battle ustalığı paketinden, sarı renk oyuncular çıkacak. ister oynat, ister takasa bas diye düşünmüşler. rivalstakiler eflatun-mavi renk, champions oyuncuları da kırmızı renk. futbin'den new players'a basarsan orda bu takas oyuncularını inceleyebilirsin.
bu oyuncuları toplayacağız ve mesela 16 tane verip icon pick, 18 tane verip rodrygo veya sadece 4 tane squad battle oyuncusu(sarı renkte olanı) verip raspadori, 8 tane kırmızı verip nkunku alabileceğiz. tabi çok seçenek var, bazıları birden fazla yapılıyor. bir ödüllerden şu paketleri açalımda, hangi ödüle yürüyeceğimizi konuşuruz burada illa ki.
ama rodyrgo çok iyi duruyor ve 88+ icon'da insanı cezbediyor hangisine yürürüm şuan kestiremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 28 Kasım 2024; 14:21:28 >
-
Ansu fati çok hoşuma gitti benim ve ihtiyacım da olan bir oyuncu8 tane rivals oyuncusu istiyor :/
Açıklama için teşekkürler hocam tam olarak anladım şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 28 Kasım 2024; 14:22:14 >
div 3 bitirirsen, 2 token geliyor. en iyi ihtimalle 1 ayı var demek.
-
Geçen sezon ilk haftayı 4te bitirmiştim maalesef
Ya ansu fati ya da rodrygo alırım. Paket şansa bırakamam işi
-
-
ocak ayına kadar oynayan kalırsa bu gidişle konateyi upgrade ederler
-
-
Arkadaşlar, haftalık td ve oyuncu kariyeri görevlerini yapmışım gibi görünüyor ancak yapmadım. Sizlerde de öyle mi?
Token için ayrı yan görevler olacak mı acaba?
-
%90 olur, abuk sabuk şeyler olmasa bari. Arjantin italya odaklı şeyler gelebilir
Mesela geçen yıl "PREMIER LİG OYUNCULARIYLA 4 MAÇTA HATTRICK", "İLK 11'DE EN AZ 6 İSPANYOL OYUNCU VARKEN 6 MAÇ KAZAN" gibi görevler vardı ama bunlar token için miydi hatırlayamadım.
-
Umarım bunları squad battlesta da yapabiliyoruzdur. Sadece rivals/champ yaptığını düşünsene😂
Ben zaten Squad Battles'ta takıldığım için oradaki görevlerden bu, merak etme ama hepsinde de geçerliydi
Şimdi bu yıl bunlara Rush da eklenir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 28 Kasım 2024; 19:30:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X