< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8922. sayfa)

-
-
evet oluyordu ama bu sezonun konsepti böyle. her modu oynamak zorundayız.
ilave olarak sezonun son günleri mağazaya token gelecekmiş ama sınırlı olur 2-3 tane.
edit: 28 max elde edilebilecek + 3 mağaza olacakmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 28 Kasım 2024; 20:21:39 > -
Ben Squad Battles ve yan görevleri yaparım, diğerlerini beceremem
-
Raspadori fena duruyor. Chiesa evoda basladım
Bakalim neler olucak
Loading 👊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Paketler bok atıyor bok. 75 10lu pickten max 83 attı yarına açacak 55 pketim var hiçbi şey vermeyecek bu lanet oyun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Oyun beni çok baydı. Yok yere 1 hafta ban verdiler. Geri kaldık. Herkes hakkını helal etsin. 4 gündür iş gezisindeydik zaten. Daha oynayasım gelmez. Herkese iyi oyunlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sakin. Cok takilmayin. Biz de ruhen bittik. Egleniyoruz. Tadini cikarmaya bakin. Keyifli oyunlar
Eyvallah hocam sağ olasın.
Bu yeni evo yüzünden rafael leo’nun fiyatı fırladı
Yarın çakılacak deli gibi
YTD 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 28 Kasım 2024; 22:8:36 >
Bu kartı bile 250k yaptılarsa vini en az 2.5m olacak gibi yaa
Haklısınız. Fiyatı çok yüksek olacaktır.
-
Akşam umarım bir şeyler yapar. Puan ihtiyacımız var.
-
çok eksik var, çoook. hocaya da güvenmiyorum, umarım bu sefer planı vardır.
-
ne zaman açacağız bu paketleri?
-
Hocam eğer memnunsan taktik ayarlarını oyuncu rollerini paylaşır mısın?
Selamlar,
Tabii ki. Stoperler defans oyuncusu. bekler bek. Cdm’ler tutucu. Cam oyun kurucu ve gezici. Sol sag acik ic forvet. Forvet oncu. Taktikler dengeli dengeli defans derinlik 50. Bazen hucum kontra da olabiliyor. Artik duruma gore.
Bugün gelen İkon SBC'sinden yine stoper geldi ve bu sefer gelen Vidic oldu. O kadar Icon varken inatla ya stoper ya da merkez orta saha oyuncusu geliyor. Bek, kanat ve forvet ihtiyacım varken istemediğim mevkiler geliyor. Tam sinir bozucu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X