Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8985. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (9 Mobil) - 9 Masaüstü9 Mobil
5 sn
181.406
Cevap
834
Favori
6.350.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 89838984898589868987
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 tanesi açmadı, diğer ikisinde eren dinkçi, orban falan yani çöp.

• tolgaiü kullanıcısına yanıt

Charlton'da plase ps yok, gumusu bile yokmus baktim. Aciyla alakasi yok yani 

• Beyler rush atacak var mı puan kasmam lazım akşam için paket lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GkhnFB kullanıcısına yanıt
    Hocam kuvvetli şutmuş o . Kaç haftadır plase deniyorum bende😄😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaiü -- 25 Aralık 2024; 15:20:3 >
  • Ultimate Team’e yeni başladım. Yıllardır online olarak sadece online sezon oynuyordum. Rivalsta division yükselme sistemi nasıl? Bir de bir sonraki divisiona yükselince orada sabit kalmak mümkün mü? Bir arkadaşımdan bunun ara sıra sıfırlandığını duydum.

• Dream Machine kullanıcısına yanıt
    Check pointleri geçince Rank atlıyorsunuz, zaten sistem gösteriyor. 2 maç üst üste kazanınca 3. Maçı ve diğer maçları kazanırsanız kaybedene kadar x2 puan alıyorsunuz. Ayda 1 kere ranklar sıfırlanıyor. Örneğin division 3 iseniz division 5 oluyorsunuz. Aynı ayda division 3 olursanız Rank düşemiyorsunuz sıfırlanana kadar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ze Roberto yapılır mı ne diyorsunuz

• SLO eksiğim vardı acaba o açığı kapatır mı Ze Roberto bir de content yılbaşı özel olmasına rağmen zayıf bence daha fazla sbc gelmeliydi

• christmas olduğu için öğle vakti bile ağırdı oyun. iki hesabın da puanını kastım.

bir hesabı zaten totye saklıyorum, diğerine 82x14leri açtım. 2'sinde walkout bile yok, çıkandan da zaten rafa silva çıktı.

kampanya pick gelmiş, oradan gyökeres çektim. bu hafta denerim rush ronaldo yerine.

yeni evolar gelmiş, güzel bir chain yakalarsam paylaşırım burada.

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

kanka selam

ze roberto için ne diyorsun, yapılır mı

• josrdr kullanıcısına yanıt

valla iyi ellerde çok iyi kart.

kanatta kullanılacaksa, kesinlikle "teknik driblinge" iyi hakim olmak lazım.

sol kanat ve sol ayaklı olduğu için, trivela atmayı biliyorsan çok iş yapar.

sol bekte zaten düşünmem.

orta sahada bir kesiciden çok, yaratıcı olarak bakarsak eğer çok iyi duruyor.

başta söylediğim gibi iyi ellerde, iyi kart.

fiyatıyla endeksli her türlü yapar denerim.

• muroekc M kullanıcısına yanıt
    Rüdügeri keser saliba

Camawingha yerine de gattuso yeni ikonu al tutucu oynat çok memnun kalırsın yanında zaten dogluas lüks çok iyi pas atıyor. Gatyuso pas kötü ama onla da Arapça gümüş playstyle var o da o açığı kapatıyor

• Ne oyunmuş arkadaş hep gold açıyoruz ya bitsin şu noel işi zaten bi sey çıkmıyor bari şu yavaşlık gitsin oyundaki. Lanet ettirdi artık. Şimdi basıcam elde ne var ne yok saçma sapan paketlere.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Div 3'e atabildim kendimi son dakika...

• kiralık zidaneyi koyunca takım bambaşka oynuyor oyuncu kaliteleri cok farkettiriyor viniciusu forvete koydugumda div4 den div 1 e kadar rahatlıkla ilerledim tabi messininde katkısı cok fazla , dybala en iyi oyuncumdu şimdi sırıtmaya basladı tabiki bazı maclar ön plana cıkıyor ama olsun . oyun tarzım kıssa seri pas ve bianda ara pasla kaleciyle bas basa kalma bu yüzden önerilerinizi alırım

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KADIERO -- 26 Aralık 2024; 4:46:7 >
  • ödüller berbat yine. mcmanaman çekebildim en iyi...

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    Gerçekten özellikle kısmışlar ve fazla fazla kısmışlar bu hafta. Hiç bir paketten hiç bir şey gelmiyor

• Assorthic kullanıcısına yanıt

"no fp no party" olmuş oyun.

• Yaşayan biri varsa söylesin lütfen SB oynarken gol atıyorum oyundan atıyor beni çökme şeklinde

Yine gitti 2 maç 0 puan aldık yazık ya

Ps5 platform

• Token oyuncu kazanabilecek miyiz artık? Ona göre harcayacağım hepsini.

• 
Sayfa: önceki 89838984898589868987
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.