< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8983. sayfa)
-
-
-
Arkadaşlar şu pres nasıl yapılıyor, eskiden ayarlardan açıyorduk sürekli pres yap vardı. Bu sene içine etmişler ama tüm rakipler full press yapıyor 90 dakika. Adam çağırma felan değil bütün adamlarıma yapışarak oynuyorlar. Bu press nerflenmeli ya da ben de o taktği bulmalıyım. Kesin karma talimat ve taktiklerle oyun bu hale geliyor ve yorulma yok. Var nı şu pres taktiğini verecek biri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kievli -- 24 Aralık 2024; 15:45:35 > -
Hocam bence öyle bir press yok o bence bağlantı ile alakalı. Adam 5-10 ms ile oynuyor. Onların oyuncular hızlı tepki veriyor bence. Topun uzağında alakası olmayan adamlar bile bakıyorum çok aktif. Bu şekilde rakip gelirse quit at geç yenmen imkansız bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Del Piero da Kelly Smith de plase konusunda baya iyi. İkisi de 5 yıldız zayıf ayaklı olduğu için rakipler ne zaman nereden plase vuracağını kestiremiyor. İkisi arasında bir tercih yapmak çok zor ikisini de oynatın para varsa Ama Del Piero'yu st oynatmayın ağır kalıyor cam oynatın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exheo -- 24 Aralık 2024; 16:23:53 > -
Ben de kesin yaparım bu Ze Roberto'yu ama keşke 2 ps+ olsaydı
-
Yok abi ya delirmelik…. Adamlar benden 3 saniye daha önce oynuyor nasıl yeneceğim adamlarım dönmüyor paslar gitmiyor yavaşlıktan sıkılıyorum artık 49 ms oyun mu oynanır belki karşımda ki 20 ms ile oynuyor çok fena sıkıldım bu durumdan yakın zamanda sırf bu yavaşlık yüzünden taşınmayı bile düşünüyorum valla o derece delirdim artık oyunun bu halinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selam Fc 25 oynuyorsan beraber girebiliriz ben de div3/4 takılıyorum
Yurtdışı çıkışları yüzünden o fark oluyor. o fark düzelmez.
-
Kaç gündür bekliyorum. Gözüm kapalı yapıcam. Bakmam özelliklerine. Adamı seviyorum. Denilson falan bu adamı da koysalardı oyuna keşke.
fodder’ı beklet hocam. Icon yenilenir icon yaparsın, olmadı bir iki güzel chain evo gelir hayvani bir ön libero yapılır. Ocak 2-3’e kadar her gün yeni oyuncu gelecek, takvime bakmadım da çok daha iyileri gelir. Ben gözüme çarpan güzel evoları paylaşıyorum burada, beni takip et olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 24 Aralık 2024; 19:40:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıkışlar yazdinizda tam bir bilgim yada teknik yetkim de yok ama çıkışlarda Superonline alt yapısı kullaniyordur turknet sadece tahminim..başka bir teknik detay olabilir
Rakipte yeşil Ronaldo yeşil dinatale vardı gerisini siz düşünün div4te oyuncularım ışınlandı resmen sürekli her ikili mücadeleyi kazandım 3-0 olunca çıktı maçtan oyun net güçsüzü destekliyor Ronaldosu olan arkadaşlara duyrulur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün fc25 in ilk ikon görevini tamamladım. herkese 94 ronaldo bize 90 rivaldo ben böyle şansa ..
-
-
Bu gün ea ofisi kapalı heralde:) kış sbc gelmemiş evo gelmemiş
Beyler biraz coin kasmak istiyorum istediğim bazı oyuncular var paketlerden gelmiyor var mı coin için bir öneriniz napabilirz ?
Mod ustalığı görevleriyle Rordygo almak mantıklı mı sizce? 18 kart birikecek bu hafta
-
Beyler ortasahada camavinga ve douglus luis var makalele sbc yapılır mı bu sene ilk defa Ultimate oynuyorum
Sonunda div2 ye attık kısa süren bir mutluluk olacak ama olsun 😀 90+1 de yüzümüz güldü zar zor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X