Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xprofessorx , Yürüyen Hoparlör Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
182.322
Cevap
828
Favori
6.391.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 91039104910591069107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 sb maçında attıysa elife olamazsınız maalesef ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akgun17 A kullanıcısına yanıt

rica ederim hocam. bende parça parça coins satıyorum intagramda bu kişiye satabilirsniz coinleri hesapda alıyor al-sat yaptığı için hesaba bir tık düşük ücret verebilir bilgin olsun.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
    EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!www.instagram.com
    Fc25_UtProfessorCoin (@fc25_utprofessorcoin) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/fc25_utprofessorcoin
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt
    Dün çok yavaştı sbc sayfalarında dolaşırken sbc küçük resimleri bile yüklenmedi. Gameplayde de aynı şekilde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • digital90 kullanıcısına yanıt
    Zaten belli rivals 1 maçım kalmıştı inanırmısın 1win alabilmek için 2 saat oyun oynadım. Bir türlü win alamadım. Benim özellikle ağırdı ne pas ne şut gidiyor, adam şut çekiyor benim kaleci topu içeri yumurukluyor ilginç iyice nefret ettirdi.

• rapid playstyle topsuz çalışıyor mu? mesela defans oyuncusuna rapid playstyle evo basmak gereksiz mi olur yoksa avantaj sağlar mı rakip forveti yakalarken?

• İnstagram'da Cezmi Kalorifer sayfası hikayelerde linkteki ürünü "Özellikle gamerlar için müthiş bir stres atma oyuncağı" diye paylaşmış. Yahu EA FC 25 oynayanların içini soğutmaz ki bu EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!www.hepsiburada.com
    İamokstore Mavi Vurulan Çocuk , Stres Atma Oyuncaği Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/iamokstore-mavi-vurulan-cocuk-stres-atma-oyuncagi-pm-HBC00001600IS
  • Moddan moda da değişiyor sanırım bu ağırlık ben de dün gece rivalsten çıktım, dostluk maçı görevlerine girdim. Rivals daha akıcı geldi bana, dostluk maçı görevlerinde zorlandım biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bu Nwaneri geliştirmesine "Gölge Santrafor" özelliğini bastım. Yeşile döndü ilerleyen günlerde 91 yapmama engel değildir di mi? O işi bozduysam çok kötü olur benim için. Bunu geri almak gibi bir şey de yoktur şimdi?

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
  • delioflu kullanıcısına yanıt

Bozmuş olabilirsin çünkü o geliştirmeler zincirini onlar sıra sıra verecek gibi anladım ben. Mesela ilk geliştirme kartın temel halini istiyordu. Şimdi gelecek geliştirme max 84 isterse sen yapamazsın gibi duruyor.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Yok 88 dün akşam geldi. 88 yaptım. Ben sadece özellik bastım.

• Bizim oğlan da beni bozacak o zaman :)

• Rasit82 kullanıcısına yanıt
    Bugün hala çok kötü ama karşıda oynayanlar da oynayamadığı için nispeten win sayısına ulaştım. Hiç rivals oynamamıştım 3-4 saatte 15 wini aldım arka arkaya çok yendim div 2 ye atladım

• Satılabilir Butragueno 'dan sonra picklerden Carlos Alberto attı,ibre tersine döndü artık sanırım EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• digital90 kullanıcısına yanıt
    İyi olmuş sevindim sizin için bugün iş gezisinde olduğum için hiç oynayamadım. Bağlantı son günlerde iyi değil gibi. En azından benim bölgemde bu sekilde.

• sabah 10da basladım 35 puanı yeni bitirdim lanet gelsn böle oyuna

• KADIERO kullanıcısına yanıt
    Rivals son günlere bıraktın mı sıkıntı oluyor. Ben artık wl atmıyorum zaman olmuyor. Hafta sonu 3-5 maç rivals atıp kapatıyorum. Yavaş yavaş uzaklaşıyorum oyundan.

• 2 saat maç attım 5 puan toplayabildim rivalsta.

oyun çok yavaş, kale önünde 40 tane pas yapıyorum ya rezillik her şutuma ayak sokuyorlar.

gol sayıları iyice düştü oyunda, gram keyif almıyorum şu halinden.

hücum koşuları zekası arttı ama patch öncesinden de iyi defanstaki yapay zeka. oyunun ilk gününden beri bu kadar autoblock yemiyordum.

• Rivals son güne bırakılmaz agalar :)

• Toty sonrası oyunun tüm aurası gitmiş gibi ya çok tatsız şu an. Gelen sbc görevleri bile dolandırıcılık resmen. Eldeki totwleri tükettirmeye çalışıyor ea. Uğraştığı şeylere bak koskoca firmanın.

• sinirden 80 kere tackle basıyorum maç başı. 25-30 tackle'da 15 başarılı her rakibin. teknik driblinge başladığımda iki adım atamıyorum, dibimde bitiyor rakip defans yam yam gibi.

içinden geçtiler oyunun. 2 maçta bir şut açısı buluyorum, arkadan tackle yiyorum. aptal herifler iyi feedbackler aldık diye gameplay dokunmadık diyorlar bir de. tackle basmadan oynayayım dedim iki maç 5 yedim devrede. allah belanızı versin ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 5 Şubat 2025; 22:51:55 >
  • 
Sayfa: önceki 91039104910591069107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.