< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9106. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ya inanırmısın dümdüz adamlara yenilip duruyorum. biraz iyi adamı pas yapma şeklinden, şutundan driblinginden anlıyorum.
benden iyi olduklarına dair hiçbir şey yok ya. şutu bile yeşillemiyor adam. gole gidiyorum, arkadan tackle atacak kadar şuursuz ama o kayarak müdahalede faul çıkmıyor. dönüyor bir uzun top, ben gol yiyorum.
sürekli arkadan müdahale, plase atarım uçarak havada ayakla bloklarlar, trivela atarım sırtıyla çıkarır. hadi olmuyor bari penaltı noktasına
pas üstüne pas ineyim derim, ilahi bir güçle ayağı uzatır benim adam havaya şut çeker. şu son bir haftada o kadar iğrenç bir savunmaya karşı oynuyorum ki tarif edemiyorum.
yemin ederim basket maçına döndürmeden önceki halinden daha güçlü savunmalar, hala fazla gol çıkmasının tek sebebi hücuma buff vermeleri.
-
Yavaş yavaş oyunu salma dönemi gelmiş gameplay iyice suyunu çıkarmış contentlerle ayakta tutmaya çalışıyor oyunu ea ama çok zor gameplay ölü. Aylarca emek verip toty dönemi sonrası oyunda ya bir maç attım ya atmadım okuduğum yorumlar iyice soğuttu oyundan bu sene erken salacağım gibi hoşçakal deme vakti geliyor oyuna
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oyunla ilgili şikayetler tekrar ses yükseltmeye başladı.
kimisi aslında bir "gizli bir patch" yok, sunucular çok yavaş ve animasyonların fazlalığı yavaşlatıyor diyor.
kimisi de doğrudan oyuna bir ayar çekildiğine inanıyor.
çok az kişi ilk günüyle aynı olduğunu söylüyor.
şahsi görüşüm toty zamanı ağırlaşan sunucularda bile akıyordu hücum oyuncuları, animasyonların fazlalığı oyunu bozuyor ama bu denli yavaşlattığını düşünmüyorum.
aşağıya iki tweet bırakıyorum içeriği ve gelen yorumlara bakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 5 Şubat 2025; 23:14:10 >
-
Toty zamanı oyun çok iyidi. Burdan söylemiştim yine o zaman paket sıkıntım vardı sadece. Şu an kesin bilerek yapılan bir şey var gibi. Şu ea fc pro gününden beri her açtığımda oyunun başlama vuruşunda yenileceğimi anlayabiliyorum. Sen hep diyorsun çıkmayın ama sabretmek imkansız. Dün burdan dile getirmiştim 2 puanım var 1 maça bakıyorum resmen 2.5 saat oynadım. Kendimde sorun olmadığını biliyorum ama yine de insana sorgulatıyorlar. Bugün sizin yazdıklarınızı görünce bi nebze rahatladım 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
taze oynadım geldim.
7 tane şutum engellendi. sağ altta da nerelerden bu şutları çektiğim gözüküyor. 2 tanesi direkt altı pas içinde.
hani yaşadığım oyun içi gecikmeyle mi alakalı anlamadım. bu kadar timing hatası yapamam.
-
Ceza sahası içinden 5 tane engellenmiş. Hadi dışardakileri bir şekilde savunabilirsin ama bu kadar içeri girip şutu vurabiliyorsan daha iyi yüzde çıkmalı. 2 gibi eve varıcam bende 1-2 maç atarım denemek için uzun zamandır bu saatlerde oynamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 6 Şubat 2025; 0:8:24 >
Ben dedim size ama oyunda pazar gününe göre değişiklik var diye 😅 Pasın şiddeti ve yönü istediğimiz gibi olmuyor. Arkadaki rakibin topu çalması falan hâlâ var. Gerçekten kolu fırlatası geliyor insanın.
Yine saatlerce oynanan rivals ve işe yaramayan ödüller
Bu oyunun senelerdir sistemi zaten oynayan adam nasılsa oynuyor oynamayanı kazanalım kafasında. Ödüller momentum script her şey buna yönelik. BF’de COD’ta bu adam az oynuyor oyunu bilmiyor dur şu mermi yönü değişsin olayı mı var? Kafadan vurduğun an karşındakinin dini dili ırkı levelı fark etmiyor :)
Ben artık paketleri açmıyorum sinirlenmemek için. Şu TOTY etkinliği bu oyuna eklendiğinden beri bu sene sadece kadın Shaw çekebildim. Herkese dağıtma da bu adam 10 küsür senedir oynuyor bu sene atalım bir şey dese o da yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Suç bizde bence oyunu oynamamamız lazım. Bu kadar şikayet ediyorum ama her hafta eşşşşek gibi gidip squad battllesta bile tüm maçları tamamlıyorum
Gameplay'e dokunmadıklarına inanan var mıdır ki. Toty zamanı 10 tane de yesem zevk alıyordum oyundan. Şu anda bu oyun zevkli falan değil. Uzaktan plase bile vuramıyorum ona bile fırsat vermiyor rakipler herkes Klopp Liverpool'u gibi basıyor. Herkes bu kadar başarılı tackle atarken biz neden aynısını yapamıyoruz anlayamıyorum
-
Ödül verilir verilmez theoyu aldım 370 e,normalde bugün piyasa artışa geçerdi,şuan kart 340k oldu:Bu sene coinsle oyuncu alasım gelmiyor resmen,çok hızlı bi piyasa var
Taktiğin çizgisi 65 ama maça başlayınca otomatik 70’e çekiyor.
Ya da 60 yaparsam 50’yle başlıyor maçta.
Bu sorunu yaşayan var mı?
Bilgisayarda oynuyordum bu sorunu yaşıyordum, ps5 geçtim yine aynı sorunu yaşıyorum.
Herkes yaşıyor hocam. Glitch varmış hala düzeltmediler. 60 üstü yaptığın gibi high moduna alıp otomatik 70'e alıyor baskıyı. Şaka gibi oyun ya şunu bile düzeltmekle uğraşmıyor milyar dolarlık firma
-
Oyunun başından beri var bu millet santrada girip çekiyor geri sürekli. Gerçekten saçmalık. Bu kadar zor olmamalı düzeltmek. Herhalde seneye düzelir bu olay.
oyunun 65 derinlik oynatmaması sizin lehinize.
savunma o kadar öne çıkacak ama ofsayt taktiği uygulamayacak her maç 5 yersin.
70'te ofsayt taktiği uyguluyor savunmayı öne çıkartıp.
70 yerine 65 olsa ne değişecek ayrıca.
adamın biri yazmış geçen gördüm, 57'ye çekiyorum olmuyor diye. 57 derinliği nasıl keşfettin kral neye göre 57.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 6 Şubat 2025; 14:27:54 > -
Arkadaşlar şu anki promonun 2. takımı veya bir sonraki promo ne zaman geliyor belli mi? 6 tane 83x14 var açsam mı beklesem mi bilemedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Seneler sonra gelen update. Sonunda !!!! Ilk defa bir ise yaradi Ea. Simdi Quit yapsinlarda gorelim. Eto daha bitmedi.
x (formerly twitter)
EAFC 25 News (@FIFA22_INFO) on Xhttps://x.com/fifa22_info/status/1887466572530196832?s=46
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Açıklamaları okudunuz mu peki? Win sayılması için rakibin leave match yapması gerekiyor. Yani oyunu veya konsolu kapatırsa yine win olmayacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X