Bence milyonluk oyuncular olup olmaması çok da fark etmiyor hocam galibiyet sayısını. Meta oyuncularla kadro kurduktan sonra ( Guendouzi, Neto vs) illa gidip de Gullit, Salah vs olunca çok fark edecek diye düşünmeyin. Ben 1 milyon bile etmeyen kadro ile de 12-13 yapıyordum. Şimdi neredeyse full TOTY kadrom var ama gene o galibiyet sayısı oluyor. Tek farkı sevdiğiniz oyuncularla oynamak bence |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9104. sayfa)
-
-
Aynen full hesap satmak daha zor ama dediğiniz gibi en azından coinsleri daha kolay satabiliriz.
130-140 dan kastınız 100 K başına fiyat sanırım. Yani 1 milyon coinsi olan biri 1300-1400 TL den satmalı. Gene bu hesapla benim gibi 17 miyon coinsi olan biri de 22-24 bin civarı bir fiyat talep etmeli. Yani muhtemelen al sat yaptıkları için daha da uygun fiyata almak isterler ama ben zorlarım artık ne kurtarsak kar. Umarım ban yemeden yapıyorlardır
-
15000 tl falan eder şu an manuel satarsan ama uğraştırır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam herkes 1 mil, 1,5 mil satıyor. Sizin stok felaket yani tek bir aktarım kartıyla olmaz ama büyük büyük atabilirsiniz ki bu al-sat yapanların bile işine geliyor. Yani yıllardır satıyorum, bu sene çok fazla sattım ve devam ediyorum. Ban işinin şansla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kesinlikle alıcı-satıcı arasında ki güvenle alakalı. Biri senden alıyor başkasından alıyor ondan alıyor bundan alıyor hop hesap ban yedi adama diyorsun tek hesap mıydı hayır ben birleştiriyorum diyor yani böyle gerizekalılar var ne yazık ki, 24 saatte 1 aktarım + 36 saat alınan kartı kulüpte saklamak bu işin çözümü bitti yani bu kadar. Karşıyla konuşur ve güvenirseniz satın gitsin zaten coine gerek yok sizin kadroda ama 100k 135-140tl şeklinde satmaya çalışın aşağısını kabul etmeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ayrıca kesinlikle güvenilir birine verin derim, snipe şeklinde yapanlar var bu işi yani 15 mile kadar alıyorlar diye biliyorum. Demin bahsettiğim salaklara denk gelirsen 5 aktardın diyelim tak bir ban olan hem hesaba hem kalan coinlerine olacak. Bu Facebook adminlerine yaz istersen gruplarda ki
-
bu hafta 3 sb maçında da oyundan attı, yalan oldu puanlar
özellikle farkı açıp gol attıktan sonra oyundan atıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josrdr -- 4 Şubat 2025; 19:44:22 > -
Oyun anlık takılıyor sonra kapatıyor kendini değil mi? Geçen hafta benim de 2 maçıma sebep olmuştu. Araştırdım bu sorundan muzdarip bir sürü oyuncu var ama uğraşmıyorlar yamalamak için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben dünya klasında oynadım mı atmıyor sanırım profesyonelde atıyor. Şimdilik gözlemim bu ama bu haftan denemedim.
Her hafta 2-3 maçım gidiyor böyle
Hocam öncelikle tebrik ederim. Bu kadar coin ve değerli oyuncusu olan birini ilk defa gördüm. Hesabı komple 20 bin tl gibi bir fiyata direk satabilirsiniz ama alıcı bulur musunuz o muamma.
Coinleri ayrı satmayı düşünürseniz de parça parça en az 24 saatte bir işlem yapacaksınız olsanız bile ban riski var. Onu da değerlendirerek satın. Coini forumdan bile satabilirsiniz. Ben sürekli satıyorum. Tabi bu kadar coin hiç satmadım. Genelde 1m şeklinde birkaç defa sattım.
-
Açıkçası bu hafta benim Squad Battles'ta yarın gelecek TOTW kadrosunu da sayarsak 4 maçım kaldı. Oynadığım maçlarda oyundan atma problemi bu hafta hiç yaşamadım ama geçmişte yaşadığım dönemler oluyordu.
Dün haftalık görevlerde 3 maçın 2 sini saymadı
( 2 Brezilya ile maç yap görevi...) Artık insan şaşıramiyor...
83*14 ve 84 reating istiyor 🤣
Oyun zorla mbappe yaptiracak bende düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 4 Şubat 2025; 21:21:55 >
Ben Legacy veya Ultimate zorlukta oynuyorum. Onlarda da her hafta 1 veya 2 kez atıyor maalesef. Oyunun zorluk derecesi ile ilgili değil bence.
-
Teşekkürler hocam. Hesap satmak sıkıntılı maalesef dediğiniz gibi, özellikle de oyunun bu döneminde. Coinleri de artık iyi bi fiyat olursa gerekirse artık oyunu oynamamayı göze alıp satmak gerekecek. Siz forumda hangi alanda bu satışları yapmıştınız. O tür satışlar için özel bir forum alanı var mıydı ?
-
Beyler bu Toty xl evosunu kime basmalı sizce yarın son günüymüş boşa gitmesin
Ps5 ile girdim oyuna 15 dk. hangi menüye girsem donuyor. Bi soyunma odası gibi olan yerde takıldı. Draft fişini alırken , geliştirme ekranında falan her yerde. Yapacağınız oyuna sizin. İşten geldik zaten yorgunuz. Bir de bunlarla uğraş.
-
Unutmazsam perşembe günü benim rivals ödül picklerini atayım da korkunçluğu görürsün hocam 😂
aynen öyle, 6000 civarı puandan oldum. elit 2 olabilsem sevinicem.
-
Taktikleri ne yaparsam yapayım defans hattımda cidden çok büyük boşluklar oluyor. Hepsinden kötüsü paslarla ilgili bir sıkıntı var. İstediğim oyuncuya top gitmiyor, başka oyuncuya veya rakibe gidiyor. Halbuki pası atmak istediğim oyuncu bomboş durumda ve kaleciyle karşı karşıya kalacak. Ancak paslar inadına saçma sapan yerlere gidiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X