Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rasit82 , Assorthic Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 37 Misafir (25 Mobil) - 14 Masaüstü25 Mobil
5 sn
182.294
Cevap
828
Favori
6.390.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 91009101910291039104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beni de baydı oyun. Wl atmadım. Rivals bile tamamlamadım henüz. Biraz ara verince iyi oluyor. Dinleniyor insan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Düne nazaran bugün oyunda olumsuz anlamda güncelleme hissediyor musunuz siz de? Pas vermek istediğim oyuncuya paslarım gitmiyor ve pas/orta şiddeti istediğim gibi olmuyor. 4-2-3-1 sistemi inanılmaz boşluklar veriyor. Derinlik 35 olmasına rağmen benim yarı saham Konya Ovası gibi mübarek. Rivals'te Div7 maçlarında gelen geçen fark attı.

Herhalde 4-4-2 (2) sistemine geçeceğim. Puskas ve Smith'i aynı anda forvette oynatıp Puskas'ı Sahte 9 olarak kullanma niyetindeyim. SLO'da TOTY Miyama, SĞO'da ise Jairzinho (91) olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 4 Şubat 2025; 1:10:11 >
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt
    Hocam zevk almıyorum ki. Wl yapmam lazım rivals kasmam lazım diye oturuyorum başına inan ki elim gitmiyor oynamak içimden hiç gelmiyor. Görev gibi olmuş resmen verdiği stres de cabası. Oyun dediğin zevk verir bu sadece stres yüklüyor hayatımıza

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Exheo kullanıcısına yanıt
    Biraz adam falan atsa keyif vercekte. Kadrom tamamen görev ve sbc neredeyse. Paketleri elimde tel umursamadan açıyom artık. Senaryo falan devreye girince de hiç çekilmez oluyor. 2-0 öne geçiyon takım duruyor bazen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kulübünüzdeki 75 rating ve altındaki kartları kontrol edin bazıları maksimum dan gidiyor son evo nedeni ile.

Galiba seninle oynadık az önce. Münih miydi amblem? Benim Beşiktaş’tı. Bana da küfür ettiysen helal olsun benden yana :) 5-4 son anda atarak kazandım o maçı o yüzden etmiş olabilirsin.

En son kasım’ın ilk haftası WL oynamıştım. Bugün de 9 Win ile bitti. Maç sonucu tamamen stoperlerin maç seçmesine bağlı. O maçı kazanacağız diyorlarsa tamam. Her maç ilk 20 dakikada 5 gol oluyor. Defans yapmayı bilmekten ziyade stoperlerin izlemiyorsa ciddi oynuyorsun yoksa zaten tek sert pasta direkt ceza sahasında adam. Stoperler, önde oynamama rağmen geriye koşuyor garip şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 4 Şubat 2025; 1:31:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunu 3 yıldır oynuyorum ilk defa 1,5 milyon coin gördü hesabım. Satılabilir Emilio Butragueño geleceğin yıldızları ikonu çektim ve sattım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozuma -- 4 Şubat 2025; 3:4:57 >
  • Ozuma kullanıcısına yanıt

Aynı anda çektik sanırım kartı. Bana da aynı kartı verdi, anında okuttum.

11 win ödülünden geldi EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam isminden direkt hatırladım seni zaten 😀 Yok sana sövmedim en azından galibiyet forumdan birine gitti dedim 😀😀 Palmer’ı çok iyi kullanıyorsun ben kullanamadım. Hocam oyun resmen kendi karar veriyor ya 6-1 giderken 7-8 bitirmek nedir. Ben de wl’ye ara vereceğim bir süre

Dediğim gibi tamamen Stoperlerin insafına kalmış. Rakip oyuncuyla beraber koşuyorsa geriye doğru bil ki o oyun gidecek. Bazen gerçekten önünü açıyor rakibin. Bu ara fark ettiğim şey de insanlar hiç korkmadan tackle tuşuna basıyor olması. Ya biz senelerce rakibin önünde durduk gereksiz tackle atmamak için ne defans çalıştık ama bu sene adam arkadan koşarken tackle atıyor ve hepsi de %100 topu alıyor. Hiç boşa atan yok. Botlarla mı oynuyoruz çözemiyorum bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 4 Şubat 2025; 10:8:58 >
  • Oynarmı beyler guendozi ve sisokko var 89 luk
    Haftalik ödüllerden geldi

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

kaleciyle basbasayım vini ile tam şut çekicem rakip defans arkadan gelip tackle tusuna basıp ben tam şutu vurucakken topu arkamdan alıyor şaka gibii cıldırırsın

• bu oyunda türkleri yenerken aldığım haz daha fazla bunu fark ettim.

2-0 öne geçmişim samsun arması rakip, 2-1 oldu baktım gol sevinci yapıyor.

sen misin onu yapan, 2 tane daha attım en-nesyri sevinciyle gözlük yaptım buna. bir güzel de top çevirdim, mal ettim lavuğu.

o kadar hoşuma gitti ki, toxic türkleri böyle şamarladığım zaman aldığım keyif artıyor.

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Hocam peki pazar gününe göre oynanışta farklılık var mı sence? Hani pasların istediğimiz şiddette ve oyuncuya gitmemesi gibi olumsuz şeyler.

Hemen belli oluyorlar

Yazıyorum toxic tayfa diye...

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt

1 maç attım, vaktim yoktu. bir fark göremedim.

rakipten rakibe, maçtan maça değişir o.

yeni başladın online oynamaya, biraz "script/momentum" birazda rakip önde basıyorsa sorun yaşayabilirsin.

4-2-1-3 oynarken, karşıya 4-4-1-1 geldiği zaman bazen pas yapmak zor oluyor.

bazen sabırla ama risksiz paslarla savunmadan çıkmak lazım. çıkarken top kaptırmak=gol demek.

dikine pasları çok garanti değilse atmayalım.

son olarak 10 tane de yesen asla quit atma. quit atarsan, yine aynı zorluk seviyesi rakip buluyor sana.

• KADIERO kullanıcısına yanıt

Bu sürekli oluyor bu seneki oyunun en büyük sıkıntısı bu zaten. Tam güzel bir update gelmişti o update geldiği gibi 10 galibiyete çıkmıştım şimdi yine eskiye döndük. Ne yaparsan yap rakip defans yakalıyor ve sırtını döndürmeden basıp her topu alabiliyor. Bu seneki oyuna adapte olamadık yapacak bir şey yok

Rengim 4411 de pozisyon bulamadim. Benle alakalı olabilir.

Zaten bu 2 taktic oynuyor herkes

Yok 2 günde 20 maç yaptım. Pazar günü oynadığımda sorun yoktu. Hani kazandığım maçlar olduğu için demiyorum. Oyun oynarken hissediyorsun ve görüyorsun. Defans hattımdaki boşlukların Konya Ovası gibi olmasını, pasların istediğim gibi oyuncuya gitmemesi veya şiddette olmaması gibi. Mesela orta sahadan rakip kaleye doğru gidiyorum. Smith veya Puskas müsait durumda olmasına rağmen o pas ona gitmiyor da kanattaki diğer oyuncuma atılıyor falan. Bunun kol ayarıyla mı alakası var yoksa yine bir güncelleme mi geldi anlamadım ama saçma sapan işler. 2 MDO oynamama rağmen defansımda çok büyük boşluklar oluyor ki MDO'larıma verilen roller aşağıda fotoğrafta var, hem de + veya ++ olmamasına rağmen atak kesme ve savun talimatı verdim.

Ama artık sistem değişikliğine gidip 4-4-2 (2) oynamayı deneyeceğim. Bakalım bir şeyler değişecek mi? Onu da şöyle yaptım:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 4 Şubat 2025; 12:28:17 >

• CD’m veya cm ihtiyacı olanlar tükenmeden alınız
    www.futbin.com
    EA FC 25 Evolutions Builder | FUTBIN
    https://www.futbin.com/25/evolutions/builder/57202_120

• 
Sayfa: önceki 91009101910291039104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.