< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9100. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
wl bitti mi beyler?
-
1 günü daha war sanrm
-
Yarın sabah bitiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WL rekorumu kırdım 10 win ile haydi ödülleri açalım bakalım 🥲
Pickleri boş geçtik. Paketler de fosss. 87*2den sommer ve ilkay çıktı 😂😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 3 Şubat 2025; 10:18:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birebir aynı durumdayız. Ben de 50 ms civarında oynuyorum. Ben de div 2 div 1 arası gidip geliyorum ama hep 8-9 win'de kalıyorum wl'de. Oyuna yeni başlayan adam bile 6 win alabilirken biz neden bu seviyede kalıyoruz anlayamıyorum. 1 tane bile kolay maç oynamıyorum wl'de hep sonuna kadar zorlayan maçlar. Ben de cross play de kapalı valla hocam çare o da değil yani
-
Golcü tavsiyesi de alabilirim hocam. Eldeki coine Henry, TOTY Cantona, WW Hamm gibi forvetler mevcut. Hangisini önerirsiniz yada başka öneriniz olur mu ?
-
cok düz şekilde basit şekilde oynayan bazı yayıncıları izlyrm onlar bile 11 13 win hep benim onlardan eksi yerine artım oldugu kesin ama her mac aşırı zor geçiyor atlattıgımız bişe var ama nedir bilemedim
-
Ben bu sene sadece 1 kere 10 win alabildim. Gerisi hep 9 win. Bu hafta 8 win'de kaldım hatta. Ama div 1'e kadar güle oynaya gelebiliyorum. Benim de aynı şekilde her maç çok zor geçiyor wl'de. 5-1 bile öne geçsem bi oh diyerek arkama yaslanamıyorum hızlıca 5-3 falan oluyor işler sıkıntıya giriyor yine. Sorun bağlantıda bence ya. Rakiplerim hep benden 1 saniye öndeymiş gibi hissediyorum. Hep en doğru anda yapıyorlar müdahaleyi çok tuhaf valla
-
Açıkçası hocam param olsa SLK için Henry'i alırdım. Çok tavsiye ediyorlar. Reiten de SLK için iyi deniliyor. SNT için ise bir şey diyemem, ne desem yalan olur ama TOTY Smith ve TOTY Puskas'tan memnun olduğumu söyleyebilirim.
-
Toty Smith'i bende kullaniyorum ve kesinlikle tavsiye ederim.
Oyunda Roket ve Miknatis ++ olan tek kart
-
bugünkü wl ödüllerim 9 yaptım 83*20'dan gelenler ilginç
-
walla ben full defans yapıyorm kontralarla atıyorum yoksa başedilmiyor rakipler hep italyan
-
turnayı vurmussun kral ho bana full gold kart attı hepsi . cruyff aşırı iyi ho
-
tam son paketi açtım alt f4 koyuyodum direk ikonu görünce durdum ekrana baktım 1 2 dk dogrumu görüyorum diye.Ea şaşırttı
-
Kesinlikle Toty Smith.speed bostu onun kadar iyi yapan sayılıdır.Tek başına maç aldırıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hakikaten Zidane beni de deli ediyor. Takımda Zidane dışında MOO'da oynayabilen sadece Bellingham (POTM) var. Ya da 4-2-1-3 yerine başka bir sisteme geçmem gerekiyor. O zaman orta saha 3lüsü mansion Valverde, evolu Viera, Koeman, Kimmich (SBC) ve Mathhaus (92) 5'lisinden 3 tanesi oynar.
Mevcut sistemde 45 dk Zidane'a katlanıyorum. Devre arasında onu çıkartıyorum. TOTY Puskas'ı MOO'ya çekip SNT'ye TOTY Smith'i koyuyorum.
-
tek cdm nasıl savunma yapıyorsun zorlamıyor mu?
-
Oyunda stoperlerin maç seçmesi gerçekten kanser ediyor. Stoperin zekası o maçı istemiyorsa imkanı yok yani. Zaten laglı oynuyoruz adamın önünden çekiliyor switch atana kadar direkt yiyoruz golü.
CM’de vieira tutucu++ ama hiç geri gelmiyor. Cdmli taktik şart gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 3 Şubat 2025; 14:25:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X