Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9099. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TheCaliph_ , Tabutta Rövaşata , Night Eagle Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 214 Misafir (74 Mobil) - 141 Masaüstü76 Mobil1 iOS
5 sn
182.342
Cevap
828
Favori
6.392.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 90979098909991009101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tr ye gelse oynatırım da bu ligdeylen zor

Bir kaç adam daha var ama reaksiyon düşük kalıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Assorthic kullanıcısına yanıt
    Uğraşma hocam. Oyun iyice kontrolden çıktı. Neredeyse full totyli kadro geldi karşıma bugün hemen 2-0 yaptım. Sonra ne oldu bitti bir anda benim adamlar sahada salak salak dolanmaya başladı. Oyun ağırlaştı adamlar slow motion hareket ediyor gibi kaleci adam topa vurduktan sonra sanki 3-5 saniye sonra atlıyor gerçekten çok komik şeyler oluyor. Ne yapsan boş yani. Bu momentum işinin kaldırılması lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • telmessos1986 kullanıcısına yanıt

rengim hayırlı geceler dün sormuştunuz ya demin denk geldim bakın farklı farklı konsolllardan giriş yapılabiliyor -

toplamda da aynı veya farklı konsollardan 1 maç içinde 67 ye kadar oyuna dahil edilebiliyor

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Rengim meselesinin isim hakkını alman lazım korsan takılma ☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt

🤣🤣🤣

• Areka2002 kullanıcısına yanıt

😁😁😁

o zaman yüksek müsaadenizle “rengim ‘“ kelimesinin ismin hakkını ortak kullanım için kullanmama müsade eder misiniz rengim üstat?

gereğini bilgilerinize saygılarımla arz ederim

SchizophereneTURK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 2 Şubat 2025; 22:25:56 >
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt

👊😉😉😉

Forumda atışmalar var gibi 😀

Evo işi bence de boş iş bu sene sağlam tek bir evo geldi oda 500k istedi bana göre gerisi boş bunun yerine başka şeyler kassalar düşünseler daha iyi olur zira yaptığımız evoları 3 5 maç oynatıyoruz oynatmıyoruz uğraşmaya değmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yok ya kardeşime takılıyorum

O benim eski semtin çocuğu

Baya uzun yıllar oturdum fatih Kocamustafapaşa da👊👊

• Unchartedxx kullanıcısına yanıt
    Seneye oynarsam evo falan uğraşmam. Menüsüne bile girmem tamamen saçmalık.

• Beyler salma celeste sbc yapan varsa yorum alabilirmiyim

Şimdi icon yapicam 88 çöp aticak bu sefer inatla 2. Yapicam yine çöp verecek. İconda hiç şansım yok kac senedir.
    Oynamadım hesaba matheus hariç

ya gidiyorsun lisandroya evo basıyon sonra saçmalık diyorsun EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

theo evo var bende 1000 maç attım tıkanıyordu nefesi, artık evoladım en iyi sol bek şuan oyunda.

varane evo var, tartışmasız en iyi stoperlerden biri.

sissokoya evo bas dedin geçen bana, bastım şakasız diğer hesabımdaki vieiradan iyi. vieiraya başlamıştım 5 sbc duruyor yapasım yok.

guendouzi sbcyi zaten evolamayanı dövüyorlardı.

tercihleri güzel yaparsan gayet iyi iş.

cevap verdiğin arkadaşta bende ekli, az önce oyun içinden kadrosuna baktım. doku başlamış bitirememiş, bastoni başlamış bitirememiş. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

şaka bir yana, oyun içi fena olmayan durumdaki kartlarda gayet iş yapıyor.

özel animasyonu olmayan, oyun içi fiziği metaya uymayan kartlara ne basarsan bas olmuyor ona kabulüm.

az önce yeni gelen dostluk maçı görevini yapıyordum, efecan karaca evo vardı karşımda. efecan karaca ile mi oynadık acaba EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 3 Şubat 2025; 0:12:20 >

speedboost yapabiliyorsan yakalaması zor kart. karşıma gelince çok sıkıntı çıkarıyor.

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    Ya benim oyuna inancım yok o yüzden böyle konuşuyorum bu arada Lisandro martinez'den çok memnunum. Ben yensemde yenilsemde bu oyunun düşmanıyım 😀 Benim evolara saçma dememim sebebi zaten oyunda bir çok kart var bir de hastalıklı gibi bunlarla uğraşıyoruz. Bu kadar kafa patlatmanın anlamı yok. Sende Varane olmasada zaten div1 elit falan yaparsın. Bunlar boş işler yani. Adam seni ekrana bağlıyor başka açıklaması yok. Efecan konusu yani kim bu adamla oynamak ister ilginç yanim bi baksaydın bugün maçı varmıymış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 3 Şubat 2025; 0:25:9 >

ya öyle bakınca totyleri çektiğin zaman galibiyet sayın artması gerekiyor ama artmıyor. çünkü oyun karşıya daha fazla momentum veriyor.

bugün wlde, dümdüz koşan 3 ay önceki adama traore'yi falan oynatan adama yenilecektim. 70e kadar 3-1 önde girdi. herif sadece dümdüz koştu, her oyuncusu messi top yapışıyor ayağa tackle işe, yaramıyor alamıyorsun ayağından. kadromda 3 tane toty, 2 tane toty icon varken üstelik. 1 tane attım açıldı paket, sonra 5 tane daha attım. 90a kadar maç 7-3 bitti. ne oldu yani 70 dk her moku savunabilen adam, 20 dkda 6 tane nasıl yiyor?

keşke oyun pay to win olsa bunu bilsek ona göre para bassak, inan bazen oyuncular birer kozmetik paketi gibi geliyor ama seviyoruz.

Şöyle demişti @RobinvanPersie forumda herkesin speedboost yapması lazım 👏👏👏👏👏

İlk başlarda nerf yiyince bırakmıştım tekrar yapıyorum şimdi 👊

Bence seneye inşallah konu sahibi olması lazım rengimin ( benim oyum ona)

Emeği çok 👏👏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 3 Şubat 2025; 0:36:33 >

herkesin yapması lazım renktaşım. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 3 Şubat 2025; 0:38:24 >
    Onu bilmiyorum bir tane vasat kadrom var web app açılsın diye oynayım dedim bugün wl'ye girdim. Fena haşladılar, 3 maç atıp yenilip çıktım. Adamlar resmen ezdi. Bu momentum olayı belli olmuyor. Bazen güçlüye bazen güçsüze taraf oluyor. Sana darıldım valla kaç tane efsane evo attık buraya beni martinez ile yargılıyorsun. Onu geçen gol atmıştı ya gerçekte sert bi vuruşla falan yenmişti manchester galiba. O yüzden içimden öyle geldi yaptım 😂

olur o kadar takılamayalım mı biraz EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

web app'ı bilgisayarda aç, sol altta ayarlar kısmında "kullanım paylaşımı aç" ile "oynama süresini etkinleştir" bu ikisini aktif edince, benim yan hesabın transferi 3-4 günde açılmıştı.

bu ayarlar telefon uygulamasında var mı bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 90979098909991009101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.