< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9098. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Teşekkürler 1 tane başlattım ayar yapmadandı öyle bakmak için 6 dakika dünya klasıymış ama gelen takım 60lık. Herhalde bunlaeı 4 win yaparım da çok sıkıcı olacak 6 dkdan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiş çok oluyor her maça veriyor neredeyse. Quit atın. Tekrar girin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün acemiye aldım kolu biraktim
Mac sonu saymadı😡😡
Benimde saliba 91 ,92 yapmam istiyorum
Ama 89/90 görevleri bitmiş. Acaba bunu yaparsam yine saymassa 10 maç bisuna yapmak istemiyorum
Plase tuşu + sağ analog aynı işi yapmıyor mu bana daha kolay geliyor o
bugün de kıskandık
-
Rengim bu oyun size çok sinir ve stres yaptırıyor kalbinize sağlığınıza olumsuz yönde etkiliyor benim size naçizane tavsiyem birazcık bu oyundan uzak kalınız
Futbol oyunu yerine daha çok şiddet içeren oyunlara yönelmenizi tavsiye ederim
Hocam kaşınıyosıun 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam daha basit nasıl anlatabilirim daha öncede yazdık burdan 3 dk yarı pro yaparsanız sorun olmuyor. Fix getirdilerse bilmiyorum 😃 2 gol atıp r2 basın elinizde kol. Bi sey olursa mudahale edersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 2 Şubat 2025; 19:32:47 >
Tamam üstadım bunlara alternatif olarak mesela kral oyun.com daPastacılık oyunları oluyor giydirme oyunları oluyor doktor oyunları falan oluyor bunlar da oynanılabilir aslında alternatif olarak hem gecikme falan da olmuyor sunucuları ülkemizde olduğu için
Hocam mesela anlatır mısınız paketi açtınız ronaldo geldiğini görünce ne hissettiniz, nasıl bir tepki verdiniz?
Oyunda şu an tiki taka meta gibi 41212 narrow taktiği su an guzel gidiyor. Haberiniz olsun. Denemek isteyen bi baksın.
yine güncellememi geldi ?
-
Hemde durmadan ☺️
Bilgisayar başındaydim hocam oyuna girdim baktım squad Battles paketleri gelmiş umursamayarak hepsini açmaya başladım zaten altın 1 ödülleri idi ne olabilir ki dedim en fazla hafta sonu ligine girecektim hiç beklemeden paketleri acmaliydim.Tikladım animasyonu skip yaptım şak o da ne Ronaldo balkona ciktim bağırmaya başladım Ronaldo diye :D şaka bir yana tepkim sadece fotoğraf çekip buraya bide birkac arkadaşa göstermek oldu satılabilir olsaydı nakite cevirirdim benim kolum bu kartı oynamaya layık değil alışmıştım delap a
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 2 Şubat 2025; 21:35:4 >
Hocam yönü bir an önce bırakıp analoga geçin yıllarca pes oynamış biriydim haliyle o zamanlar yön tuşlarıyla oynuyorduk şimdi yön ve analog arasında 20 kat kullanım rahatlığı var eskilerden biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim hemen bunu değiştirin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedxx -- 2 Şubat 2025; 21:31:4 >
bilmiyorum o hangisi ama bu zaten çok kolay yani. speedboost yapmayan kalmasın burada. maçlar çok zor kazanılıyor öbür türlü.
-
Eyvallah hocam da analogları kullanınca sanki düz yerine çapraz gidiyor oyuncular. O yüzden bırakamadım eski alışkanlıkları
-
www.futbin.com
Abdülkadir Ömür Evolution 2 EA FC 25 - 90 - Rating and Price | FUTBINhttps://www.futbin.com/25/player/49203_123_156/abdulkadir-omur
Abdülkadir ömür 2 zincir evo ile mükemmel oluyor ama lig kötü.
Tr ye transfer olursa kartları yeni lig de ekleniyor mu acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X