Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9096. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kerii Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 27 Misafir (18 Mobil) - 10 Masaüstü18 Mobil
5 sn
182.345
Cevap
828
Favori
6.394.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 90949095909690979098
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sevilmiyorsunuz 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Evet hocam farkındayım 😅

fiber internete Buluştuğum anda zaten terkedip gideceğim buraları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reiten dün 2.5 görmüştü bugün düşüşe devam ediyor. Oynadığım için satmadım daha iyisi yok bence. Palmer da 2.25 gördü yine düştü 2 civarına. Bu sene oynadığım yapay zekası en iyi olan kart diyebilirim.

İkisini de aslında yatırım amaçlı almıştım ama coins kasmıyorum WL oynamıyorum bu sene baya casual zevkine oynuyorum. Bırakana kadar devam ama Reiten yine 2.5-2.6 görürse satabilirim.

Reiten’i 2 milyondan, Palmer 2.1 milyondan almıştım bakalım ne olacak sonumuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 1 Şubat 2025; 23:25:32 >
  • Vay arkadaş. Gündüz sorduğum sorunun cevabını sağ olsun buradaki arkadaşlar vermişti. Squad Battles'ta bile listemizdeki arkadaşımızla takım arkadaşı olup maçlar yapabiliyormuşuz 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • telmessos1986 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sana bir kere anlatmıştım oynandığını sen anlamayıp geçiştirdin.

• Rasit82 kullanıcısına yanıt

Geçiştirmedim. O dönem cesaret edemedim. Ayrıca benim aklımda eşli oynanan Rush kalmış. O yüzden öyle bir soru sordum.

• ben meğer oyunu oynamıyormuşum 65-70ms arası pingle gelen geçen beni niye tokatlıyor div6dan niye çıkamıyorum diyordum lan kablosunu değiştirip exitlag kullanmaya başladım çok olmasa da pingim 52-57 arasına düştü bu bile o kadar fark ettirdi ki oyunu illa ki bu değerler de yüksek tabi ama en azından rahat win alabilmeye başladım daha başlayalı 10 gün oldu wlde de zar zor 6 wini görebildim ping muhabbeti burada sanılanın aksine inanılmaz etkiliyor oyunu 42 ms ile iyi bir oyuncuysanız baya bi yere gelirsiniz yani insanları aşağılamaya gerek yok çeken bilir bu sıkıntıyı ben neredeyse hesabımı satacaktım şimdi 50 küsür ms ile bir nebze oynuyorum diye keyif almaya çalışıyorum olduğu kadar

ayrıca sormak istediğim bir şey var gelişmiş savunma ile oynamak belli bir seviyeye gelmek için şart mı? en son 22'de fut oynadım haliyle taktiksele alışkınım gelişmiş şu an zorluyor beni ayrıca asla istediğim switchleri atamıyorum ne l1 ile ne sağ analog ile genelde bu yüzden çok rahat gol yiyorum taktik veren olursa hayır demem bu konularda ağlamayalım sonra

• ps5 de oynayanlar pc den rakip gelmemesi için çapraz oyunu kapatmalımıyız sorunum bu olabilirmi ? benim her wl şampiyonlar ligi finali gibi 7 8 win zor alıyorum kafayı yicem div 1 oyuncusuyum ama duyuyorumki div6 oyuncuları bile 6 7 win alıyor zaten beni aydınlatacak bi yiğit yokmu ? 45-50 arası ms de oynuyorum

• Toty sonrası ilk rivalsı tamamladım. 10 maçtan 7sinde totyli adam geldi. Özellikle hücumdaki totyleri tutabilmek işkence hâlinde. Buna rağmen rakip iyi değilse totyli de olsa kolayca yeniliyor ama yine bu oyuncular saha içinde ciddi fark ettiriyor. Reiten’i mbappeyi tutmak falan imkansız. Bi de momentumu da onlara veriyor ve her top önlerinde kalıyor.
    Coini olan sola reiteni koysun oyun sonuna kadar kafa rahat.

Dün kafam attı. Kasadaki 2 milyonun 1.8 milyonuyla sağlam paketlerden açtım, hiçbir şey gelmedi 😂

Dün kadro için tavsiye istediğimde Reiten diyen çıksaydı paket açmaz alırdım 😅 Gerçi TOTY Miyama da fena sayılmaz. Pire gibi teyzem 🤣

Bi şey olmaz hocam coin moin bu sene çok çabuk birikiyor. Elinizdeki oyuncularla oynayacaksınız mecbur yeni bir şeyler gelene kadar. Mbappe sbc gelecek diye heyecan yapmıştım ama maalesef yapmadım hâlâ ileride delaplayım :))

Mbappe'yi ben de beklemiştim ama yapmadım, yapmam da EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!  Benim kadro aşağıda. Oyun sonuna kadar da böyle gider. Satılabilir tek kart yedeklerdeki Smith EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Stoper evosunu yapmadın mı hocam

smith nasıl yedekte hocam. keşke bende olsa o kart neler yaparım.

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Rengim market SB dan dolayimı biraz düşüyor 🤔🤔

Smith kadroya giremiyor düşün 🤣🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 2 Şubat 2025; 11:37:38 >
  • Areka2002 kullanıcısına yanıt

büyük ihtimalle.

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Eyvallah fodderlar biraz daha beklesin o zaman

Akşama çayı demle rengim 😉😉

• Sabahtan beri herkeste toty mbappe , vini falan filan bize yine battles ödülleri kış jokerleri garantili paketten bile aynı hesaba ikisinden guehl attı. Nasıl dağıtılıyor bu kartlar çok saçma ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Areka2002

Eyvallah fodderlar biraz daha beklesin o zaman

Akşama çayı demle rengim 😉😉

@areka2002

daha da arttıracak bir şey olduğunu düşünmüyorum şu anlık. 88+ iconun akşam süresi bitiyor, yenilenmezse düşüş anlamında bir etkisi olabilir.(Kesin düşüncem değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 2 Şubat 2025; 11:50:10 >
  • Squad Battles ödüllerinden geldi

• 
Sayfa: önceki 90949095909690979098
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.