Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9095. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ismailzumbul Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (12 Mobil) - 8 Masaüstü12 Mobil
5 sn
182.349
Cevap
828
Favori
6.394.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 90939094909590969097
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eyvallah hocam EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt

Saygılarımla hocam keyifli oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidip bir SBC yapayım dedim. Az önce yukarıda paylaştığım ve tavsiye istediğim mevkilerde oynayabilen oyuncular geldi. Cafu'yu seçtim artık EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!  TOTY dönemi neden gelmezsin be dayı? EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 1 Şubat 2025; 15:37:29 >

• Arkadaşlar acil bir cevaba ihtiyacım var. Bir arkadaşıma bir ultimate team hesabımı hediye edeceğim.

PS5 ile açılmış bir hesap ve takım kurulmuş felan, arkadaşım da PS4 var. Benim bu hesabımı PS4 ile kullanabilir mi?

• Oyundaki bu kart olaylarının boku çıkmış durumda artık.

• Kievli kullanıcısına yanıt

Maalesef bildiğim bir konu değil. Bilen arkadaşlar vardır elbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 1 Şubat 2025; 15:50:20 >
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Evet bu durum sinir bozucu oluyor her sene bu kadar sık promo olmaması lazım. Ne yapçak bu adamlarda milleti oyunda tutup para harcatmaya çalışıyorlar. 10 gün önce yaptığın kart kullanılmaz hale gelebiliyor. Muhtemelen bu hafta bırakıcam gibi. Mental bir yana inanılmaz bel ağrım arttı bilgisayar koltuğunda oturmaktan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tecrübe arkadaşlar saliba suan 91
    Draft gelistirmesini yapsam 92 olurmu?
    O görev bittiyse boşuna yapmiyim.
    91/92 arasında cok fark varmı 10 mac onu düşünüyorum ☺️

• Bugün saat 19'daki canlı yayını izlemeyi unutmayın arkadaşlar EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!twitch
    easportsfc - Twitch
    https://www.twitch.tv/easportsfc
  • telmessos1986 kullanıcısına yanıt

Üstat şimdi adamların TVch yayınlarını izliyorum adamların oyununa kadar da akıcı anlık olarak bütün hareketleri yapıyorlar futbolcuları it gibi koşuyor ulan bir de benim internete bakıyorum üstadım vdsl Sorunlu altyapı sanki Roro yük gemisi kullanıyorum gibi futbolcular koşmıyor sağdan sola dönerken 2 saat geçiyor yoksa milletin çok öyle üstüste iyi oynadığından değil adamların alt yapısı iyi senaryo modunda oynadığı akıcılık da oynuyor

adamlar sadece rakiple rekabet ediyor biz önce gecikmeyle rekabet ediyoruz sonra rakipler rekabet ediyoruz

• EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! Çok zorladı ama bitirdim sonunda, haftada 1-2 gün giren birisi olduğum için uzun süredir biriken fodderlarımı ve yedek oyuncularımı da feda ettim, kimya olarak ne basılır buna?

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

O yayıncıların verdiği görüntü, elgatodan geçiyor ve gecikme sıfır şekilde izliyorsun. Eğer yayıncıların chatine sorsaydın, yayına gelen görüntüyle benim oynadığım hızla aynı değil cevabını alırsın. Sen akıcı görüyorsun, aslında kendi monitöründe ağır bir oyun oynuyor.

Bahanelerin arkasına sığınma bende VDSL ile oynuyorum senin kadar ağlamadım burada. 42-48 arası giden Ping’le Elite de oldum, WL’de defalarca 11 galibiyeti de gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 1 Şubat 2025; 19:55:38 >
  • ragnarok35 R kullanıcısına yanıt

Gölge en iyisi bence.

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Üstat iyi hoş yazmışsın da desem ki tek kendi internetimde edindiğim tecrübe paylaşıyorum belki dediğin de bir nebze haklı olabilirsin ortada ağlamaklık bir durum yok

aynı oyunu sunucuların sizin deyiminizle en yoğun olduğu zaman diliminde cumartesi akşamı saat 21:00’de Acıbadem’de oturan kuzenimin evinde oynadım arada siyahla beyaz kadar fark var kendisinde fiber internet vardı Her hareketi anlık olarak yapabiliyordum şutları jet gibi gidiyordu bütün top benim ayağımda kalıyordu ikili mücadeleye çok rahat şekilde giriyordum o futbolcular deli dehşet koşuyordu

hem de sizin sunucuların en yoğun olduğu saatler zamanlar dediğini cumartesi saat 21:00 diliminde oynadım O oyun senaryo modundaki akıcılık ile oynanıyordu

O aynı oyunu benim evde oynamaya çalışıyorum oyuncular dönmüyor bile olayı tamamen alt yapıyla alakalı ama sen bunu ister kabul et ister kabul etme

• EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Arkadaşlar kadro gördüğünüz gibi çöpün çöpü, daha birkaç gündür oynuyorum. 6 winden gelen satılabilir Lavia sayesinde 700k param oldu. Biraz fodder da var. Şu kadroyu nasıl oynayabilir hale getirebilirim? Bir de şu an herkesin kullandığı yaygın bir taktik var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john ciga -- 1 Şubat 2025; 21:28:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Skill issue kral

• Ben bu vatandaşı yaptım nedense stopere doymuyorum. Gerçi sağ bek de oynatacağım bunu savun olarak. Sezgili+ sağ bek yoktur sanıyorum.

Birde Mdo olan da aklım kaldı aslında ama bakalım pişman olmayız inşallah

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mext kullanıcısına yanıt

Üstadım ben ne anlatıyorum siz bana ne diyorsunuz😅😅😅😅

• Yayında verdiği Simons kiralıkmı

• Fatic kullanıcısına yanıt
    Evet direkt hızlı sat dedim ben :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 90939094909590969097
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.