Eyvallah hocam |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9095. sayfa)
-
-
Saygılarımla hocam keyifli oyunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gidip bir SBC yapayım dedim. Az önce yukarıda paylaştığım ve tavsiye istediğim mevkilerde oynayabilen oyuncular geldi. Cafu'yu seçtim artık TOTY dönemi neden gelmezsin be dayı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 1 Şubat 2025; 15:37:29 >
-
Arkadaşlar acil bir cevaba ihtiyacım var. Bir arkadaşıma bir ultimate team hesabımı hediye edeceğim.
PS5 ile açılmış bir hesap ve takım kurulmuş felan, arkadaşım da PS4 var. Benim bu hesabımı PS4 ile kullanabilir mi?
-
Oyundaki bu kart olaylarının boku çıkmış durumda artık.
Maalesef bildiğim bir konu değil. Bilen arkadaşlar vardır elbet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 1 Şubat 2025; 15:50:20 > -
Evet bu durum sinir bozucu oluyor her sene bu kadar sık promo olmaması lazım. Ne yapçak bu adamlarda milleti oyunda tutup para harcatmaya çalışıyorlar. 10 gün önce yaptığın kart kullanılmaz hale gelebiliyor. Muhtemelen bu hafta bırakıcam gibi. Mental bir yana inanılmaz bel ağrım arttı bilgisayar koltuğunda oturmaktan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tecrübe arkadaşlar saliba suan 91
Draft gelistirmesini yapsam 92 olurmu?
O görev bittiyse boşuna yapmiyim.
91/92 arasında cok fark varmı 10 mac onu düşünüyorum ☺️
Bugün saat 19'daki canlı yayını izlemeyi unutmayın arkadaşlar
-
Üstat şimdi adamların TVch yayınlarını izliyorum adamların oyununa kadar da akıcı anlık olarak bütün hareketleri yapıyorlar futbolcuları it gibi koşuyor ulan bir de benim internete bakıyorum üstadım vdsl Sorunlu altyapı sanki Roro yük gemisi kullanıyorum gibi futbolcular koşmıyor sağdan sola dönerken 2 saat geçiyor yoksa milletin çok öyle üstüste iyi oynadığından değil adamların alt yapısı iyi senaryo modunda oynadığı akıcılık da oynuyor
adamlar sadece rakiple rekabet ediyor biz önce gecikmeyle rekabet ediyoruz sonra rakipler rekabet ediyoruz
-
O yayıncıların verdiği görüntü, elgatodan geçiyor ve gecikme sıfır şekilde izliyorsun. Eğer yayıncıların chatine sorsaydın, yayına gelen görüntüyle benim oynadığım hızla aynı değil cevabını alırsın. Sen akıcı görüyorsun, aslında kendi monitöründe ağır bir oyun oynuyor.
Bahanelerin arkasına sığınma bende VDSL ile oynuyorum senin kadar ağlamadım burada. 42-48 arası giden Ping’le Elite de oldum, WL’de defalarca 11 galibiyeti de gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 1 Şubat 2025; 19:55:38 >
Gölge en iyisi bence.
-
Üstat iyi hoş yazmışsın da desem ki tek kendi internetimde edindiğim tecrübe paylaşıyorum belki dediğin de bir nebze haklı olabilirsin ortada ağlamaklık bir durum yok
aynı oyunu sunucuların sizin deyiminizle en yoğun olduğu zaman diliminde cumartesi akşamı saat 21:00’de Acıbadem’de oturan kuzenimin evinde oynadım arada siyahla beyaz kadar fark var kendisinde fiber internet vardı Her hareketi anlık olarak yapabiliyordum şutları jet gibi gidiyordu bütün top benim ayağımda kalıyordu ikili mücadeleye çok rahat şekilde giriyordum o futbolcular deli dehşet koşuyordu
hem de sizin sunucuların en yoğun olduğu saatler zamanlar dediğini cumartesi saat 21:00 diliminde oynadım O oyun senaryo modundaki akıcılık ile oynanıyordu
O aynı oyunu benim evde oynamaya çalışıyorum oyuncular dönmüyor bile olayı tamamen alt yapıyla alakalı ama sen bunu ister kabul et ister kabul etme
-
Skill issue kral
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Üstadım ben ne anlatıyorum siz bana ne diyorsunuz😅😅😅😅
Yayında verdiği Simons kiralıkmı
Evet direkt hızlı sat dedim ben :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X