harbi yuh yani. mbappe 3.48m maliyete yükselmiş, akıl almaz iş. 90lık tek sbcsinin maliyeti 402k, şuan yapabilirim diyen varmı bu kartı. |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9093. sayfa)
-
-
Herhalde 91 lerden sonra sira hepsine gelir.
Uçtu harbi
Sen burda paylasmistin o zaman 91 ler 18/20 k idi
Ve demistin cikacagını👊👊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yükselmesi normal aslında çünkü 82x20 yapılsa da herkes kulübüm doldu dediği halde 90lar 91ler hatta 89lar bile dolmadı. Yani 40-50 kere yapan birisi için dolmadı en azından. Zaten dolsa bile Mbappe için kulübün 2-3 kere boşaltılması lazım.
Tabi küçük fodderlar çok etkilenmedi ama 88 ve üstü artışa geçmiş. Şimid bu akşam biraz düşüş olur ama sonrasında yine tırmanır çünkü 3 tane 90 5 tane 89 kadroyu bitirmek kolay değil.
-
valla bir ara doldurmuştum sbc alanını 5 sayfa 90-89-88 vardı. 91 hiç yoktu, çünkü bonmati ve rodri toty olduğu için çıkmadı. bunlar olmadan 90lık bitirmekte hiç kolay değil. mbappe yapacak adam 91 çekip her türlü cepten verecek, artışa sebep olan bu. az sonra gold bonmati ve rodri paketlere gelince bir miktar azalma olabilir kesin demiyorum.
ben bir future stars icon bekliyorum, eğer ki oynanabilir düzeyde olursa orta segment fodderı yükseltebilir.
valla ben bu kadar beklemiyordum. zaten winterde dibi gördüğü yerden çıkacağını yazdık, karımızı da alıp coinsi 2x yaptık çıktık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 31 Ocak 2025; 20:47:5 > -
Ana hesaba çıkar gibi 91 ve üstü kart varmış şöyle bir baktımda. Berger, rodri , haaland, bonmati falan 93 luk bellingham ama yapmam bunu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evo için 15 tane oyuncu vermiş arasından birini seçin diyor.
eksik bölgeniz hangisiyse seçin ama hemen evolamaya başlamayın bence. 1. aşama evolar var şuan için, bunların 2. ve 3. aşamaları gelecektir.
1.yi hücum evosu basıp, 2.yi defans evosu basabilme gibi kombinasyonlar yapabileceğiz büyük ihtimal.
diğer evolar gelince daha net resmi görürüz. seçtiğiniz oyuncu için epey seçenek olacaktır, evoların bitiş süresi de uzun.
-
Hocam bu lavuklar kim ya? Hangisini seçelim? Sğo için nwmari midir nedir o alınır mı ama sğo rolü yok adamın?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunun en sevmediğim promosu bu salak saçma 80 lik kartlar geliyor 2 hafta sonra evolasan bile kimse oynatmıyor. Bas sbc ye geç hiç uğraşma. Böyle kart furyası başladımı gıcık oluyorum.
Arkadaşlar hesabımda 5.000.000 coins var ps5 ihtiyacım olmadığı için satıyorum piyasadan daha uyguna bırakacağım almayı düşününenler x üzerinden iletişime geçebilir EreninhoFB1907
-
Hakikaten bunlar kim peki? Gerçek futbolcular mı? Amatör falan mı?
Kartların final hali bu şekilde olacakmış.
Görevlerde pick var 8/15 playstyles diyor, 15 playstyledan 8 tanesini seçip alıyorsun.
91 OVR
Icon kimyası
8 Gümüş Playstyle
2 Playstyle+
5 Weak Foot yada 5 Skill Moves
-
ben sğk olur diye aldım nwaneriyi. meta değişmezse sğo'lu diziliş asla oynamam.
stoper için winter güzel duruyor, orta saha pisilli, forvet için simeone.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 31 Ocak 2025; 21:48:9 > -
Ben de onu alacam.
-
Valla helal olsun şu işleri becerebilsem çok iyi olacak. 40'a gelmeden satarım ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 31 Ocak 2025; 21:53:52 >
oyundaki görevlere baktım hiçbirinde zorluk sınırı yok.
squad battle acemiye çekin,
-günlük 3 maç at.
-xabi alonso ve sesko kullanıp maç at.
-90x4(geçen sezonki 89x5)
-future star evosu
gibi görevleri yanda dizi-film izlerken yalandan bitirebilirsiniz. acemide cpu topa basmıyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 31 Ocak 2025; 22:33:36 > -
Teşekkürler hocam, güzel haber bu görevleri yapmak işkence oluyor çoğu zaman.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X