Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9089. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181.768
Cevap
833
Favori
6.357.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 90859086908790889089
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ahahahahha 😀😀

Bize ancak bu şekilde gelir zaten 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyede server açılana kadar oynamayın oynattırmayın yazık insanların ayırdığı zamana oyuna verdiği paraya

en son fifa 22 oynamıştım div1 seviyesindeydim nereden aklıma düştü de geri bulaştım bilmiyorum 3 gündür evde öfke problemleri olan birine dönüştüm div6'da pas yapamıyorum gelen geçen yeniyor wl elemelerini bile geçemedim :D maşallah reverse elasticolar yeşil şutlar toty salahlar icon ronaldolar havalarda uçuşuyor savunma falan hak getire stoperlerim adamın önüne açmak için özel bir animasyona giriyor sanki ilk yarı 4-1 biten maçı 6-4 falan kaybediyorum

son maçta base butra ww kompanyime 2 defa omuz vurup top alarak gol attı alt + f4 atıp sildim oyunu az önce ben rahatladım siz de kurtulun

çıtır çerez birkaç evolu bir kadrom var webapp yeni açıldı hesabı da yeni açmıştım zaten ama paketlerden bir şey atmadı paket şansı yok :D kafayı toparlayınca satış ilanı açacağım ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir

• DelNaja kullanıcısına yanıt

rakip seni animasyona sokuyor avantaj sağlıyor

• Yarin saat 21:00 kadar toty paketlerde degilmi?

• 82x20’nin amacı zaten toty vermekten ziyade millet oyunu bırakmasın Mbappe gelince onunla uğraşsın diye yapılan bir şeydi. Hiç toty çekemeyip 82x20 ile çeken kişi sayısı az. Bazı hesaplar gerçekten paket şansı olarak da gameplay olarak da geride. Benimki de onlardan 1 tanesi.

1 tane satılabilir Shaw çektim bir de satılamaz Martinez. 1 milyon paket olsa yine toty açamayacağımı da biliyorum. 82x20’den ben de 50-60 tane yapmışımdır. Bugün 86 üstü bile gelmedi. Bu sene de böyle gerçek toty çekemeden bitirdik.

• josrdr kullanıcısına yanıt

ilk defa duyuyorum böyle bir şey 3 senede baya şey değişmiş demek ki ne yapmak gerekiyor animasyondan kurtulmak için veya girmemek için? oyun ilginç gerçekten

• DelNaja kullanıcısına yanıt
  • gittim duramadım 500k coin yaktım 82x20 döneceğim diye.

301 döngüde reiten ve martinez çekmiştim.

sonraki 7 döngüde 3 toty çıktı.

kopya james, cafu varken carvajal ve shaw.

ne diyeceğimi bilmiyorum valla. 301 döngüde 2, sonraki 7 döngüde 3...

şu 3'ü yerine sadece renard çıksa razıydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 31 Ocak 2025; 4:0:43 >

• 
Sayfa: önceki 90859086908790889089
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.