< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assorthic -- 30 Ocak 2025; 15:29:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9087. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun öncelikle
Benim ön liberolar Matthaus ve Kimmich (SBC). Matthaus'un beli dönmüyor belki ama ayakta müdahaleler konusunda bence çok iyi. Ben memnunum açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 30 Ocak 2025; 15:33:26 > -
Valla Palmer çok beğendim resmen toty yapay zekası başka dedirtiyor. Tam boşluklara koşuyor bende CAM shadow striker olarak oynuyor. Nerede lazımsa orada belki nerf yer ileride.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mbappe de en az 3.3 milyon olur kesin ya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Kim alınır, ne yapılır edilir bilmem ama bu takıma sağlam bir golcü gerekiyor sanki.
-
Şu zanaatı tamamlamak için altın normal oyuncu lazım da marketten yakalayamıyorum bir türlü hemen başkaları alıyor. Bi püf noktası falan var mı?
Gümüş yükseltme veya karma lig sbc
Oyuncu kalmadı hocam gümüş bronz hiçbi şey yok. Altın da yok lig sbc nasıl yapayım. Şu an elimde en düşük 85lik oyuncular kaldı
Futkoc sistem videosu var YouTube da ama uzun iş
Teşekkürler 👊👊
Salibaya ucu ucuna yetmiyor para. Onu alırdım zarar da etse farketmeyecek tek oyuncu. Oyun sonuna kasar oyna dur
selamlar cumartesi ps5 alarak aranza katıldım. 2 farklı sürüm görünüyor store'da hangisini almak gerekiyor acaba ?
saygılar
-
Son 500 le 89 aldım illa artar dediğin gibi bekletmesin yeter ki . 15/20 gun evvel 91 ler 15/18k idi.
Çaresizce hala paket yapıyorum da bitti sanırım artık hâlâ gold çıkıyor paketlerden. Şu promo boyunca neredeyse herkese öyle veya böyle toty kartı verdi bu firma toty çıkaramayan sayılı hesap vardır, böyle olunca eline ne geçti bu firmanın anlamadım.
Matheus hesabina yine toty maignan atti
... İP den otomatik atıyor
İyi atana hep iyi kötüye hep kötü 👊
Hocam kötülükten çıktı, incelenmesi gereken bir vakaya döndü. Bu nasıp bir hesaptır anlayamadım.
Erhanturuncun yayını izliyorum 5-6 paket sonra 82*20den reiten çıktı adama
Akşama zevkine bir 12k atayım diyordum, arabanın şarj dinamosu gitti masraf çıktı yersiz. Arabayla çıkıp, eve taksiyle döndük.
Geçmiş olsun. Oyuna verme para demiş resmen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X