Valla haklısın iki tane maignan nedir arkadaş + Yan hesaba matheus atsan ne olur + satılmaz Seni en iyi ben anlarım insan bir mavi görmek istiyor.😡😡 Bi putellas bonmati atsa yine fitdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9088. sayfa)
-
-
Bence hayırlı olmuş ( pointe para vermeyişin )
👊👊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Totyleri anladım da gold theo niye atmıyor 87 overali var gold olmasına rağmen onu bile vermiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Yanılmıyorsam 4/5 tane theo gold atti benim hesaplara
Buda adil degil...
Herkese ( çoğunluğa ) mbappe putellas saliba vvd atarken maignan nedir??
Buda adil değil 👊
Kimseye gönderme yapmadım sadece adaletsizligi vurguladım👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 30 Ocak 2025; 19:48:35 >
-
Mantığı nedir peki? Ne amaçlıyor EA tam olarak?
-
tüm varımı yoğumu kulüpteki gümüşe kadar her şeyi satıp saliba alacağım gittikce düşüyor 3.65 e kadar geldi. dahada düşer belli ama ben alacağım.
Toty bitince fiyat yükselir diyorlar geçmiş yıllarda hep oldu mu bu. Almalımıyım
Hocam bişey diyim mi kaldı 2.5-3 ay falan. Bu saatten sonra 3-5in hesabı yapılmaz. Toty biter babaları çeker Tots’a kadar oynarsın. Tots haftaları zaten her kart Toty kıvamı olacak. Tots sonrasıda buradaki 10 kişiden 2-3’ü aktif oynar. Coinler diğer oyuna da aktarılmıyor, uygun aralıkta bas parayı al. İndi çıktı diye de çok bakma. Bu sene hangi kart prim yapmış ki çok?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 30 Ocak 2025; 20:53:50 >
2 gündür seri şekilde 82x20 dönüyorum. Oyun da aynı kartları döndürüp duruyordu. Sonra 80x10 açtım ve gelen :
Bu TOTY döneminde ne çıktıysa, hiç ümidimim olmadığı paketten çıktı hep. Beklentinin yüksek olduğu paketlerden ise hiçbir şey çıkmadı. Büyük-küçük paket demeden ne varsa açın gitsin 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 30 Ocak 2025; 21:11:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Boyu çaycı Hüseyin gibi çıkmış
Doğru diyorsun zaten coin kullanacak yer bulamıyorum en azından defansı sağlama alayım. Teşekkürler
Evet 2 haftadır lig yükseltmeleri, rivals wl ödülleri, zanaatteki yüzlerce paket 100 tane 82_*20 ve günlük sbc paketleri sezondan gelen paketler falan derken 1000e yakın paketten tek bir toty bile çıkaramadan bitirdim bu promoyu. Emeği geçen herkesin abv :)
Hocam bende hemen hemen 1000 e yakın paketle hatta üstüne 30 üzerinde fp çekerek 2 toty çıkarabildim zaten biri 82x20 den ilk pakette şansa attı tabi daha fazla fp yatırabilsem olay farklı olurdu şöyle bir durum var fp sorunumuz olmazsa bunun bir oyun olduğunu hatırlayıp fp fiyatlarını düşük tutsalar hepimizin alabileceği duruma getirseler bunları konuşuyor olmayız
Recep İvedik'in müşteri hizmetlerine sövmesi gibi oldu
-
3.7 lik saliba 4 e çıktı ben parayı denkleştirene kadar :) yahu gerçekten insan ne diyeceğini bilemiyor:) hayatla böyle uğraşmıyoruz
Doğrudur hocam ancak topluluğu takip ediyorum, twitter reddit yayıncılar falan. Hiçbir şey çıkaramayan sayısı gerçekten az, en kötü miyama çekmiş millet. Beş para etmez ama işte çekmiş mi çekmiş. Gündüz wl için playoff attım gelen kadroları görmeliydiniz güç bela 2 galibiyet alabildim. Kart dağıtırken eşit dağıtmasın eyvallah da 2000 oyuncudan 1800üne verim 200üne vermemenin bir manası yok.
Amin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X