< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9092. sayfa)
-
-
İki hesabin ( oynadığım) isimlerini değişip
Bi 15 tane daha yaptim. Nanay
Kötü degil ama mavi tık olmadı 🤣🤣🤣
Bu arada catamarca duydum ama paris duymamıştım
1/2 hesap cat ona rağmen busey atmiyor
2 maignan bir buhl birde rivals matheus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 31 Ocak 2025; 19:11:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ohh pcdeki hileciler beraberyken bizi maçtan attırıp winini alır artık 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dakika 90 penaltı oldu mu çıkılmayacak o zaman mantıklı 😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.5 milyon coini yaktım yükseltme yapmak için, klüp dibine kadar boş.
9k coin kaldı ve 70 tane premium altın-2xnadir paketim var. paketleri de future starsta açarım.
379 kere 82x20 yapmışım, sen diyosun 15 tane yaptım.
son 2 saat kala dedemi de çektim. derin bir oh çekip saat 21:00'i bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 31 Ocak 2025; 19:37:9 >
-
İyi bari coin yakmana değmiş :)
Kart ortaya çıkmış. 92 yerine 93 olarak geliyor ama işte PlayStyle’ı kötü. Mbappe , Mbappe’dir. Fiyatı ona göre ayarlarsa yapmayı düşünebilirim. Biraz fiyatı belirleyecek. Son dönemde Ea pek bir oyuncu dostu oldu 😀 . Kart kusursuz olsa zaten 4m civarı gelecekti. Belki bu sebeple daha uygun fiyat belirlenir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 31 Ocak 2025; 19:45:8 >
Yanlış anlamissin sen catamara Paris yazdıktan sonra 15 yaptim.
100/ 140 civari yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 31 Ocak 2025; 19:46:22 >
Sağlık olsun. En azından denediniz. Geçen sene yükseltmeler hariç 400’den fazla paketim vardı. Yükseltmeler ile bu sayı çok çok yukarıya çıkmıştı. 1 tane rotu çekmeyi geçtim, kadroya girecek 1 adam atmamıştı. Bu sene yine oranları arttırarak bir şey denediler. Sizin için de seneye kısmet olur belki bilinmez.
90. Dakikadaki penaltıyı geçtim, maçın başındaki penaltı ile çıkan oluyordu.
2 sene evvel militao bellingham bir iki daha bişey çekmiştim. Dediğin gibi olabilir Kısmet
Bu kadar kastığımız oyuncular şuan hepsi eski fifalarda
Klüpte . Kimse acmiyor bile eski fifaları 🤣🤣
Kart bence yine 3-4 gelecek, ben 2ye bile yapmam bunu orası ayrı
3.2 milyona geldi. Millet makara yapıyor iq testi geldi diye 😂
Yapılır bence
Mbappe hep bu fiyatlarda geliyor
Yapılmaz, plus playstyleı lüzumsuz. Ps yok kısaca bu kartta öyle bak. Gold kartını al 1 ay hevesini al sat. 3.2 etmez bu kart. Mbappe aşığı biri olarak söylüyorum bunu.
PS+ kötü olsa da bence ideal bir fiyata gelmiş. 2 milyon 2.5 milyon gelmeyeceği netti zaten. EA bu aralar bizi baya seviyor. Hayırdır eniştem niye öptü şekli ama nedeni belli gerçekten para kaybediyorlar artık. Ya da karları eskisi kadar değil diyelim bu daha doğru olur.
Fifa 16 ve sonrasında EA'nin pointsten kazandığı para normal oyunu katlamaya başlamıştı. Son senelerde tavan yapmış olsa da bir noktadan sonra düşeceği belliydi. Casual oyuncuları çok küstürdüler.
-
Yapılmaz hocam bu kart.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fiyatlar yükselmeye başlamış. umarım kart almayı düşünenler almışlardır.
-
Valla 89 aldım param kadar
İnşallah biseyler bırakır. Bugün 84 leri okuttum 4k dan
Umut dünyası 🤣
91 ler 94 k yuh....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 31 Ocak 2025; 20:29:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X