Su oyunda iki tane pisman oldugum SBC var biri POTM Vini JR. digeride Buffon SBC o kadar fodder gomduk tek bir karsiligini alamadim. |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9091. sayfa)
-
-
Ben vini’den pişman olmadım çünkü kadrom çok kötü, çok uzun süre götürdü beni, hâlâ da oynatıyorum ama aksıyor çok fena. Ben de aynı şeyi Ze roberto için düşünüyorum.. adamı her pozisyonda her rolde denedim ama hiçbirinde verim alamadım. Kontrol onda değilken sahada mal mal takılıyor, top ayağına gelince de tepkileri aşırı yavaştı, sbcye basarım yarın öbür gün.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Bale yaptim, kaplumbagayi yaspamayacagim diye uzuluyordum
Bu kart ne la EA
-
Valla rengim laptopa geçtim
2 maignan bir buhl attı ( bayern sağ bek) adi oyun
Ama devam😉
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
60 adet 82x20 yaptım ve tek gelen mavi kart Toty HM Alman Kadın sağ bek oldu.
102 tane yaptım 1 tane maignan verdi
Soytarı+ embappe için hiç fodder ayırmamıştım. Ben powershot bekliyordum, bu daha kötüsü. Bu sene sbclerin hep bir yerleri eksik. Tahmin etmek zor olmadı. Bale’ye bakıyorsun, müthiş kart çift plus görünümlü tek plus aslında. Ze Robertoya bakıyorsun, taktiklerde en çok kullanılan rollerde + rolü bile yok hep dandik rollere vermişler. POTM Vini’ye roket yerine rapid vermişlerdi, o da iyi koşamıyor. Örnekleri daha çoğaltırım ama kusursuz sbc vermediler bu sene bize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 31 Ocak 2025; 16:20:16 >
Sabah 89dan biraz fodder almıştım mbppe bok gibi çıkınca düşmeye başladı :)
Vermedi bı tane be totty
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mbappe içimizde patladı şöyle bir sbc'lere bakıp nereye harcayacağımızı seçelim. Ikon 88 yapmak mantıklı mı sence?
Valla bende patladim herhalde 89 dan
Bakalim artık 😡
82*20 açmayın bence artık, son 3 pakette en yüksek 85 attı
Evet saçmaladı bana 84 üstü atmadı.
Çok mantıklı değil. İlk çıktığı gibi güzel atmıyor yayınlardan gördüğüm kadarıyla.
-
450 kere 82x20 açıp 1 tane çekemeyen gördüm bende gezinirken. Sebebini bilmiyorum ama hesap şansı diğer serilere de taşınıyor. Bir arkadaşın hesabı fix her sene 2-3 tane Mbappe çeker benim hesap asla çekemiyor ama genel şansı güzel. 6 Toty, 2 icon çektim tek hesapta. Belki hansen, mbappe, vini, Salah, van Dijk değil hiçbiri ama en azından mavi. Benim hesap hep cruyff çekerdi, daha henüz denk gelmedi ama bir yerde gelecek eminim. Seneye oynayacaksan o hesapla asla oynama. Başlangıçta, ülke seçerken Fransa yada Brezilya dışında ülke seçmeyin derim. Hesap havuzu o seçimlere göre belirleniyor.
Fransa seçmiştim zaten hocam. Seneye oynarsam oyuna farklı hesapla başlayayım okey de şanslı hesabı nasıl bulacam. Bir ay önce başka hesap açtım, onun durum benimkinden daha kötü :)
Ya şöyle bir durum var zaten paketleri çok kıstılar iki senedir. Dümdüz ödülden bir şey çekmek mucize gibi birşey. Yükseltme paketlerini çok döndüğün zaman anlarsın şansın varmı diye. Eskiden takım silme vardı, bir hesapta 6 kez takım sıfırlanıyordu. Eskilerden tecrübemle “Paris As” ve “Catamarca Fc” ismi gelen hesaplar ekstra şanslı oluyordu. Benim yan hesap Paris As ismini değiştirmedim iki senedir. Ana hesabımdan daha şanslı. Vieira, Mattheus, Jairzinho sbclerini yapmadan çekti, üstüne de putellas çıkarttı. Bence vaktin bolsa bütün hesap haklarını kullan sırayla bak. 6 taneye kadar açılıyor bildiğim kadarıyla. Yeni oyunda yine sıfırlanacak hak sayın zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X