Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
182.323
Cevap
828
Favori
6.391.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
69. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 90999100910191029103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayattaki bütün şansını kullanmışsın kral. Loto tutturmaktan farkı yok 1/1000000 bile değil bu ihtimal 1 tanesi olsa çok şanslısın diyecektim ama en iyi 2 promo oyuncusunu çekmek bambaşka bir şey.

Böyle bir şey başıma gelse muhtemelen üzülürdüm hayattaki bütün şansımı burada kullandığım için

%0.1 ikon çekme ihtimalin var Cruyff %0.01 en iyi ihtimalle yetmezmiş gibi birde Charlton

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana evo'lu Guendouzi'nin yanına adam gibi bir cdm lazım hantal olmayan. Koeman denedim ama yok çok ağır, olmuyor. Kimi önerirsiniz? Maliyetine falan bakmadan Kimmich mi yapsam diye düşünmeye başladım

• alprn46 A kullanıcısına yanıt

deme öyle ya belkide şans bize dönmüştür bundan sonra :)) totyde 30 bin harcamış ve hiç bişey çıkartamamış biriyim çünkü :)

• Exheo kullanıcısına yanıt

sissoko duruyorsa toty x1 evosunu bas. bir hesapta guendouzi yanında oynatıyorum çok memnunum.

koeman'ı bas sbcye gitsin 5 maç oynattım direkt sbc bastım çok kötü kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 3 Şubat 2025; 15:9:4 >
  • Ikon sbc den Base Matthaus cikti, ben karti cok begendim. Thunderstuck halini almak istiyorum, nasildir? Aslinda Mansiyon Valverde'de olabilir ama 1 kimya eksik oluyor Smith'de ya da Valverde'de

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Kolay olmuyor tabi ki. Orta alanda Zidane - Miyama ve Best’in desteğini alıyorum. Zidane biraz git gel yapıyor. CDM’de de biraz kalıplı ve alan kapatan oyuncuları tercih ediyorum. Tarz olarak Kante gibi pırpır ve ciğersiz adamları sevsem de, bu dizilişte tercih etmiyorum. Rakip benim ceza sahamın girişinde pas yapınca, tek cdm ile boşluklar veriyorum haliyle. Ama diğer tarafta ileride çift forvet + CAM ile daha alternatifli ve hızlı oynayabiliyorum. Galiba bu da biraz oynayış keyfimi arttırıyor. Bundan önceki senelerde klasik 4-4-2 oynardım. Ortada bir 6 bir de 8 numara olurdu. Biri iki yönlü oynarken diğeri ataklarda geride kalırdı. Bu haliyle daha rahat oluyordu defans yapmak tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuq010101 kullanıcısına yanıt
    Umarım şansın böyle devam eder dostum bu yıl TOTY en çok çıkan yıldı üzüldüm iyi geçmediğine bu pakete say artık

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt

Aslında beni çok yormuyor şu an için. Evet adı Zidane, ama sonuçta bedava bir kart. Ea gibi bir firmanın vermiş olduğu bedava kartta beklentiyi ona göre ayarlamak lazım diye düşünüyorum. Sahaya dizilişim gereği biraz erken yoruluyor Zidane. Ben de 65 gibi oyundan alıp 89 evo veya skora göre Thuram’ı 4-4-2’ye dönüyorum. 10 numaraya yeni kart alma planım daha çok keyfine bir durum şu an için. Ronaldinho hayrani biri olarak o kadar kart çıkardım, bir R10 çıkaramadım. Keza aynı şekilde 2 kere TOTY çıkardım. İkisi de satılabilir olunca, tabi kinsattim. Bu sene coin de satmayınca bir TOTY kartı ile oynama isteği oluyor 😀 . TOTY sonrası bir boşluk oluştu. TOTS ile de oyun bitiyor. Haliyle şunun şurasında 3-4 aylık ömrü var oyunun benim gözümde 😀

• iki kadroyla da 10 win aldım.

merak ettiğiniz kart yada şuraya şunu koysan daha iyi olmaz mı dediğiniz her şeye açığım.

Matthaus-Viera'dan biri yerine dribbling yapan bir oyuncu alın bence. L2 press yaptıklarında çıkamıyorsunuzdur muhtemelen.

Diaz veya Bale yerinede Mbappe deneyebilirsiniz dribblingi olmayan kartlarla oynayamıyorum ben.

Benimde ortalamam 11-12 win gerçi bu yıl hiç 13 yapamadım ballon dor haftası hariç.

Sissoko-Guendouizi'de aynı. Yedekteki Vini'de hücum oyuncularının hepsinden iyi bence.

Thuram'da fullback değilse stoperde zayıf yine bana göre Haaland ya da Saliba deneyebilirsiniz.

• alprn46 A kullanıcısına yanıt

bütçe yok eldekiler kadarız hocam.

matthaus driblingle çıkarken iyi ama pas konusunda bazen özürlü. sert pas çok kullanırım, sert pas gümüşü yok. baskı yediğim maçta sissoko soktum 2-3 kere.

vini'de plase yok o yüzden tercih etmiyorum, sağ kanat olsaydı james yerine oynatırdım ama yok. reiten trivela kayabiliyor, dribling hissiyatı da çok iyi sert pas+ ile st'ye çok gol attırıyor. reiten bu seneki favori kartlarımdan, tricksterlı vini'den maç çözme anlamında daha iyi olduğunu düşünüyorum.

thuram'ı oyun biraz daha hızlandığı için kullanmaya başladım, çok fazla pazara gitmiyor ve tackle bastığında dağılmıyor diye kullanıyorum.

elde konate, rudiger, tah, kompany var fakat hepsinden daha iyi hissettiriyor. saliba alabilme şansım olsa saliba alırım tabi, tackle bastığında çok dağılmayan nadir stoperlerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 3 Şubat 2025; 16:17:21 >

Hocam öneri vermek değil de başka bir şey sorayım. Hiç POTM Kimmich'i MDO'da denediniz mi? Sanki bana pas özürlüymüş gibi geliyor. Tıpkı sizdeki Matthaus gibi.

• uyguna xbox hesap satan varsa DM =)

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt

oynamadım kimmich ile ama matthaus daha iyidir.

matthaus'un sahadaki çabukluğu, topa baskısı falan çok ekstra.

uzun pas gümüşü de var ama ben sert pas kısa çıkmak istediğim için sorun yaşıyorum.

yoksa kart çok iyi. top 5 cdm'den biridir matthaus.

Yok zaten bende de var. Sağ olsun EA bu yıl hem 90 hem de 92'lik olanından verdi EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Bu seçkin görevindeki "HERHANGİ BİR GEliştirme ve geliştirme üstünlüğü oyuncu" muhabbetini anlamadım ne yapmam gerekiyor?

• Çözdüm tamamdır.

• Evet , pick’ten Ribery geldi. Peki Ribery mi çekik gözlü 1.50 Miyama mı ? Miyama rakip cezasahasında ufak tefek olunca orayı biraz karıştırıyor. Şutları , hızı iyi. Ancak ortadaha da ikili mücadelelerde yok gibi bir şey 😀 . Ribery 1M , Miyama 400k . Epey çıkmış heralde ki fiyatı burada.

• İyi duruyor moo da oluyor

• 6-1 başladığım wl’yi 7-8 bitirdim 😂 Etmediğim küfür kalmadı ben ara veririm bu soktuğumun oyununa bir süre

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 90999100910191029103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.