Sigara kullanmıyorum. Onun yerine 2 bira yapalım biz o işi. |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9117. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
bu sene almayacağım diyordum ama yine dayanmayıp alıp başladım oyuna. değişen hiç bir şey olmamış hala aynı ea saçmalıkları devam ediyor. dün wl de hakem +3dk uzatma verdi. +2 de galibiyet golü attım. santra olunca hakem maçı bitirir diye kolu bıraktım telefonu elime aldım. o süre içinde adam gelip tekrar beraberlik golünü attı maç uzatmalara gitti. uzatmalarda yenildim tabi ki.
-
Torres denemek için kiralık görevini yapıp aldım da aman allahım o nasıl yavaşlık öyle 😆😆 ben 87lik delapımla devam :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Delap Reis sende daha 89 olmadı mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 10 Şubat 2025; 12:3:6 > -
Hocam koşu türü, oynayışı falan bozulmasın diye ellemiyorum karta. Kartı ileride tek forvet oynatıyorum yeminle topu bir alıp gidişi bi şut çekişi var sanırsın 94 ronaldo 😆
Şimdi gözüm bu Zambo sbc’sine takıldı yapsam mı diye ama o bölgede de guendzonzi var.
Zarar edeceğimi bile bile Renard - Cafu - Zico çektim. Coin de kalmadı. Sbc’ye basacak kart da 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay vay kadroya bak valla bizde hiç şans yok. Az önce ikon yaptım. Hepsi base attı en iyisi baggio 90 lık. 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 10 Şubat 2025; 15:7:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rengim olan var olmayan var 🤣🤣🤣
Renard merak ediyorum cidden iyi duruyor 👊👊
@Rasit82 iyi yazdın coinsciye
Yasak diyorsun hala fazla diyor ...
Sen ben bide @blackprague SBC falan yapmiyalım 🤣🤣🤣🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 10 Şubat 2025; 15:57:28 >
Coinci iyi çocuğa benziyor ama ps5 ihtiyacım kalmadı falan diyor başka konuda plus üyelik almak istiyor orayı anlamadım pek. Olan yine persieye oldu 😀
30 gün ceza almış rengim 😔😔😔
Duramadım yine
Printer alman tankı aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 10 Şubat 2025; 16:15:44 >
Prinz cok iyidir hocam, pisman olmazsin. 400 kusur macim var onunla, heryerden atar. Kane sbc'sini yaptigim icin onu nobetci golcu statusune cektim mecburen ama tam bi f/p karti
Panzer bana geldi bi yerden. Kadroya bile almadım valla henüz. Oynamaz 😀
Bugün 85x2'den attı.
-
Ya valla bak onu hiç sevmiyorum forvet dediğin biraz fizikli olcak. Mecbur oynatıyorum. 74 maç 72 gol atmışım onla çok az. Eskisi gibi oynamıyorum günde 3-4 maç. Battles kadrosu ayrı. Sadece rivals ve wl atmışımdır. Şöyle bi ronaldo gelseydi 100 üstü atardık. Abartmıyorum her maç geliyor neredeyse herkese vermişler. Her yerden atıyo.
Takım ağzına kadar fodder dolu ama yapacak sbc yok. Bana hitap edecek veya direkt meta bi kart getirmezlerse ne yapıcam bilmiyorum. Mbappenşn kötü gelmesi tüm planlarımı alt üst etti.
Bende aynıyım. Sıkıntıdan 1 tane icon yaptım.
Foden ben sevmiyorum beklemedeyim.
İyi bir sag kanat gelirse yapicam. Coins harcayarak oyuncu almiycam
Coinsle oyuncu alınca verim alamıyorum o oyuncudan ben. Anasını satayım 1 milyona adam alıyosun tık bir manipülatif haber çıkıyo evo çıkıyo kart 500kya düşüyo zarar
Hem öyle hemde saticam coinsleri bekliyorum o yüzden ☺️
Geçen sene atmadıklarını bu sene attı diyelim 😀 .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X