Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9116. sayfa)

4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 180 Misafir (75 Mobil) - 108 Masaüstü76 Mobil1 iOS
5 sn
182.342
Cevap
828
Favori
6.392.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 91149115911691179118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu bölümde yönetici değilim ama forumda bu arkadaşın yaptığı şeyin cezası aslında 1 uyarı puanı. Bazı kurallar forumda yeni oluşan olaylara veya mevcut olayların gelişmesine karşın eşit şekilde güncellenmemiş olabiliyor. Yani yöneticilerin inisiyatif alıp başka kuralı kullanarak uzaklaştırma açması lazım.

Kural ihlali yapıyor dediğim gibi onun karşılığı 1 uyarı puanı. Burada yöneticilerin bir suçu yok aslında senin şikayetini yanıtlayıp, uyarı açıyorlar ama fazlası gelmiyor. Bölümlere özel cezalar elden geçirilmeli.

Foruma en çok destek veren üst adminlerden @Ömer mesela yardımcı olabilir belki daha doğru ifade etmeye. Bu sebepten dolayı foruma küsmeye gerek yok bence.

• Mesajın silinmesi de bazen uyarıdır.

Ayrıca uyarı talepleri üst yönetim tarafından tekrar inceleniyor ve son karar veriliyor.

Rahatsız olmanızı anlıyorum. Üyeyi engelleyebilirsiniz.

Memnun olmadığınız mesajları şikâyet edebilirsiniz ama istediğiniz yönde işlemler gerçekleşmeyince de bize "bir avuç aptal" deseniz bile niyetimizin yapıcılık üzerine kurulu olduğunu bilmenizi isterim.

• ortalık karışmış 94 zidane pls :D

• Falcao1905 kullanıcısına yanıt

Taylor Future Star. Ajax oyuncusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EreninhoFB kullanıcısına yanıt
    Ereninho almıyoz kardeş başka yerde sat. Yeter ya aynı mesajı durup durup kopyalıyon.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Şu çavuşu tokatlayın artık. Nedir la bu. Ucuzcu teksaslı biri coin arıyordu. Ona sat 🤣

• Ulean ya GPONsuz yaşamak ne kadar zor ne kadar acı verici ya

• Torres yapalım mı ya neden böyle ucuz bu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Daha iyisi yoksa yapılır , plase + ve seri + güzel psler, bende orada gyökeres ve rooney 91 versiyonu var çok pis yapasım geldi ama fodder da yok vieira baba yedi hepsini başlasam yarısı biter 🤔

• ragnarok35 R kullanıcısına yanıt
    Bende de fodder dolu ama harcasam mı bilemedim

• Ömer kullanıcısına yanıt
    Mbappe yapılır mı kulübü boşaltmış olucam

Ben de iyi değilim, uzun yıllar sonra yeniden döndüm, div3te takılıyorum, hoş yukarı çıkmaya da çalışmıyorum ödül puanlarını toplayıp salıyorum. Ms 42den aşağıya almıyorum açı falan denk getirme derken, an oluyor pozisyon denk geliyor vuruyorsun her vurduğunda gol olmuyor tabii, her maç da atacaksın diye bir şey yok, çok iyi bir opsiyon sadece.

Aynı ben🤔🤔

• Rasit82 kullanıcısına yanıt
    Nedir bu bilgisi araştırma yapan varmı? Rica etsek

• beuchat kullanıcısına yanıt
    Bu cihazlari son guncellemeyle engelledi Playstation. Ama bu firma buna karsi bi cozum uretecektir, cok uzun omurlu olmaz engellenme hikayesi bence.

• buckminsterstomarti kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla konsola harici olarak oyun yazılımına müdahale yad hile oluşturan bir cihaz

• Arkadaşlar fifa coins satmamdan neden şikayetci oluyorsunuz anlamadım ben ticaret niyetiyle yapmıyorum bu işi sadece hesabımdaki fazlalıkları ihtiyaç sahibi birine satma niyetiyle yazmıştım birde benim arkamdan hakaret içerikli yazılar yazmışsınız yakıştıramadım.

Bizde satıyoruz ama burda bağıra bağıra değil. Konu başlığında yazıyor. İlgili bölümler var oraya yazarsın bulan buluyor zaten. Konuya bir katkın yok bari saygın olsun herkes rahatsız yazmandan. Van persie herkese yardım ediyor mesela burda bir ton insan soru soruyor 30 gün ceza yemiş bu durum yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 10 Şubat 2025; 1:42:50 >
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt

Bana ilgili bölümü söyle kendi sattığın yeri söyle bu konuya birdaha yazan namerd olsun.

Hocam 1 karton sigaraya okey miyiz

• 
Sayfa: önceki 91149115911691179118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.